Kdo neslavíte Silvestr?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
31.12.11 22:05

…já v druhým okně koukám na dnešní Top Star,kde celebrity paří ve Špindlu.
To aby se tam obyč člověk cítil jak somrák 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.12.11 22:05

marro a jak na novej rok, tak po celej rok. takze celej rok budes na turach a potit a potit? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
31.12.11 22:06

:D Dítě spí, já jsem si dala dlouhou koupel,udělala limonádu ze soda streamu, uklidím a čeká mě učení. :roll:

• Citovat
  • Upravit
25324
31.12.11 22:07
lucineeccka píše:
:D Dítě spí, já jsem si dala dlouhou koupel,udělala limonádu ze soda streamu, uklidím a čeká mě učení. :roll:

8o 8o 8o ježíšku,učení? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
31.12.11 22:08
momi33 píše:
lucineeccka píše:
:D Dítě spí, já jsem si dala dlouhou koupel,udělala limonádu ze soda streamu, uklidím a čeká mě učení. :roll:
8o 8o 8o ježíšku,učení? 8o 8o

No jo:( V pátek mě čekaj zoušky ve škole. :cert:

• Citovat
  • Upravit
25324
31.12.11 22:08

…apropos,když už jsme u toho Silvestra,co vás čeká příští rok?
Mě návrat do práce,o které nevím,jestli mi nezruší celé oddělení,kde jsem dělala,a malýho školka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
31.12.11 22:09

Se taky hlásim, ale sklínku jsem si jednu dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.12.11 22:10

Ahoj holky, já taky neslavím. Už mě to po těch letech vůbec nebaví. S manželem jsme spolu devět let a každý silvestr stejný. Sedíme doma jíme a koukáme na televizi. Tak jsem si řekla dost. Držím diétu tak jsem si před chvíli dala jen zeleninu, popíjím minerálku a brouzdám po internetu. Tak jsem si alespoň letos prosadila že se půjdeme podívat na ohňostroj do vesnice vzdálené 5 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
31.12.11 22:10

Na Silvestra v nemocnici

Ahoj,

hlásim se k neslavícím - a to tedy totál: jsem v nemocnici … na gyndě pro silný krvácení v 16.tt :,( Jsem jak přikovaná k posteli.

Jsem tu od úterka, z toho od čtvrtka sama na pokoji … i na chodbě je od včerejška hrobový ticho i v době návštěv, asi jak všechny propustili na svátek domu, koho mohli … je nás tu asi jen ta nekritičtější menšina plus sestřička a možná někde zalezlej doktor.

Mám výhled na příjezdovou cestu a blikající sanitky přivážející rodičky začaly houstnout … asi každej chce mít mimino roku :-)

Nicméně i tak už skoro 8 let silvestra nikdy neslavíme. Chodíme spát normálně, o půlnoci nás probudí petardy (vloni manžela vůbec), dáme si hubana a chrníme dál.

Tak hodně zdaru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.11 22:11
momi33 píše: …apropos,když už jsme u toho Silvestra,co vás čeká příští rok?
Mě návrat do práce,o které nevím,jestli mi nezruší celé oddělení,kde jsem dělala,a malýho školka…

Jsem sice na brigádě, ale začátkem ledna bych mohla získat lepší post v práci :dance: :dance: :dance: :dance: snad konečně prodáme byt a budeme mít větší…no snad bude lepší než tento…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
31.12.11 22:13

Taky se hlasim do klubu :-) Pritel v praci, ja tehotna doma s pejskem, ktery ma paniku ze vseho co ti debilci venku pousti :cert: TV mam jako kulisu, aby pes moc nevnimal ty rany a jinak na PC ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.11 22:13

Rampepurno,tak se drž,a hlavně,ať je vše vpořádku :palec: :srdce:
ty sanitky mi připomněly jak mi před okny pokoje dned pře narozením malýho startoval a přistával vrtulník záchranky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.11 22:14
kacabus píše:
momi33 píše: …apropos,když už jsme u toho Silvestra,co vás čeká příští rok?
Jsem sice na brigádě, ale začátkem ledna bych mohla získat lepší post v práci :dance: :dance: :dance: :dance: snad konečně prodáme byt a budeme mít větší…no snad bude lepší než tento…

jj,i já v to doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.12.11 22:14

ahojky :mavam: také neslavíme, už pár let. Jsme si užili v „mládí“ :mrgreen: Nejsme pro řízenou zábavu. Jinak dítě spí, chlap spí a já čekám na zobnutí atb., jinak bych už min. ležela :P

Kde sleduješ top star :think: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
31.12.11 22:15
Rampepurna píše:
Ahoj,

hlásim se k neslavícím - a to tedy totál: jsem v nemocnici … na gyndě pro silný krvácení v 16.tt :,( Jsem jak přikovaná k posteli.

Jsem tu od úterka, z toho od čtvrtka sama na pokoji … i na chodbě je od včerejška hrobový ticho i v době návštěv, asi jak všechny propustili na svátek domu, koho mohli … je nás tu asi jen ta nekritičtější menšina plus sestřička a možná někde zalezlej doktor.

Mám výhled na příjezdovou cestu a blikající sanitky přivážející rodičky začaly houstnout … asi každej chce mít mimino roku :-)

Nicméně i tak už skoro 8 let silvestra nikdy neslavíme. Chodíme spát normálně, o půlnoci nás probudí petardy (vloni manžela vůbec), dáme si hubana a chrníme dál.

Tak hodně zdaru!

Uf, to musi byt neprijemne :( A hlavne ten strach o miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí