Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
…já v druhým okně koukám na dnešní Top Star,kde celebrity paří ve Špindlu.
To aby se tam obyč člověk cítil jak somrák
![]()
marro a jak na novej rok, tak po celej rok. takze celej rok budes na turach a potit a potit? ![]()
Já
Dítě spí, já jsem si dala dlouhou koupel,udělala limonádu ze soda streamu, uklidím a čeká mě učení. ![]()
lucineeccka píše:
JáDítě spí, já jsem si dala dlouhou koupel,udělala limonádu ze soda streamu, uklidím a čeká mě učení.
ježíšku,učení?
![]()
momi33 píše:lucineeccka píše:
JáDítě spí, já jsem si dala dlouhou koupel,udělala limonádu ze soda streamu, uklidím a čeká mě učení.
![]()
![]()
ježíšku,učení?
![]()
No jo:( V pátek mě čekaj zoušky ve škole. ![]()
…apropos,když už jsme u toho Silvestra,co vás čeká příští rok?
Mě návrat do práce,o které nevím,jestli mi nezruší celé oddělení,kde jsem dělala,a malýho školka…
Ahoj holky, já taky neslavím. Už mě to po těch letech vůbec nebaví. S manželem jsme spolu devět let a každý silvestr stejný. Sedíme doma jíme a koukáme na televizi. Tak jsem si řekla dost. Držím diétu tak jsem si před chvíli dala jen zeleninu, popíjím minerálku a brouzdám po internetu. Tak jsem si alespoň letos prosadila že se půjdeme podívat na ohňostroj do vesnice vzdálené 5 km.
Ahoj,
hlásim se k neslavícím - a to tedy totál: jsem v nemocnici … na gyndě pro silný krvácení v 16.tt
Jsem jak přikovaná k posteli.
Jsem tu od úterka, z toho od čtvrtka sama na pokoji … i na chodbě je od včerejška hrobový ticho i v době návštěv, asi jak všechny propustili na svátek domu, koho mohli … je nás tu asi jen ta nekritičtější menšina plus sestřička a možná někde zalezlej doktor.
Mám výhled na příjezdovou cestu a blikající sanitky přivážející rodičky začaly houstnout … asi každej chce mít mimino roku ![]()
Nicméně i tak už skoro 8 let silvestra nikdy neslavíme. Chodíme spát normálně, o půlnoci nás probudí petardy (vloni manžela vůbec), dáme si hubana a chrníme dál.
Tak hodně zdaru!
momi33 píše: …apropos,když už jsme u toho Silvestra,co vás čeká příští rok?
Mě návrat do práce,o které nevím,jestli mi nezruší celé oddělení,kde jsem dělala,a malýho školka…
Jsem sice na brigádě, ale začátkem ledna bych mohla získat lepší post v práci
snad konečně prodáme byt a budeme mít větší…no snad bude lepší než tento…
Taky se hlasim do klubu
Pritel v praci, ja tehotna doma s pejskem, ktery ma paniku ze vseho co ti debilci venku pousti
TV mam jako kulisu, aby pes moc nevnimal ty rany a jinak na PC ![]()
Rampepurno,tak se drž,a hlavně,ať je vše vpořádku
![]()
ty sanitky mi připomněly jak mi před okny pokoje dned pře narozením malýho startoval a přistával vrtulník záchranky…
kacabus píše:momi33 píše: …apropos,když už jsme u toho Silvestra,co vás čeká příští rok?Jsem sice na brigádě, ale začátkem ledna bych mohla získat lepší post v práci
Mě návrat do práce,o které nevím,jestli mi nezruší celé oddělení,kde jsem dělala,a malýho školka…![]()
![]()
![]()
snad konečně prodáme byt a budeme mít větší…no snad bude lepší než tento…
jj,i já v to doufám…
ahojky
také neslavíme, už pár let. Jsme si užili v „mládí“
Nejsme pro řízenou zábavu. Jinak dítě spí, chlap spí a já čekám na zobnutí atb., jinak bych už min. ležela ![]()
Kde sleduješ top star
![]()
Rampepurna píše:
Ahoj,hlásim se k neslavícím - a to tedy totál: jsem v nemocnici … na gyndě pro silný krvácení v 16.tt
Jsem jak přikovaná k posteli.
Jsem tu od úterka, z toho od čtvrtka sama na pokoji … i na chodbě je od včerejška hrobový ticho i v době návštěv, asi jak všechny propustili na svátek domu, koho mohli … je nás tu asi jen ta nekritičtější menšina plus sestřička a možná někde zalezlej doktor.
Mám výhled na příjezdovou cestu a blikající sanitky přivážející rodičky začaly houstnout … asi každej chce mít mimino roku
Nicméně i tak už skoro 8 let silvestra nikdy neslavíme. Chodíme spát normálně, o půlnoci nás probudí petardy (vloni manžela vůbec), dáme si hubana a chrníme dál.
Tak hodně zdaru!
Uf, to musi byt neprijemne
A hlavne ten strach o miminko…