Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10657
31.12.11 22:35

Ahoj, tak já jsem letos ostuda. Silvestra trávím se svým psem, piju teplý kakao a pomalu se chystám do postele. Manžel je na melouchu a jak jsem těhu, nikdo mě nikam nezve, si všichni myslí, že asi musím sedět doma na zadku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
31.12.11 22:36
momi33 píše:
Žižule píše:
U nás se taky neslaví. Manžel šel uspávat starší dceru a už jsem ho skoro 3 hodiny neviděla :mrgreen: A já tady brouzdám po netu, telku jsem ani nezapla a čekám, kdy bouchání vzbudí některou spící princeznu ;)
Předsevzetí si zásadně nedávám, protože pak jsem akorát naštvaná, když to nesplnim :mrgreen:
hm,u nás se chlap přesunul na wc,a jelikož slyším šustění,tak tam taky nějakou dobu pobude :think: :think: :lol: :lol:

ten můj je tam taky vždycky tak dlouho 8o co tam dělaj to fakt nevím :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
momi33 píše:
Jarka K píše:
tak já jsem doma sama s mimčem, cucám víno, pojídám, co mi máma nanosila a střídavě jsem u telky a u počítače :mrgreen:
dítě je každou chvíli vzhůru kvůli těm petardám (proč to odpalujou tak brzo? :pocitac: ), takže to s tím vínem nesmím přehánět :mrgreen:
ale ani mi to nevadí. Propařených Silvestrů jsem zažila tolik, že si teď užívám zase něco jiného :P jen kdybych tu nebyla tak sama!
spíš si říkám,kde ty lidi na to berou,tolika peněz vyhodit do luftu :roll:

na blbosti maj vždycky všichni peněz dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
kacudka píše:
Žižule píše:
kacudka píše:
Tak já jsem si předsevzala,že budu mít rychlej a ne moc bolestivej porod :mrgreen:
No a po porodu samo začnu hubnout že :lol:
To já taky hubnu po porodu… už skoro rok :mrgreen: :mrgreen:
já hubnu s přestávkama skoro 4 roky a prd.Tak po porodu na to musím vlítnout. :D

Tak to přeju hodně sil, mně už ty špeky trochu začaly mizet, ale pokazily mi to vánoce… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017

Nestiham reagovat, ale bavim se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.12.11 22:37
eshta píše:
momi33 píše:
Žižule píše:
U nás se taky neslaví. Manžel šel uspávat starší dceru a už jsem ho skoro 3 hodiny neviděla :mrgreen: A já tady brouzdám po netu, telku jsem ani nezapla a čekám, kdy bouchání vzbudí některou spící princeznu ;)
Předsevzetí si zásadně nedávám, protože pak jsem akorát naštvaná, když to nesplnim :mrgreen:
hm,u nás se chlap přesunul na wc,a jelikož slyším šustění,tak tam taky nějakou dobu pobude :think: :think: :lol: :lol:
ten můj je tam taky vždycky tak dlouho 8o co tam dělaj to fakt nevím :think: :think:

:lol: to je jak u nás, nechápu proč ty chlapi baví vysedávat na smradu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
Honzuovka píše:
Ahoj, tak já jsem letos ostuda. Silvestra trávím se svým psem, piju teplý kakao a pomalu se chystám do postele. Manžel je na melouchu a jak jsem těhu, nikdo mě nikam nezve, si všichni myslí, že asi musím sedět doma na zadku. :roll:

a tak to bude i pak :mrgreen: co mám děti, tak jsem na Silvestra vždycky doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
eshta píše:
momi33 píše:
Žižule píše:
ten můj je tam taky vždycky tak dlouho 8o co tam dělaj to fakt nevím :think: :think:

U nás tam bývám dlouho já, vrazím děti manželovi, že se mi strašně chce a luštím si tam sudoku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779

Zrovna dneska jsem myslela na vsechny v nemocnicich. Preju at krvaceni prestane a miminko se drzi zuby nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.11 22:38
eshta píše:
momi33 píše:
Žižule píše:

jo,a nejhorší je to když se v noci vzbudím,a moc se mi chce,a on je tam usalašenej :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
SandraS píše:
Nestiham reagovat, ale bavim se :mrgreen:

to je dobře :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976

U nás taky poklidný večer u telky a česnekový pomazánky :lol:

levmah28 píše:
Taky neslavím.Odešla jsem od manžela.Takže nový rok jak vyšitý.

tak to mě mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713

Ja taky neslavim. My teda nejsme na nejake bujare oslavy, ale vzdy se sejdeme s rodinou, hrajem spolecenske hry, popijime vinko a neco dobreho prikusujeme. Toz veceri jsem normalne mela (grilovacka… mnaaam), vino letos opet nepiju, spolecenske hry jsem hrala dve a momentalne se snazim uspat dite (nastesti mu staci moje pritomnost v mistnosti, takze muzu sedet u netu :mrgreen: ).
Tak doufam, ze tvrde usne, nez zacnou petardy, ale tady jich asi moc nebude, v okoli jsou domky s malymi detmi, tak jim pustili petardy uz po veceri a my zadne nemame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
Mmonnika píše:
eshta píše:
momi33 píše:
Žižule píše:
:lol: to je jak u nás, nechápu proč ty chlapi baví vysedávat na smradu :roll:

že vysedávat ve smradu,se bavím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.12.11 22:39
kozisek píše:
momi33 píše:
Angua píše:
momi33 píše:
Angu :mavam: :mavam:
ještě nerodíš? ;)
Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky :lol: :lol: :lol:
no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchání 8o 8o :lol: :lol:
Copak dech, ale pak při tlačení 8o 8o 8o :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Klystýr to jistí, ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!