Kdo neslavíte Silvestr?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21895
31.12.11 21:56

Zdravim z prace :mavam:

zdravotnictvi je mrcha :mrgreen: ,Vanoce byly volne,tak me to dnes neminulo.Nu coz,chlebicky tu mame,tak to.A bezva vyhled na mesto,tak az budou delobuchy,krasne je uvidim,to bych doma nemela.Clovek si na tom musi najit to pozitivni :D

Preji vsem vse dobre do Noveho roku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889

momi mne by stacily i ty 3 chlebicky :mrgreen:
jsem si rikala ze letos to bez tech chlebicku nejak prezijeme, no tak jsem holt zavahala no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980

taky neslavím,akorát za chvíli už jdu do pelechu - intenzita petard se zvyšuje,takže se mi pes omotá kolem krku a chci být u malého až ho to probudí,bude se šílené bát :? zrovna jsem psala do jiné diskuze,jak mě mrzí že jsem nenašla žádný penzion,který nabízí silvestrovský pobyt bez slavení jakéhokoliv silvestra - někde na samotě,kde se dá nerušeně prospat celá noc jako jindy v roce a neposlouchat ty rány :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.11 21:58
janiii;-) píše:
momi mne by stacily i ty 3 chlebicky :mrgreen:
jsem si rikala ze letos to bez tech chlebicku nejak prezijeme, no tak jsem holt zavahala no :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
ještě tu 3 jsou :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
31.12.11 21:59

Tak ja,ikdyz teda nedobrovolne :? ja se vyoblekala,namalovala,a modlila se at dorazi hlidani,a nedorazilo,tak mam pred sebou tac chlebicku,tac cukrovi,tac jednohubek a zeru,musela jsem si i rozepnout rifle, :lol: :lol: OT:baslerino super foto :pankac:

• Citovat
  • Upravit
25324
31.12.11 22:00

…jediný,co se mi loni líbilo bylo,jak lidi pouštěli ty lampiony štěstí,no,snad jindy.
Jinak k tomu šampíčku,pamatuju si,že nejlíp mi chutnala na Silvestra 2009 nealko Bohemka,to malýmu byly 3m,a kojila sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.12.11 22:00

momi jasne, ja jen pozhasinam svetla, aby se tu zbytecne nesvitilo a uz bezim! :palec: :lol:

marra ja taky ne tak uplne dobrovolne, ale tak co…silvestru jeste bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.11 22:01

jinak petardy mě tak ani neštvou,jako sousedi nad náma,ty halekaj jak blbý :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.11 22:01

janiii,u nás je taky tma,chlap uspává malýho,a počítám,že už spí-chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
31.12.11 22:02

Hlásím se do klubu. Neslavím, jen koukám na ženy v pokušení, ale asi to už zabalím a jdu spát. Manžel a děti už taky spí, tak doufám že veškeré ty petardy atp. zaspí a nebudem mít o půlnoci budíček… Fakt bych se radši dobře vyspinkala :)

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
marra píše:
Tak ja,ikdyz teda nedobrovolne :? ja se vyoblekala,namalovala,a modlila se at dorazi hlidani,a nedorazilo,tak mam pred sebou tac chlebicku,tac cukrovi,tac jednohubek a zeru,musela jsem si i rozepnout rifle, :lol: :lol: OT:baslerino super foto :pankac:

Tak když ti nedorazilo hlídání a trčíš sama doma, tak to všechno sežer, aspoň že jsi u těch táců s dobrotama namalovaná sluší ti to :palec: :mrgreen:
OT: Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3478

Taky neslavím, čekám na půlnoc, at můžu jít spát, i to jen proto, že mi bude volat máma atd., možná si nněco naleju, at to při tom záživnym programu v tv vydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
31.12.11 22:03

ahoj
ja nevim co bych mela slavit..pro me je to stejny den jako vsechny ostatni.
Jen tady „slavim“ se sousedy, kteri bydli 3 patry pod nami a delaji tady mejdan. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.11 22:03

Já se taky hlásím…nemáme hlídání, tak já jsem byla včera s kamarádkou, ještě ted mě bolí hlava. A manžel šel dneska s kamarádem.Udělala jsem si jednohubky, které jsou v lednici, dívám se na Ženy v pokušení a na Emimino :mrgreen: :mrgreen: prostě pohoda!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
31.12.11 22:04

Vsak jo sežeru,aspon jsem si po dlouhe dobe vytrhala oboci a oholila nozky :lol: :lol: jsem myslela,co kdyby nahodou,zitra budu muset povinne na nejakou tůru,vypotit ty speky :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak