Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravim z prace ![]()
zdravotnictvi je mrcha
,Vanoce byly volne,tak me to dnes neminulo.Nu coz,chlebicky tu mame,tak to.A bezva vyhled na mesto,tak az budou delobuchy,krasne je uvidim,to bych doma nemela.Clovek si na tom musi najit to pozitivni ![]()
Preji vsem vse dobre do Noveho roku ![]()
momi mne by stacily i ty 3 chlebicky ![]()
jsem si rikala ze letos to bez tech chlebicku nejak prezijeme, no tak jsem holt zavahala no ![]()
taky neslavím,akorát za chvíli už jdu do pelechu - intenzita petard se zvyšuje,takže se mi pes omotá kolem krku a chci být u malého až ho to probudí,bude se šílené bát
zrovna jsem psala do jiné diskuze,jak mě mrzí že jsem nenašla žádný penzion,který nabízí silvestrovský pobyt bez slavení jakéhokoliv silvestra - někde na samotě,kde se dá nerušeně prospat celá noc jako jindy v roce a neposlouchat ty rány
![]()
janiii;-) píše:
momi mne by stacily i ty 3 chlebicky
jsem si rikala ze letos to bez tech chlebicku nejak prezijeme, no tak jsem holt zavahala no
Tak ja,ikdyz teda nedobrovolne
ja se vyoblekala,namalovala,a modlila se at dorazi hlidani,a nedorazilo,tak mam pred sebou tac chlebicku,tac cukrovi,tac jednohubek a zeru,musela jsem si i rozepnout rifle,
OT:baslerino super foto ![]()
…jediný,co se mi loni líbilo bylo,jak lidi pouštěli ty lampiony štěstí,no,snad jindy.
Jinak k tomu šampíčku,pamatuju si,že nejlíp mi chutnala na Silvestra 2009 nealko Bohemka,to malýmu byly 3m,a kojila sem.
momi jasne, ja jen pozhasinam svetla, aby se tu zbytecne nesvitilo a uz bezim!
![]()
marra ja taky ne tak uplne dobrovolne, ale tak co…silvestru jeste bude ![]()
jinak petardy mě tak ani neštvou,jako sousedi nad náma,ty halekaj jak blbý
![]()
janiii,u nás je taky tma,chlap uspává malýho,a počítám,že už spí-chlap ![]()
Hlásím se do klubu. Neslavím, jen koukám na ženy v pokušení, ale asi to už zabalím a jdu spát. Manžel a děti už taky spí, tak doufám že veškeré ty petardy atp. zaspí a nebudem mít o půlnoci budíček… Fakt bych se radši dobře vyspinkala ![]()
marra píše:
Tak ja,ikdyz teda nedobrovolneja se vyoblekala,namalovala,a modlila se at dorazi hlidani,a nedorazilo,tak mam pred sebou tac chlebicku,tac cukrovi,tac jednohubek a zeru,musela jsem si i rozepnout rifle,
![]()
OT:baslerino super foto
Tak když ti nedorazilo hlídání a trčíš sama doma, tak to všechno sežer, aspoň že jsi u těch táců s dobrotama namalovaná sluší ti to
![]()
OT: Díky ![]()
Taky neslavím, čekám na půlnoc, at můžu jít spát, i to jen proto, že mi bude volat máma atd., možná si nněco naleju, at to při tom záživnym programu v tv vydržím ![]()
ahoj
ja nevim co bych mela slavit..pro me je to stejny den jako vsechny ostatni.
Jen tady „slavim“ se sousedy, kteri bydli 3 patry pod nami a delaji tady mejdan. ![]()
Já se taky hlásím…nemáme hlídání, tak já jsem byla včera s kamarádkou, ještě ted mě bolí hlava. A manžel šel dneska s kamarádem.Udělala jsem si jednohubky, které jsou v lednici, dívám se na Ženy v pokušení a na Emimino
prostě pohoda!!!!!!!!!!!
Vsak jo sežeru,aspon jsem si po dlouhe dobe vytrhala oboci a oholila nozky
jsem myslela,co kdyby nahodou,zitra budu muset povinne na nejakou tůru,vypotit ty speky ![]()