Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Angua píše:
No po prvním jsem neměla též tu správnou motivaci, když jsem věděla, že si to brzy „zkazím“ druhým těhotenstvímAle teď po tom druhém…
![]()
![]()
![]()
![]()
angu nechci strašit, ale po prvním jsem se dostala do formy rychle, ale po tom druhém těhu
ještěěěěě kousek potřebuju ![]()
eshta píše:Angua píše:angu nechci strašit, ale po prvním jsem se dostala do formy rychle, ale po tom druhém těhu
No po prvním jsem neměla též tu správnou motivaci, když jsem věděla, že si to brzy „zkazím“ druhým těhotenstvímAle teď po tom druhém…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ještěěěěě kousek potřebuju
hm tak to já jsem se nedostala do formy už po tom prvním.JEště že už s dětma končíme ![]()
eshta píše:Angua píše:angu nechci strašit, ale po prvním jsem se dostala do formy rychle, ale po tom druhém těhu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to mě nestraš, protože po prvním jsem se dostávala do formy rok a půl a ještě to chtělo
Ale je fakt, že ta motivace prostě nebyla - šak kojím, šak budu zas brzo těhotná… Teď si to třeba říkat nebudu. Minimálně to druhé
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ESHTA-dívám se dobře na metříky,že slavíte dnes narozeniny?
janca84 píše:eshta píše:ESHTA-dívám se dobře na metříky,že slavíte dnes narozeniny?Angua píše:angu nechci strašit, ale po prvním jsem se dostala do formy rychle, ale po tom druhém těhu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já myslím,že si spíš nezměnila metříky ![]()
janca84 píše:eshta píše:ESHTA-dívám se dobře na metříky,že slavíte dnes narozeniny?Angua píše:angu nechci strašit, ale po prvním jsem se dostala do formy rychle, ale po tom druhém těhu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne ne ne
jen jsem ještě nepředělala metříky ![]()
malí kluci měli narozky v říjnu a starší před 3 nedělema ![]()
eshta píše:janca84 píše:ne ne neeshta píše:ESHTA-dívám se dobře na metříky,že slavíte dnes narozeniny?Angua píše:angu nechci strašit, ale po prvním jsem se dostala do formy rychle, ale po tom druhém těhu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jen jsem ještě nepředělala metříky
malí kluci měli narozky v říjnu a starší před 3 nedělema
Aha
A ještě něco -starší kluk se jmenuje KARIM?
a ženský…máte mě na svědomí,už piju druhej hrnek svařáku,tak snad z toho neporodím. ![]()
tak já budu první kdo popřeje
![]()
přeju vše nej nej nej do následujícího roku
![]()
já jsem totiž v jiném časovém pásmu
![]()
tak a můžu jít spát ![]()
janiii;-) píše:
kacudko chces mit prvni mimco roku 2012?
ani ne ![]()
kacudka píše:
a ženský…máte mě na svědomí,už piju druhej hrnek svařáku,tak snad z toho neporodím.
ty jo
![]()