Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
janca84 píše:kacudka píše:
Jančo promiň,asi to patřilo někomu jinýmu,ale co by si po mě dnes chtěla?Mám v sobě 2 hrnky svařáku.
A nepruď tady s takovým pozdním vstáváním![]()
,to se nám ještě nikdy nezadařilo
![]()
V pohodě
Příspěvek upraven 31.12.11 v 23:26Malá chodí večer spávat ale mezi půl 9 a 9,takže spí těch 12h.
Mě děti vstávají mezi půl 8 a 8, ale na mě je to brzy, jsem sova, před půlnocí neusnu a ráno jsem „úplně negramotná“
.
Honzuovka píše:eshta píše:kluci jsou fajn, já chtěla klukakacudka píše:Honzuovka píše:tý vole,to už by mě vezlieshta píše:taky bych to raději neriskovala. Známá to riskla, tak hrozně moc si přáli holčičku. Nakonec se jim povedla, ale v bříšku se jí rochnili ještě dva kluci, nakonec mají šest dětí. Pět kluků a jednu holku. to je na mašli.kacudka píše:jůůůůůůůeshta píše:no jo když už se to tak sešlokacudka píše:teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě
holky já nevím jestli špatně vidím nebo co,ale před chvilkou jsem měla na těhotenským metříku 29+2 a najednou tam mám 29+3 a ještě půlnoc nebyla.Jak to???![]()
![]()
a třetí bude co, už to víte?
a třetí by měla být holčičkatak to se vám povedlo
já už čtvrtej pokus zkoušet nebudu![]()
![]()
přesvědčila jsi mě, už si jí snad ani nepřeju
jj jsou, já jsem spokojená
jen já mám celou smečku kluků ![]()
Jdu se naložit do vany,počkám tam na půlnoc,pak si s chlapem přiťuknem a půjdu spát.
I když bych měla asi počkat až vytuhne,jinak se ho nezbavím
![]()
momi33 píše:
janca84,proč ta tvoje holčička kouká tak zoufale?![]()
na to jsem se taky chtela zeptat ![]()
Žižule píše:janca84 píše:Mě děti vstávají mezi půl 8 a 8, ale na mě je to brzy, jsem sova, před půlnocí neusnu a ráno jsem „úplně negramotná“kacudka píše:
Jančo promiň,asi to patřilo někomu jinýmu,ale co by si po mě dnes chtěla?Mám v sobě 2 hrnky svařáku.
![]()
V pohodě
Příspěvek upraven 31.12.11 v 23:26Malá chodí večer spávat ale mezi půl 9 a 9,takže spí těch 12h.
.
kam na ty děti chodíte
a mně k tomu ještě nic nežerou ![]()
jinak já si taky přála kluka,ale netušila jsem,jakej bude divočák
![]()
Bobo chodí spát tak ve 21h,a spí tak do 9- 9:15h.Už spal i do 9:45.
kacudka píše:
Jdu se naložit do vany,počkám tam na půlnoc,pak si s chlapem přiťuknem a půjdu spát.I když bych měla asi počkat až vytuhne,jinak se ho nezbavím
![]()
Já se právě chystám jít manžela vzbudit, aby si alespoň se mnou přiťukl. Ještě pořád se nevrátil z dětského pokoje ![]()
momi33 píše:
se divíš?Kdyby tě někdo přinutil sedět na gumové krávě či co to je,taky by si neskákala radostí do stropu. ![]()
janiii;-) píše:momi33 píše:na to jsem se taky chtela zeptat
ale já zas musim bej ten neotesanej neomalenec
![]()
kacudka píše:momi33 píše:se divíš?Kdyby tě někdo přinutil sedět na gumové krávě či co to je,taky by si neskákala radostí do stropu.
to je oslík,neee?
![]()
taky se hlasim do klubu mame sice chlebicky a jednohubky ale chlap kouka na telku a ja litam na netu pred pulnoci si vezmu maleho do postele aby se nebal je dost lekavy tak snad to prezijeme ve zdravi
u nas je zakaz delani rachotu po baraku kvuli nasemu mimcu to nam zaridila sama od sebe spravcova
uz driv tu byly vystupy kvuli veseli po desate vecer mam rada klid a kdyz po prosbe o klid po desate vecer delali dal vesele bordel tak jsem volala policajty ![]()
Mně taky kluci nevadí, jsou fajn. Z holčičky mám trochu strach, stále jsem té myšlence úplně nepřivykla - co si s ní jako počnu?
Ale všichni říkají, že jsme určitě rádi, tak asi jsme ![]()
kacudko nech tohooo
jsem si poprskala celou klavesnici! ![]()
momi tak priste se zeptam ja, jo? ![]()
eshta píše:Žižule píše:kam na ty děti chodítejanca84 píše:Mě děti vstávají mezi půl 8 a 8, ale na mě je to brzy, jsem sova, před půlnocí neusnu a ráno jsem „úplně negramotná“kacudka píše:
![]()
V pohodě
.
![]()
a mně k tomu ještě nic nežerou
Tak to možná chodí spaní a jezení ruku v ruce, protože ty moje jsou žroutky a začínám být alergická na větu „já chci něco jíst“