Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
kacudka píše:momi33 píše:u nás jsou taky tatáncijanca84 píše:nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním.momi33 píše:
janii,nojo,ale on chce pořád koukat na Pošťáka Pata,bo je tam ten kocour,a pořád říká „čí“ nebo „čičí“,a zní to stejně jako „čí“ že chce čůrat![]()
U nás teď frčí TATŮŮ nebo TATÍÍÍ pořád ho hledá
![]()
nevděk světem vládnejak my matky k tomu přijdem
Mladší dcerka taky pořád „tatu“ a už zvládne i „táta“ a když jsem chtěla, aby řekla máma, tak z toho vylezla akorát „bába“
kacudka píše:
Janča84 mě starší teď vstává taky kolem půl 6,ale já mu pustím pohádku a spím dál.Horší je,když vstane i ten mladší,pak mám smůlu a musím vstávat taky,by mi podpálili i postel pode mnou.
No a mladší zase chodí spát pozdě,teˇˇd poslední 3 týdny kolem půl 11.Dneska usnul už v 8,tak jsem čuměla.
mně kluci nejpozději , ale fakt nejpozději vstanou v 6, většinou je to právě půl6
vstanou v postýlkách, začnou s nima lomcovat a tím dovzbuděj toho staršího a prostě se vstává
![]()
Honzuovka píše:eshta píše:taky bych to raději neriskovala. Známá to riskla, tak hrozně moc si přáli holčičku. Nakonec se jim povedla, ale v bříšku se jí rochnili ještě dva kluci, nakonec mají šest dětí. Pět kluků a jednu holku. to je na mašli.kacudka píše:jůůůůůůůeshta píše:no jo když už se to tak sešlokacudka píše:teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě
holky já nevím jestli špatně vidím nebo co,ale před chvilkou jsem měla na těhotenským metříku 29+2 a najednou tam mám 29+3 a ještě půlnoc nebyla.Jak to???![]()
![]()
a třetí bude co, už to víte?
a třetí by měla být holčičkatak to se vám povedlo
já už čtvrtej pokus zkoušet nebudu
tý vole,to už by mě vezli
![]()
Žižule píše:kacudka píše:Mladší dcerka taky pořád „tatu“ a už zvládne i „táta“ a když jsem chtěla, aby řekla máma, tak z toho vylezla akorát „bába“momi33 píše:u nás jsou taky tatáncijanca84 píše:nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním.momi33 píše:
janii,nojo,ale on chce pořád koukat na Pošťáka Pata,bo je tam ten kocour,a pořád říká „čí“ nebo „čičí“,a zní to stejně jako „čí“ že chce čůrat![]()
![]()
Jančo promiň,asi to patřilo někomu jinýmu,ale co by si po mě dnes chtěla?
Mám v sobě 2 hrnky svařáku. ![]()
A nepruď tady s takovým pozdním vstáváním
,to se nám ještě nikdy nezadařilo
![]()
kacudka píše:Angua píše:cha kdybych byla v termínu jako ty,tak tu flašku vypiju celoukacudka píše:A já blbka se upínám k decce šampáňa o půlnoci… Nechci to přehnat
a ženský…máte mě na svědomí,už piju druhej hrnek svařáku,tak snad z toho neporodím.![]()
![]()
Že? Jsme si měla normálně udělat ten svařák a vyčkávat kontrakcí ![]()
kacudka píše:
holky já nevím jestli špatně vidím nebo co,ale před chvilkou jsem měla na těhotenským metříku 29+2 a najednou tam mám 29+3 a ještě půlnoc nebyla.Jak to???![]()
![]()
Tos asi blbě nastavila čas, když sis ho dělala… ![]()
momi33 píše:Žižule píše:kacudka píše:Mladší dcerka taky pořád „tatu“ a už zvládne i „táta“ a když jsem chtěla, aby řekla máma, tak z toho vylezla akorát „bába“momi33 píše:u nás jsou taky tatáncijanca84 píše:nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním.momi33 píše:
![]()
![]()
![]()
to jako když na titulce přílohy Víkend byla Moja,a malej na ní ukázal,a povídal „táta“![]()
momi33 píše:Žižule píše:kacudka píše:Mladší dcerka taky pořád „tatu“ a už zvládne i „táta“ a když jsem chtěla, aby řekla máma, tak z toho vylezla akorát „bába“momi33 píše:u nás jsou taky tatáncijanca84 píše:nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním.momi33 píše:
![]()
![]()
![]()
to jako když na titulce přílohy Víkend byla Moja,a malej na ní ukázal,a povídal „táta“![]()
kacudka píše:Honzuovka píše:tý vole,to už by mě vezlieshta píše:taky bych to raději neriskovala. Známá to riskla, tak hrozně moc si přáli holčičku. Nakonec se jim povedla, ale v bříšku se jí rochnili ještě dva kluci, nakonec mají šest dětí. Pět kluků a jednu holku. to je na mašli.kacudka píše:jůůůůůůůeshta píše:no jo když už se to tak sešlokacudka píše:teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě
![]()
já už čtvrtej pokus zkoušet nebudu![]()
Oni byli kupodivu šťastný, jsou hodně věřící, tak co jim bůh nadělil, to musí příjmout. Však oni ani teď se nijak nechrání, prej dokud bůh dává, je to pro ně požehnání, či co to mlela.
kacudka píše:Honzuovka píše:tý vole,to už by mě vezlieshta píše:taky bych to raději neriskovala. Známá to riskla, tak hrozně moc si přáli holčičku. Nakonec se jim povedla, ale v bříšku se jí rochnili ještě dva kluci, nakonec mají šest dětí. Pět kluků a jednu holku. to je na mašli.kacudka píše:jůůůůůůůeshta píše:no jo když už se to tak sešlokacudka píše:teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě
![]()
přesvědčila jsi mě, už si jí snad ani nepřeju ![]()
kacudka píše:
Jančo promiň,asi to patřilo někomu jinýmu,ale co by si po mě dnes chtěla?Mám v sobě 2 hrnky svařáku.
A nepruď tady s takovým pozdním vstáváním![]()
,to se nám ještě nikdy nezadařilo
![]()
V pohodě
Malá chodí večer spávat ale mezi půl 9 a 9,takže spí těch 12h.
Příspěvek upraven 31.12.11 v 23:26
eshta píše:kacudka píše:Honzuovka píše:tý vole,to už by mě vezlieshta píše:taky bych to raději neriskovala. Známá to riskla, tak hrozně moc si přáli holčičku. Nakonec se jim povedla, ale v bříšku se jí rochnili ještě dva kluci, nakonec mají šest dětí. Pět kluků a jednu holku. to je na mašli.kacudka píše:jůůůůůůůeshta píše:no jo když už se to tak sešlokacudka píše:teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě
![]()
![]()
přesvědčila jsi mě, už si jí snad ani nepřeju
kluci jsou fajn, já chtěla kluka
Honzuovka píše:Oni byli kupodivu šťastný, jsou hodně věřící, tak co jim bůh nadělil, to musí příjmout. Však oni ani teď se nijak nechrání, prej dokud bůh dává, je to pro ně požehnání, či co to mlela.
uf… tohle jsem nikdy moc nechapala
jako myslim to s tim nechranenim se a dale…
janiii;-) píše:Honzuovka píše:Oni byli kupodivu šťastný, jsou hodně věřící, tak co jim bůh nadělil, to musí příjmout. Však oni ani teď se nijak nechrání, prej dokud bůh dává, je to pro ně požehnání, či co to mlela.uf… tohle jsem nikdy moc nechapalajako myslim to s tim nechranenim se a dale…
já taky ne ![]()