Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Žižule píše:janca84 píše:Mě děti vstávají mezi půl 8 a 8, ale na mě je to brzy, jsem sova, před půlnocí neusnu a ráno jsem „úplně negramotná“kacudka píše:
Jančo promiň,asi to patřilo někomu jinýmu,ale co by si po mě dnes chtěla?Mám v sobě 2 hrnky svařáku.
A nepruď tady s takovým pozdním vstáváním![]()
,to se nám ještě nikdy nezadařilo
![]()
V pohodě
Příspěvek upraven 31.12.11 v 23:26Malá chodí večer spávat ale mezi půl 9 a 9,takže spí těch 12h.
.
U mě přesně tak..Co odletěl manžel,neusnu dřív jak v 1h ráno
Takže díky bohu,že malá spí tak dlouho,jinak bych byla v …
Angu,já si taky kolikrát říkám,že nevím,co bych si s holčičkou počala ![]()
Ale páreček je zas hezkej,ne? ![]()
Angua píše:
Mně taky kluci nevadí, jsou fajn. Z holčičky mám trochu strach, stále jsem té myšlence úplně nepřivykla - co si s ní jako počnu?![]()
![]()
Ale všichni říkají, že jsme určitě rádi, tak asi jsme
Tak to já jsem zase ráda, že mám dvě holky, protože jsem si vždycky říkala, že nevím co bych dělala s klukem ![]()
Žižule píše:eshta píše:Tak to možná chodí spaní a jezení ruku v ruce, protože ty moje jsou žroutky a začínám být alergická na větu „já chci něco jíst“Žižule píše:kam na ty děti chodítejanca84 píše:Mě děti vstávají mezi půl 8 a 8, ale na mě je to brzy, jsem sova, před půlnocí neusnu a ráno jsem „úplně negramotná“kacudka píše:
Jančo promiň,asi to patřilo někomu jinýmu,ale co by si po mě dnes chtěla?Mám v sobě 2 hrnky svařáku.
A nepruď tady s takovým pozdním vstáváním![]()
,to se nám ještě nikdy nezadařilo
![]()
V pohodě
Malá chodí večer spávat ale mezi půl 9 a 9,takže spí těch 12h.
.
![]()
a mně k tomu ještě nic nežerou
no,s tím jídlem…
malej je hlavně mlsnej,nejraději by utopence,nebo tlačenku,prostě to,co má tatík,a tak to pěkně voní ![]()
někdy nejí nic,někdy sežere na co přijde,a navíc ještě denně vypije 2× UM
Příspěvek upraven 31.12.11 v 23:35
Jsem při škole hlídala děti a s holčičkama jsem si neuměla hrát a zabavit je. Kluci byli lepší, s těma byla sranda, chtěli dělat většinou všechno a byli schopní se zabavit každou hovadinou. Holčičky byly takový ufňukaný a jen tak něco je nebavilo. Ale možná je to tím, že já sama jsem vyrůstala mezi chlapama jako jediná holka.
ja si taky nedovedu predstavit, co bych chtela s klukem. my jsme si primo vymodlili holcicku a povedlo se
muz to dostal prikazem ![]()
Momi, já nevím, já jsem nikdy nechápala, proč by měli sourozenci spolu tvořit heterosexuální pár
Ale tak jo, naladila jsem se na culíčky a bude fajn si zkusit i holčičku
Já nejsem sama moc holčičí typ, tak doufám, že z toho nebude mít malá nějaké trauma nebo tak
![]()
Honzuovka píše:
Jsem při škole hlídala děti a s holčičkama jsem si neuměla hrát a zabavit je. Kluci byli lepší, s těma byla sranda, chtěli dělat většinou všechno a byli schopní se zabavit každou hovadinou. Holčičky byly takový ufňukaný a jen tak něco je nebavilo. Ale možná je to tím, že já sama jsem vyrůstala mezi chlapama jako jediná holka.
Jj, to jsou víceméně moje pocity. Ale naše holčička bude určitě jiná ![]()
janii,já už při výrobě zadala požadavek na kluka,ale asi jsem měla zadat i jiné požadavky ![]()
Zas, když jsem nakupovala výbavičku, občas jsem si říkala, že by bylo fajn mít holku, na holčičky mají v obchodech tak krásné a roztomilé věcičky, že by tam člověk nechal výplatu. Na kluky takovej výber není.
Angu,já si k sobě holčičku taky nedovedu představit,taky nejsem moc holčičí typ ![]()
Ale zas na druhou stranu,chtěla bych něco mazlícího
![]()
momi33 píše:kacudka píše:to je oslík,neee?momi33 píše:se divíš?Kdyby tě někdo přinutil sedět na gumové krávě či co to je,taky by si neskákala radostí do stropu.
janca84,proč ta tvoje holčička kouká tak zoufale?![]()
![]()
řekla bych,že je to kůň.
A focení už měla plné zuby-fotili jsme se nejdřív v parku,pak až v ateliéru
Za zoufalý výraz považujete ten na koni nebo ten v metříku? ![]()
Angua píše:Honzuovka píše:Jj, to jsou víceméně moje pocity. Ale naše holčička bude určitě jiná
to je jasný ![]()