Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
miminko spí od 22:00 tak jsem vyrazila se čtyřleťákem poťukat se sousedi, zapálit prskavky a už je v posteli, tak snad vydrží aspoň do 10 hodin ![]()
Já si ani nevšimla, že je půlnoc
Letošní Silvestr tragédie největší - celý den na pytel, kolem půlnoci se pak probudil prcek, který poprvé marodí, chrchlem, takže jsem chovala, konejšila a chovala.manžel zas seděl v kotelně u psa a uklidňoval jeho.Prostě bomba.Mě to už ale stejnak nic neříká…
Ahoj holky, neslavíme
Verča odmítala bejt v postýlce když to venku tak práskalo
Tak jsme šli ven na půlnoc všichni ![]()
Všem do Nového roku hlavně klid a pohodu v dušičce
![]()
taky neslavíme,nebaví mě oslavy,ani jsem včera nekoupila nic jiného než samotné rohlíky a jogurty,kluci měli šampus dětský,já ani kapku alka,ani jednohubky,ani chlebíčky,jen jsem tuhle stránku bevila až ted,byla jsem na fcb a s klukama,co mi dneska přijeli od babi.No a je fakt,že jsme tedy extra neslavili,ani když s námi žil ještě otec dětí-ted jsme sami.-))
Nedá mně to, abych se nerozloučil konstatováním z filmové klasiky: „To zas bude v alejích nablito…“
![]()
já říkám Silvestr je obyčejný den jako každý jiný, vždyť je to i prac. den. Nějaké velké oslavy mě doslova ničí. Manž. šel na ranní a já se sebrala jako každý rok a každý den po 21.hod. a šla do hajan. Abych se přemáhala, abych si mohla v 00.00 štrgnout skleničkou, proč-to můžu udělat i ráno.
Já šla v devět spát - malá se budí tak v jednu ráno, tak abych stihla něco naspat.
Ale Silvestra neslavím ani normálně, nevidím v něm nic zázračného, prostě obyčejný den - jen okolo je až moc hluku a rachejtlí. ![]()
Dobré ráno,
tak já jsem vydržela být vzhůru jen díky téhle diskuzi. ![]()
My včera hrály sérii společenských her až do 23,00..Pak jsem to v půl dvanácté zapíchla do postele ,přičemž se stejně až do půl jedné nadalo spát kvůli rachotu..
Ale na tv moc nekoukáme ( proběhlo pár scének jak blekotají moderátoři) a občerstvení jsem nedělala - hrozně jsme se při vánočních návštěvách přežrali, takže stačilo..
Tak jak to ččtu,kukám,že rok od roku přibývá lidí,co Silvestra vnímají jako normální pracovní den jako všechny ostatní
já tedy chodím spát po půlnoci běžně,ale na nějaké kalendářní oslavy,naprogramovanou radost mít neumím-je to jak konzumní svátek spíš-lidi utratí tisíce v obchodech,pár si jich nechá dobrovolně utrhat ruce,prsty nebo aspon znetvořit,zbytek se válí ožralá někde po pangejtech,ráno je půlce republice zle-žlučníkové koliky z jídla a rozhárané žaludky i z alka krom nestřídmého přecpávání se vším možným…no dobrovolně bych do tohoto nešla.....
![]()
Angua píše:momi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
Ježiš! Angua rodí?
Musím vás honem dočíst, jestli jsem o něco nepřišla… ![]()
momi33 píše:janca84 píše:nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním.momi33 píše:
janii,nojo,ale on chce pořád koukat na Pošťáka Pata,bo je tam ten kocour,a pořád říká „čí“ nebo „čičí“,a zní to stejně jako „čí“ že chce čůrat![]()
U nás teď frčí TATŮŮ nebo TATÍÍÍ pořád ho hledá
![]()
nevděk světem vládne
Buď ráda! Mně ráno mladej skáče po hlavě a volá: „Maminko, vstáááávej!“ - Já na to: „Táta s tebou vstane, já jsem se v noci nevyspala…“ - „Nééééé, maminkáááá!“
![]()
No tak nic, porod se asi nekonal…
![]()
Všem přeji: Vše nejlepší do nového roku 2012! ![]()
Wiolla píše:Angua píše:Ježiš! Angua rodí?momi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
Musím vás honem dočíst, jestli jsem o něco nepřišla…
Klid, Angua to vidí tak na březen
![]()