Kdo neslavíte Silvestr?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
1.1.12 01:06

miminko spí od 22:00 tak jsem vyrazila se čtyřleťákem poťukat se sousedi, zapálit prskavky a už je v posteli, tak snad vydrží aspoň do 10 hodin :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
1.1.12 01:31

Já si ani nevšimla, že je půlnoc :dance: :zed: Letošní Silvestr tragédie největší - celý den na pytel, kolem půlnoci se pak probudil prcek, který poprvé marodí, chrchlem, takže jsem chovala, konejšila a chovala.manžel zas seděl v kotelně u psa a uklidňoval jeho.Prostě bomba.Mě to už ale stejnak nic neříká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
1.1.12 01:38

Ahoj holky, neslavíme :oops: :mrgreen: Verča odmítala bejt v postýlce když to venku tak práskalo :nevim: :mrgreen: Tak jsme šli ven na půlnoc všichni :pankac:

Všem do Nového roku hlavně klid a pohodu v dušičce :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
1.1.12 02:01

taky neslavíme,nebaví mě oslavy,ani jsem včera nekoupila nic jiného než samotné rohlíky a jogurty,kluci měli šampus dětský,já ani kapku alka,ani jednohubky,ani chlebíčky,jen jsem tuhle stránku bevila až ted,byla jsem na fcb a s klukama,co mi dneska přijeli od babi.No a je fakt,že jsme tedy extra neslavili,ani když s námi žil ještě otec dětí-ted jsme sami.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
1.1.12 02:41

Nedá mně to, abych se nerozloučil konstatováním z filmové klasiky: „To zas bude v alejích nablito…“ :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
1.1.12 03:55

Juro naprostý souhlas-velice trefné :-) :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
1.1.12 05:48

já říkám Silvestr je obyčejný den jako každý jiný, vždyť je to i prac. den. Nějaké velké oslavy mě doslova ničí. Manž. šel na ranní a já se sebrala jako každý rok a každý den po 21.hod. a šla do hajan. Abych se přemáhala, abych si mohla v 00.00 štrgnout skleničkou, proč-to můžu udělat i ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.1.12 07:18

Já šla v devět spát - malá se budí tak v jednu ráno, tak abych stihla něco naspat. :lol: Ale Silvestra neslavím ani normálně, nevidím v něm nic zázračného, prostě obyčejný den - jen okolo je až moc hluku a rachejtlí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
1.1.12 09:16

Dobré ráno,
tak já jsem vydržela být vzhůru jen díky téhle diskuzi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
1.1.12 11:33

My včera hrály sérii společenských her až do 23,00..Pak jsem to v půl dvanácté zapíchla do postele ,přičemž se stejně až do půl jedné nadalo spát kvůli rachotu..

Ale na tv moc nekoukáme ( proběhlo pár scének jak blekotají moderátoři) a občerstvení jsem nedělala - hrozně jsme se při vánočních návštěvách přežrali, takže stačilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
1.1.12 14:43

Tak jak to ččtu,kukám,že rok od roku přibývá lidí,co Silvestra vnímají jako normální pracovní den jako všechny ostatní :-))já tedy chodím spát po půlnoci běžně,ale na nějaké kalendářní oslavy,naprogramovanou radost mít neumím-je to jak konzumní svátek spíš-lidi utratí tisíce v obchodech,pár si jich nechá dobrovolně utrhat ruce,prsty nebo aspon znetvořit,zbytek se válí ožralá někde po pangejtech,ráno je půlce republice zle-žlučníkové koliky z jídla a rozhárané žaludky i z alka krom nestřídmého přecpávání se vším možným…no dobrovolně bych do tohoto nešla..... :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.1.12 15:19
Angua píše:
momi33 píše:
Angu :mavam: :mavam:
ještě nerodíš? ;)
Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky :lol: :lol: :lol:

Ježiš! Angua rodí? 8o Musím vás honem dočíst, jestli jsem o něco nepřišla… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.1.12 15:28
momi33 píše:
janca84 píše:
momi33 píše:
janii,nojo,ale on chce pořád koukat na Pošťáka Pata,bo je tam ten kocour,a pořád říká „čí“ nebo „čičí“,a zní to stejně jako „čí“ že chce čůrat :roll:
:mrgreen: :mrgreen: U nás teď frčí TATŮŮ nebo TATÍÍÍ pořád ho hledá :,( :,(
nojo,ráno,sotva vstane,tak hned volá „táta“,a hned upaluje za ním. :roll:
nevděk světem vládne :pocitac:

Buď ráda! Mně ráno mladej skáče po hlavě a volá: „Maminko, vstáááávej!“ - Já na to: „Táta s tebou vstane, já jsem se v noci nevyspala…“ - „Nééééé, maminkáááá!“ :roll: :zed: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.1.12 15:36

No tak nic, porod se asi nekonal… :lol: :mrgreen:

Všem přeji: Vše nejlepší do nového roku 2012! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.1.12 15:39
Wiolla píše:
Angua píše:
momi33 píše:
Angu :mavam: :mavam:
ještě nerodíš? ;)
Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky :lol: :lol: :lol:
Ježiš! Angua rodí? 8o Musím vás honem dočíst, jestli jsem o něco nepřišla… :lol:

Klid, Angua to vidí tak na březen :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky