Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@MarieOVMUC píše:
Mě na silvestra bavil ohňostroj, teď tu od sedmi už buchaji jak opulnoci, volové, malá mi spí a furt se cuká, na prd. Pes, venkovní pes, je vevnitr a sedí na lustru…
malej jako 3m mimino ohňostroj zvládl nejlíp, ale čím je starší, tím se snadněji vzbudí. loni se vzbudil s brekem, ale pak koukal na světýlka.
Tady to taky občas bouchne, to říká, že je bouřka ![]()
Ani nevim, jestli slavim, nebo ne - par chlebicku a jednohubek mame, sampus a vino taky, ale ja jsem na pocitaci a manzel tupe zirajici na tv
. Starsi kluk letos poprve sel ven, ale v 23.30h ma navratku, na pripitek ho chci mit doma. Takze asi „slavime“.
Jen nechapu, proc je bordel z petard uz ted, na namesti se asi nekdo zblaznil
.
Ja bych i slavila, nejsem nijak proti tomu, ale musi byt nalada - musi byt s kym, kde (treba hory se znamyma apod). Doma se to proste nerozjede
, hadame se jindy, tak se pohadame klidne i na silvestra.
Manzel pujde do hospody po pulnoci, ja si postavila hlavu uz predloni, ze chodi porad nekde, a na Silvestra at s nejakym odjezdem nekam apod nepocita.
Takze tak. Preji vsem hodne stesti a hlavne ZDRAVI do noveho roku 2013!!!
Příspěvek upraven 31.12.12 v 21:15
Tady to taky řádí…snad se malej nevzbudí, ale byl skoro celý den vzhůru, tak snad ho to nevzbudí a bude spát…
Přidávám se do klubu neslavících. Jedno dítko spí a druhý řve v postýlce. A manžel také spí. Já piju kafe a asi půjdu také spát. Tento rok nemáme ani chlebíčky, jednohubky. Přibrali jsme o vánocích dost, tak už začínáme hubnout
Silvestra jsem slavila naposledy před 5 lety, když nebyly děti.
@tini píše:
Jo a jako vrchol večera jsem si jako kojící matka dopřála sklenku Coca Coly, páč budu kojit až k ránu a to už snad bude kofein pryč
já si jako kojící koupila nealko Bohemku, a zachutnala mi, tak jí máme i letos.
@nakukovatelka píše:
Ani nevim, jestli slavim, nebo ne - par chlebicku a jednohubek mame, sampus a vino taky, ale ja jsem na pocitaci a manzel tupe zirajici na tv. Starsi kluk letos poprve sel ven, ale v 23.30h ma navratku, na pripitek ho chci mit doma. Takze asi „slavime“.
Jen nechapu, proc je bordel z petard uz ted, na namesti se asi nekdo zblaznil.
Ja bych i slavila, nejsem nijak proti tomu, ale musi byt nalada - musi byt s kym, kde (treba hory se znamyma apod). Doma se to proste nerozjede
Manzel pujde do hospody po pulnoci, ja si postavila hlavu uz predloni, ze chodi porad nekde, a na Silvestra at s nejakym odjezdem nekam apod nepocita.
Taky koukám na partičku - musím počkat do 10 na antibiotika pro malou, tak pak si ji vezmu k sobě a pustím si Anděl Páně - páč na tu jejich „zábavu“ fakt nejsem dostatečně naladěná (nebo nalitá) a snad to dneska všechny tři i s kočkou přežijem ![]()
Já slavila silvestra snad naposledy jako malá holka. To u mě byli kamarádky a děně jsme se bavily. Od té doby co jsem s chlapem tak existuje jen televize a na to jsem alergická.
@Gladys píše:
@kacabus tak nám asi všechny tři pohlídá někdo těžko. Leda to rozdělit, ale trojka se blbě dělí
Ale jo, dá se rozdělit.
Buď se oddělí mimino jakožto nejnáročnější, nebo nejstarší může odcestovat a prcky někdo pohlídá doma. ![]()
Ahoj, můžu se k vám taky přidat. Neslavím, protože jsem doma na antibiotikách a manžel je v práci. Myslíš, že si těch oslav užije až až, je hasič. Tak čekám jestli se vůbec ozve. No a malej nemůže zabrat jak tu pořád střílejí petardy a ohňostroje. Psa mám v obýváku a vůbec ho nezajímá, že se venku něco děje. Tak alespoň jeden je hodný. ![]()
@nakukovatelka píše:
Ani nevim, jestli slavim, nebo ne - par chlebicku a jednohubek mame, sampus a vino taky, ale ja jsem na pocitaci a manzel tupe zirajici na tv. Starsi kluk letos poprve sel ven, ale v 23.30h ma navratku, na pripitek ho chci mit doma. Takze asi „slavime“.
Jen nechapu, proc je bordel z petard uz ted, na namesti se asi nekdo zblaznil.
taky přeji hlavně hodně zdraví, štěstí a pohodu
![]()
My máme sodastrem becherovku s tonikem a jinak nic, ležím v posteli s malou a nadávám na blbý venku. Čím menší nádobíčko a mozecek, tím víc a větší rachejtle… Manžel lepí ponorku:D kočky jsou za skříni a pes smrdí dole u rodičů…
Já, lonijsemměla pětidenní mimi, letos nemámhlídání. A nemám ráda konce, ani konce roku.
@bessi79 píše:
Ahoj, můžu se k vám taky přidat. Neslavím, protože jsem doma na antibiotikách a manžel je v práci. Myslíš, že si těch oslav užije až až, je hasič. Tak čekám jestli se vůbec ozve. No a malej nemůže zabrat jak tu pořád střílejí petardy a ohňostroje. Psa mám v obýváku a vůbec ho nezajímá, že se venku něco děje. Tak alespoň jeden je hodný.
taky mám manžela v práci, ale ten pro změnu jezdí autobusem…má dnes noční…tak doufám, že bude klid…nesnáším jeho noční
![]()
@anoli30 píše:
Já slavila silvestra snad naposledy jako malá holka. To u mě byli kamarádky a děně jsme se bavily. Od té doby co jsem s chlapem tak existuje jen televize a na to jsem alergická.
jo, my s chlapem slavili dokud nebyl malej.
Poslední bezdětnej Silvest byl v v hezký restauraci, kde později v noci chytl rautový stůl
a chlap vyhrál v tombole skleničky na Martini, a měl z nich radost jak malej kluk ![]()
Ale mám přání Silvestra někde v teple u moře, ale to si asi ještě nějaký pátek počkám ![]()