Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2575
31.12.12 21:38
@IvkaH píše:
Jo a teda psů a koček je mi dneska strašně líto :(.
Náš pes je taky nevrlý a to je doma schovaný.

naše kočka taky neví kam by zalezla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.12.12 21:40
@momi33 píše:
Oživuji svou loňskou diskusi, kdo neslavíte? ;)

U nás se taky neslaví. Já mám ATB a kopřivku, takže pít nemůžu, manžel je taky chcíplej. Tak jsem uděllala jen pár chlebíčků (který stejne kvůli koppřivce jíst nebudu), malá z nic obrala vejce, chlap je dojídá a společně koukáme na partičku :nevim: jestli bude přípitek nevím, já jsem unavená, tak možná zalahnu s malou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
@momi33 píše:
jo, kdybych měla barák, tak jedině labouše, nebo retrívra.
Jistě jsi viděla Marleye, že? ;)

My si ho taky toužíme jednou pořídit. Teď máme teda čivavu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@momi33 píše:
A vaše přání do Nového roku? ;)

Dávám si předsevzetí od zítra rána přestávám dávat 15měs. přes den doma plenky, čili budeme odplenkovávat :pankac: :mrgreen:.
Další klidný a rychlý třetí porod a hlavně zdravé miminko.
Pak zdraví pro celou širokou rodinu a blízké a moje naprosto nejskromnější přání je konečně vyhrát sportku :dance: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
@momi33 píše:
A vaše přání do Nového roku? ;)

Já do nového roku všem přeji, at je aspon takový jaký byl letos, děti at jsou zdraví, hodný a veselý, manželé a partneři hodný, my tím pádem budeme spokojení… :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a každýmu at se splní jeho přání :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:42
@IvkaH píše:
Dávám si předsevzetí od zítra rána přestávám dávat 15měs. přes den doma plenky, čili budeme odplenkovávat :pankac: :mrgreen:.
Pak zdraví pro celou širokou rodinu a blízké a moje naprosto nejskromnější přání je konečně vyhrát sportku :dance: :lol:.

jé, tak hodně trpělivosti s odplenkováním ;)
A dobrý a zdravé mimi… :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.12 21:42
@DianaAndílek píše:
Marlyho miluju…doufám, že se mi nikdy nestane, že nebudu u svých holčiček až do konce… :,(

taky jsem to viděla několikrát a pokaždé to obrečím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:43

…já bych si přála hlavně zdraví pro všechny moje blízké, pro sebe klid, a dovolenou u moře :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
31.12.12 21:44

Já bych slavila snad hned ale není s kým. přítel v práci a s někým jiným ani nechci ale v podstatě není ani co slavit aspon podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096

Jj taky začínám odplenkovávat 14m syna…a chci rozšířit podnikání a mít se lépe a být zdravá a všichni koho mám ráda chci aby byli zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

Já taky neslavím jsem v 38tt jako koule před výbuchem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575

Tak já do nového roku si přeju druhé mimi - donošené a zdravé a ať je ten další rok minimálně tak dobrý, jako ten letošní - pokud možno ještě lepší ;)
Jo a ta sportka by taky nebyla k zahození :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 21:45
@IvkaH píše:
Pak zdraví pro celou širokou rodinu a blízké a moje naprosto nejskromnější přání je konečně vyhrát sportku :dance: :lol:.

Taky musím odplenkovat prostředního syna…ale už jen v noci…tedy respektive kakání do plenky…držím palečky at se to zadaří brzy a klidný a rychlý porod, krásné a zdravé miminko :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11432
31.12.12 21:46

Taky neslavíme, silvestr upřímně nesnáším. Jsme vzhůru hlavně kvůli psům, aby o půlnoci nedostali psotník a taky kdyby se vzbudil starší synek. Na pití tu mám čaj, koukáme na Partičku, sedím stejně na netu a prostě se nudím. Malý tu skáče v postýlce, snad brzy usne. Na jídlo jsem udělala nějaké ty dvojhubky, páč guláš jsme sežrali už odpoledne a večer byl hlad. Po půlnoci uklidníme psy, děti a půjdem spát. (no možná nepůjdem :P ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak všem přeji krásný Nový rok. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.12 21:46
@kacabus píše:
Taky musím odplenkovat prostředního syna…ale už jen v noci…tedy respektive kakání do plenky…držím palečky at se to zadaří brzy a klidný a rychlý porod, krásné a zdravé miminko :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Děkuji :hug: nočník jí jde krásně, daří se chytat vše do nočníku, tak snad to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí