Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@IvkaH píše:
Jo a teda psů a koček je mi dneska strašně líto.
Náš pes je taky nevrlý a to je doma schovaný.
naše kočka taky neví kam by zalezla ![]()
@momi33 píše:
Oživuji svou loňskou diskusi, kdo neslavíte?
U nás se taky neslaví. Já mám ATB a kopřivku, takže pít nemůžu, manžel je taky chcíplej. Tak jsem uděllala jen pár chlebíčků (který stejne kvůli koppřivce jíst nebudu), malá z nic obrala vejce, chlap je dojídá a společně koukáme na partičku
jestli bude přípitek nevím, já jsem unavená, tak možná zalahnu s malou ![]()
@momi33 píše:
jo, kdybych měla barák, tak jedině labouše, nebo retrívra.
Jistě jsi viděla Marleye, že?
My si ho taky toužíme jednou pořídit. Teď máme teda čivavu. ![]()
@momi33 píše:
A vaše přání do Nového roku?
Dávám si předsevzetí od zítra rána přestávám dávat 15měs. přes den doma plenky, čili budeme odplenkovávat
.
Další klidný a rychlý třetí porod a hlavně zdravé miminko.
Pak zdraví pro celou širokou rodinu a blízké a moje naprosto nejskromnější přání je konečně vyhrát sportku
.
@momi33 píše:
A vaše přání do Nového roku?
Já do nového roku všem přeji, at je aspon takový jaký byl letos, děti at jsou zdraví, hodný a veselý, manželé a partneři hodný, my tím pádem budeme spokojení…
a každýmu at se splní jeho přání
![]()
@IvkaH píše:
Dávám si předsevzetí od zítra rána přestávám dávat 15měs. přes den doma plenky, čili budeme odplenkovávat![]()
.
Pak zdraví pro celou širokou rodinu a blízké a moje naprosto nejskromnější přání je konečně vyhrát sportku![]()
.
jé, tak hodně trpělivosti s odplenkováním ![]()
A dobrý a zdravé mimi…
![]()
@DianaAndílek píše:
Marlyho miluju…doufám, že se mi nikdy nestane, že nebudu u svých holčiček až do konce…
taky jsem to viděla několikrát a pokaždé to obrečím ![]()
…já bych si přála hlavně zdraví pro všechny moje blízké, pro sebe klid, a dovolenou u moře
![]()
Já bych slavila snad hned ale není s kým. přítel v práci a s někým jiným ani nechci ale v podstatě není ani co slavit aspon podle mě.
Jj taky začínám odplenkovávat 14m syna…a chci rozšířit podnikání a mít se lépe a být zdravá a všichni koho mám ráda chci aby byli zdraví
Tak já do nového roku si přeju druhé mimi - donošené a zdravé a ať je ten další rok minimálně tak dobrý, jako ten letošní - pokud možno ještě lepší ![]()
Jo a ta sportka by taky nebyla k zahození ![]()
@IvkaH píše:
Dávám si předsevzetí od zítra rána přestávám dávat 15měs. přes den doma plenky, čili budeme odplenkovávat![]()
.
Pak zdraví pro celou širokou rodinu a blízké a moje naprosto nejskromnější přání je konečně vyhrát sportku![]()
.
Taky musím odplenkovat prostředního syna…ale už jen v noci…tedy respektive kakání do plenky…držím palečky at se to zadaří brzy a klidný a rychlý porod, krásné a zdravé miminko
![]()
Taky neslavíme, silvestr upřímně nesnáším. Jsme vzhůru hlavně kvůli psům, aby o půlnoci nedostali psotník a taky kdyby se vzbudil starší synek. Na pití tu mám čaj, koukáme na Partičku, sedím stejně na netu a prostě se nudím. Malý tu skáče v postýlce, snad brzy usne. Na jídlo jsem udělala nějaké ty dvojhubky, páč guláš jsme sežrali už odpoledne a večer byl hlad. Po půlnoci uklidníme psy, děti a půjdem spát. (no možná nepůjdem
)
![]()
Jinak všem přeji krásný Nový rok.
![]()
@kacabus píše:
Taky musím odplenkovat prostředního syna…ale už jen v noci…tedy respektive kakání do plenky…držím palečky at se to zadaří brzy a klidný a rychlý porod, krásné a zdravé miminko![]()
![]()
![]()
Děkuji
nočník jí jde krásně, daří se chytat vše do nočníku, tak snad to půjde.