Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6895
31.12.12 22:08
@momi33 píše: :lol: :lol: :lol:
dietka?
mě čeká 2.1. vytržení moudráku :pankac: :poblion:

to já taky musím k zubaři…až dlouho mě bolí zuby, a tak jsem si dala přecevzetí a hlavně manžel mě tam donutí :evil: :evil: :evil: :evil:

Dietka proto, že už další dítko fakt nebude, mamka má 20.4. svatbu…a prostě 5-6 kilo by chtělo dolů 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 22:09
@Silence píše:
A jé, čokoška, dík za radu :palec:

jdu na ní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 22:10
@kacabus píše:
to já taky musím k zubaři…až dlouho mě bolí zuby, a tak jsem si dala přecevzetí a hlavně manžel mě tam donutí :evil: :evil: :evil: :evil:Dietka proto, že už další dítko fakt nebude, mamka má 20.4. svatbu…a prostě 5-6 kilo by chtělo dolů 8) 8) 8)

mě těsně před svátky vypadla plomba, tak jsem rychle utíkala k zubaři, a ten chtěl vzít i ten moudrák…umluvila jsem ho na 2.1. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 22:12
@momi33 píše:
mě těsně před svátky vypadla plomba, tak jsem rychle utíkala k zubaři, a ten chtěl vzít i ten moudrák…umluvila jsem ho na 2.1. :roll:

no mě zuby trápily už v těhotenství a zlobí mě pětka vlevo nahoře :twisted: :twisted: :twisted: ale bojím se zubaře…to raději ještě 10× porod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
31.12.12 22:13

Taky neslavím, Silvestra nemám ráda, obvykle ho prospím. Dneska si tedy zatím aspoň pouštím komedii:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 22:14
@kacabus píše:
no mě zuby trápily už v těhotenství a zlobí mě pětka vlevo nahoře :twisted: :twisted: :twisted: ale bojím se zubaře…to raději ještě 10× porod :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já jsem bez kazíku-ťuk ťuk už jakou dobu, ale ten modrák, ten tu a tam pozlobívá, roste blbě, a nedávno jsem u něj měla trochu zánět, a bolelo to jak prase…doktor ho chce halt vytáhnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.12 22:15

Dietu mi ani nepřipomínejte, mám depresi, sestra má svatbu 13.7.2013 já mám TP 5.5. jak mám do svatby shodit 15kg 8o :zed: :zed: :zed: chce, aby naše 4letá nesla prstýnky, chce dcerám půjčit krásné šaty oběma kvůli focení, no když nějaké kilo nepůjde dolů, tak se s nima nemůžu vyfotit, bych jim pokazila fotku :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 22:15

…jo, dítko volá maminku, tak já se nachvilku odporoučím, ale doufám, že ještě přijdu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 22:16
@momi33 píše:
já jsem bez kazíku-ťuk ťuk už jakou dobu, ale ten modrák, ten tu a tam pozlobívá, roste blbě, a nedávno jsem u něj měla trochu zánět, a bolelo to jak prase…doktor ho chce halt vytáhnout :roll:

taky jsem neměla kazy…až s těhotenstvím začaly zlobit :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
31.12.12 22:16

Já jsem si taky naježila oblečení, taky potřebuji těch 5 kilo alespon dolu.
no máme od zítřka přecevzetí…no od středy..to jdu do práce, tak nebude čas na přežírání :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.12.12 22:17

Tedy poslední den v roce probírat zubaře, to snad není možné :lol:

U nás se letos také nic nemění, stále neslavíme, tatínek už chrní a já právě odcházím, tentokrát nemám atb, ale něco ve mě roste 8o :mrgreen:

Holky, šťastný nový rok 2013 :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 22:18

Ted mi psala kamarádka…asi je těhotná!!!to jsou krásné zprávy na konci roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.12 22:19
@kozisek píše:
Tedy poslední den v roce probírat zubaře, to snad není možné :lol:

U nás se letos také nic nemění, stále neslavíme, tatínek už chrní a já právě odcházím, tentokrát nemám atb, ale něco ve mě roste 8o :mrgreen:

Holky, šťastný nový rok 2013 :mavam: :mavam: :mavam:

ahoj paní Kožíšková, už pracuješ na dárku z Vánočního kolotoče? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.12.12 22:21
@IvkaH píše:
ahoj paní Kožíšková, už pracuješ na dárku z Vánočního kolotoče? :lol:

No, dneska už jsem něco „pekla“, ale mám nedostatek informací :lol: Musím to prokonzultovat s dalšími tvořivkami z našeho města :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.12.12 22:26

Mě vypadla plomba z předního zubu - takže raději nemluvím a neusmívám se.. Beru vitamíny, i když jinak k těmhle doplňkům nemám důvěru, ale 14 měsíců kojení se na mě začíná podepisovat - jsem vychrtlá, bez zubů a nedokážu odbourat ani skleničku alkoholu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí