Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@momi33 píše:![]()
![]()
dietka?
mě čeká 2.1. vytržení moudráku![]()
to já taky musím k zubaři…až dlouho mě bolí zuby, a tak jsem si dala přecevzetí a hlavně manžel mě tam donutí
![]()
Dietka proto, že už další dítko fakt nebude, mamka má 20.4. svatbu…a prostě 5-6 kilo by chtělo dolů
![]()
@kacabus píše:
to já taky musím k zubaři…až dlouho mě bolí zuby, a tak jsem si dala přecevzetí a hlavně manžel mě tam donutí![]()
![]()
![]()
Dietka proto, že už další dítko fakt nebude, mamka má 20.4. svatbu…a prostě 5-6 kilo by chtělo dolů
![]()
![]()
mě těsně před svátky vypadla plomba, tak jsem rychle utíkala k zubaři, a ten chtěl vzít i ten moudrák…umluvila jsem ho na 2.1. ![]()
@momi33 píše:
mě těsně před svátky vypadla plomba, tak jsem rychle utíkala k zubaři, a ten chtěl vzít i ten moudrák…umluvila jsem ho na 2.1.
no mě zuby trápily už v těhotenství a zlobí mě pětka vlevo nahoře
ale bojím se zubaře…to raději ještě 10× porod
![]()
Taky neslavím, Silvestra nemám ráda, obvykle ho prospím. Dneska si tedy zatím aspoň pouštím komedii:)
@kacabus píše:
no mě zuby trápily už v těhotenství a zlobí mě pětka vlevo nahoře![]()
![]()
ale bojím se zubaře…to raději ještě 10× porod
![]()
![]()
![]()
já jsem bez kazíku-ťuk ťuk už jakou dobu, ale ten modrák, ten tu a tam pozlobívá, roste blbě, a nedávno jsem u něj měla trochu zánět, a bolelo to jak prase…doktor ho chce halt vytáhnout ![]()
Dietu mi ani nepřipomínejte, mám depresi, sestra má svatbu 13.7.2013 já mám TP 5.5. jak mám do svatby shodit 15kg
chce, aby naše 4letá nesla prstýnky, chce dcerám půjčit krásné šaty oběma kvůli focení, no když nějaké kilo nepůjde dolů, tak se s nima nemůžu vyfotit, bych jim pokazila fotku
![]()
…jo, dítko volá maminku, tak já se nachvilku odporoučím, ale doufám, že ještě přijdu… ![]()
@momi33 píše:
já jsem bez kazíku-ťuk ťuk už jakou dobu, ale ten modrák, ten tu a tam pozlobívá, roste blbě, a nedávno jsem u něj měla trochu zánět, a bolelo to jak prase…doktor ho chce halt vytáhnout
taky jsem neměla kazy…až s těhotenstvím začaly zlobit
![]()
Já jsem si taky naježila oblečení, taky potřebuji těch 5 kilo alespon dolu.
no máme od zítřka přecevzetí…no od středy..to jdu do práce, tak nebude čas na přežírání ![]()
Tedy poslední den v roce probírat zubaře, to snad není možné ![]()
U nás se letos také nic nemění, stále neslavíme, tatínek už chrní a já právě odcházím, tentokrát nemám atb, ale něco ve mě roste
![]()
Holky, šťastný nový rok 2013
![]()
Ted mi psala kamarádka…asi je těhotná!!!to jsou krásné zprávy na konci roku
@kozisek píše:
Tedy poslední den v roce probírat zubaře, to snad není možné![]()
U nás se letos také nic nemění, stále neslavíme, tatínek už chrní a já právě odcházím, tentokrát nemám atb, ale něco ve mě roste
Holky, šťastný nový rok 2013![]()
![]()
![]()
ahoj paní Kožíšková, už pracuješ na dárku z Vánočního kolotoče? ![]()
@IvkaH píše:
ahoj paní Kožíšková, už pracuješ na dárku z Vánočního kolotoče?
No, dneska už jsem něco „pekla“, ale mám nedostatek informací
Musím to prokonzultovat s dalšími tvořivkami z našeho města ![]()
Mě vypadla plomba z předního zubu - takže raději nemluvím a neusmívám se.. Beru vitamíny, i když jinak k těmhle doplňkům nemám důvěru, ale 14 měsíců kojení se na mě začíná podepisovat - jsem vychrtlá, bez zubů a nedokážu odbourat ani skleničku alkoholu
![]()