Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6895
31.12.12 23:01
@gabriela82 píše:
@kacabus to se neomlouvej, já jen chtěla být vtipná :mrgreen: Zuby jsem měla blbý vždycky a to hubnutí no to je taky spíš plus.. :mrgreen:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: já chci taky při kojení hubnout!!!jak to děláš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 23:02
@kacabus píše: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: já chci taky při kojení hubnout!!!jak to děláš?

já taky nehubla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.12.12 23:05

@kacabus no mám dítě co do roka v podstatě krom ovoce odmítalo příkrmy.. Takže jsem kojila fakt hodně a stále má taková období - teď jí rostly stoličky, takže skoro 14 dní odmítala do čehokoliv kousnout.. No před otěhotněním jsem byla tak akorát, pak jsem přibrala cca. 12 kg a za těch 14 měsíců od porodu jsou všechna pryč plus asi ještě 6 kg.. No teď po svátcích se to asi zase změní.. No zas taková hrůza to není, ale zhubnul mi hlavně zadek, tak je to dost vidět, všechny kalhoty na mě dost visí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 23:09

@gabriela82 tak to máš super…teda to hubnutí…já taky moc nepřibrala (12…14…10), ale vždy mi tak 6 kg zůstalo…nějak podařilo zhubnout a zase mi to zůstalo…s příkrmama nebyl problém…ba naopak…jak ochutnali něco jiného, tak mlíko už nechtěli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže jsem kojila staršího 7 měsíců, prostředního 9 a ted uvidím :think: :think: :think: :think: já mu snad nic jiného nedám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.12.12 23:16

@kacabus no my když začaly v tom půl roce, tak to všechno vypadalo dobře, ochutnávala, žádný závratný porce nejedla, ale ochutnávala a kaše jedla s chutí.. No a pak vyrostly spodní dva zuby - to docela šlo a pak jí otekla celá horní dáseň a rostlý jí najednou jedničky i dvojky a byl prostě konec.. A tak nějak jí to zůstalo a odmítala dlouhý měsíce skoro všechno - no já nabízela, takže každej den měla buď ovoce nebo kaši nebo trochu masa s přílohou nebo omáčku, ale že by to nahradilo celý jídlo, to nehrozilo.. Už jsem z toho byla zoufala, dr tvrdila, že se to zlomí až bude jíst s náma naše jídlo, v tom teda měla pravdu, ale ani tak to není nijak slavný.. No a teď s těma stoličky jsem se hrozila, že to zas bude trvat několik měsíců, ale naštěstí se umoudřila.. Ale zatím dávám polívky a strouhám, protože jak rostou, tak prostě nechce kousat.. To jsem se rozepsala :mrgreen: Prostě totální kojomila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.12.12 23:17

Ale jinak má skoro 13 kg, takže asi nestrádá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 23:22

@gabriela82 jo jak dítko nechce baštit, tak to jsou vždy starosti… :,( :,( :,( :,( ale váhu má krásnou :palec: :palec: :palec: :palec: máš fakt kvalitní mlíko…Nejmladší je taky kojomil…no jsem zvědavá jak mu to dlouho vydrží, ale zatím to vypadá na pěknýho závisláka (ale tentokrát si to taky užiju, on je poslední dítko :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.12 23:27
@gabriela82 píše:

teda ty jí kojíš smetanou? :mrgreen:
Mám 15 měs. 11.1. bude mít 16měs., všežravku obecnou, jí vše maso, zeleninu, ovoce ve velkém, mléko jen v jogurtech nebo kuličky z mlékem jinak nemusí mléko, ale přílohy a hlavně ovoce, ovoce a zas ovoce čerstvé a má kolem 9kg :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.12.12 23:33

Nevím, taky to nechápu :mrgreen: I když je fakt, že ona začala raketově už v porodnici - ten třetí nebo čtvrtej den už s přehledem vypila stovku a už jí neměli kam připisovat přírůstky.. Porodila jsem 3,5 kilový dítě a odnášela jsem si bez nějakejch drobnejch 4 kilový.. No a tak si to tempo stále docela udržuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 23:40
@gabriela82 píše:
:palec: :palec:
malej má ve 3r a 3m 17 kg a nějaký drobný. Šikula :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 23:41

…sem zvědavá, jak ten náš malej, jestli se na půlnoc vzbudí, nebo ne :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 23:56

Já už počkám na půlnoc, zavolám manželovi :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: a půjdu spát…malej se zatím neprobudil… :potlesk: :potlesk: :potlesk: jsem zvědavá kdy se probudí…spí už od půl osmé :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.1.13 00:30

Malej se taky neprobudil, a to byly rány, no děs 8o
Před barákem na parkovišti jsou 2 bary, a ohňostroj jako fík, a navíc dělbuchy pod oknem. Poslouchala jsem, jestli nekňourá, a on chrápal 8o 8o
Jinak všem přeji v roce 2013 hodně zdraví, lásky a klidu všem lidem dobré vůle :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
1.1.13 00:45

Holky taky vám přeju šťastný nový rok a ať se vám splní všechna přání. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
1.1.13 01:06

Jako tady to byl docela mazec(první rok na sídlišti :cert: :cert: :cert: )…malej se probudil, nevím jestli hlady, nebo ho to vzbudilo, ale dala jsem mu najíst a spí dál :srdce: :srdce: ale už je relativně ticho, tak jdu za ním… ¨Krásnou dobrou noc a ještě jednou hezký nový rok 2013 a at jste všechny spokojené a štastné :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí