Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17058
28.12.13 13:14
@Janča005 píše:
Přesně jak píšeš, taky sežeru na co přijdu a co najdu a slibuji si, že po novým roce začnu tvrdě na sobě pracovat :nevim:, jen se modlím, ať nezklamu zase sama sebe

:mrgreen: Včera jsem se marně soukala do riflí, co jsem nosila, než jsem otěhotněla a hodila jsem je zpátky do šatny. Nasadila větší a stejně jsem si ten vanilkovej rohlíček a další dala :cert: A s kojením roste chut mi přijde :mrgreen: :mrgreen: No nic, fakt musím po Novým roku něco dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.12.13 13:15
@Silwinka87 píše:
Jaká je nealko Bohemka? Já si ji kupuju letos.. :mrgreen:

dobrá, a ne tak trpká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.12.13 13:16

Já silvestr neslavím a neslavila jsem, přijde mi to jen pro pijáky, já nepiju :lol:, tak mě na tom nic neuchvacuje. Naštěstí mám manžela stejného ražení, tudíž, kvůli dítku jsou k večeři chlebíčky a to je vše a pak jdu chrnět jak se mi chce. Klidně v deset, manžel si je u noťasu. Taky nepěstujeme objímání s cizíma, petardy neboucháme, manžela spíš štvou, protože tráví půlnoc a další hodinu v kotelně, kde uklidňuje psisko. je to strašpytel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.12.13 13:17
@janca84 píše: :mrgreen: Včera jsem se marně soukala do riflí, co jsem nosila, než jsem otěhotněla a hodila jsem je zpátky do šatny. Nasadila větší a stejně jsem si ten vanilkovej rohlíček a další dala :cert: A s kojením roste chut mi přijde :mrgreen: :mrgreen: No nic, fakt musím po Novým roku něco dělat :lol:

ještě kojíš :hug:
A jsi chvilku po porodu…já si pamatuju, jak jsem coby těhotná vyrazila do nákupního centra, a brečela jsem skoro v každým krámu, že mi nic není.
Sem si totiž pořád myslela, že jsem tlustá, ne těhotná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
28.12.13 13:18
@janca84 píše: :mrgreen: Včera jsem se marně soukala do riflí, co jsem nosila, než jsem otěhotněla a hodila jsem je zpátky do šatny. Nasadila větší a stejně jsem si ten vanilkovej rohlíček a další dala :cert: A s kojením roste chut mi přijde :mrgreen: :mrgreen: No nic, fakt musím po Novým roku něco dělat :lol:

no jo ty aspoň kojíš a můžeš to na něco svést, ale já… :( kluk má rok a půl a nekojím a žeru a tloustnu, no musím si přiznat, že si za to můžu sama, ale to bolí si to tak přiznat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
28.12.13 13:18
@momi33 píše:
Chudáku :hug: :hug:
Hlavně, jestli jste vpořádku :hug: muž je doma?

Malá byla ještě pak 14dní v nemocnici, z toho týden na kyslíku v inkubátoru. Ale je zdravá, snad…A já už jsem taky docela OK. Muž je teď doma, ale za pár dní tu zůstaneme zase na dlouho sami :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
28.12.13 13:20
@momi33 píše:
http://www.bohemiasekt.cz/component.php?…

taky jsem netušila, že něco takového je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.12.13 13:21
@janca84 píše:
Malá byla ještě pak 14dní v nemocnici, z toho týden na kyslíku v inkubátoru. Ale je zdravá, snad…A já už jsem taky docela OK. Muž je teď doma, ale za pár dní tu zůstaneme zase na dlouho sami :zed:

chudáku, chudák malá :hug: :hug:
Zvládneš to, jako minule, a chlapa buď pyšná :hug: já vím, je to těžký, malý mimčo, a k tomu prcek…ale hlavně, když nejsou jiné velké starosti :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565

@CokeLady Tohle nechápu. My to neprožíváme, když jsou lidi a je nálada, tak fajn, když ne, tak jdeme domů nebo to klidně zaspíme.

Letos půjdeme navečer ke kamarádce a pak s malou domů, uložíme ji a já zůstanu doma a manžel půjde na akci s kamarádama, je tu od nás kousek (loni byl zas on doma a já s kamarádkama). Žádný echt mejdany ani v jednom případě, a ani jednomu nám nevadí to prospat. Neumím si představit, že bych muže nutila, aby „juchal“ se mnou, když by ho to nebralo. (A o těch penězích za rachejtle ani nemluvím.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
@janca84 píše:
Malá byla ještě pak 14dní v nemocnici, z toho týden na kyslíku v inkubátoru. Ale je zdravá, snad…A já už jsem taky docela OK. Muž je teď doma, ale za pár dní tu zůstaneme zase na dlouho sami :zed:

jé tak to sis teda musela užít nervy, to máš nárok na to je obalovat a na hubnutí máš čas když máš malinký mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
28.12.13 13:23
@momi33 píše:
ještě kojíš :hug:
A jsi chvilku po porodu…já si pamatuju, jak jsem coby těhotná vyrazila do nákupního centra, a brečela jsem skoro v každým krámu, že mi nic není.
Sem si totiž pořád myslela, že jsem tlustá, ne těhotná :roll:

To fakt? :mrgreen: Jinak odstříkávám pracně a dávám z flašky…V nemocnici se naučila na flašku, pak neměla na to, aby sála a pak už se ani přisát neuměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.13 13:23

Ahoj nečetla jsem celou diskusi, ale Silvestra moc nemusím, přijde mi to jako nucená zábava. Hlavně, mám hned pár minut po půlnoci narozeniny, a jako malá jsem tím trpěla…holt jsem si vybrala špatné datum..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.12.13 13:25
@janca84 píše:
To fakt? :mrgreen: Jinak odstříkávám pracně a dávám z flašky…V nemocnici se naučila na flašku, pak neměla na to, aby sála a pak už se ani přisát neuměla.

jj.
Já pitomec byla nešťastná, jak jsem tlustá, přitom jsem byla průměr-15kg navrh, v 8m když jsem si vzala košili, tak mi švagrovka nevěřila, že jsem těhotná…
Za břicho jsem se styděla, tak nemám jediné foto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
28.12.13 13:25
@Janča005 píše:
no jo ty aspoň kojíš a můžeš to na něco svést, ale já… :( kluk má rok a půl a nekojím a žeru a tloustnu, no musím si přiznat, že si za to můžu sama, ale to bolí si to tak přiznat :oops:

:mrgreen: Já si včera říkala, jaký jsem prase, u těch riflí skoro brečela a stejně pak žeru. No přiznání je těžký, to je jasný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.12.13 13:26

Zdravim, ja jsem Silvestra slavila v plne parade naposled pred 7 lety…mesic na to jsem potkala muze a otehotnela a slaveni byl konec. Ale nemrzi me to, ja si to vynyhradim jinak a vubec to nemusi byt onen Silvestr…Takze letos budme take doma, s sampanem a jednohubkama…na rachejtle prdime, na cizi lidi jakbysmet. Me spise uchvacuje, jak ten cas leti a budeme psat 2014…neuveritelne…no ne:-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí