Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Janča005 píše:
Přesně jak píšeš, taky sežeru na co přijdu a co najdu a slibuji si, že po novým roce začnu tvrdě na sobě pracovat, jen se modlím, ať nezklamu zase sama sebe
Včera jsem se marně soukala do riflí, co jsem nosila, než jsem otěhotněla a hodila jsem je zpátky do šatny. Nasadila větší a stejně jsem si ten vanilkovej rohlíček a další dala
A s kojením roste chut mi přijde
No nic, fakt musím po Novým roku něco dělat ![]()
@Silwinka87 píše:
Jaká je nealko Bohemka? Já si ji kupuju letos..
dobrá, a ne tak trpká.
Já silvestr neslavím a neslavila jsem, přijde mi to jen pro pijáky, já nepiju
, tak mě na tom nic neuchvacuje. Naštěstí mám manžela stejného ražení, tudíž, kvůli dítku jsou k večeři chlebíčky a to je vše a pak jdu chrnět jak se mi chce. Klidně v deset, manžel si je u noťasu. Taky nepěstujeme objímání s cizíma, petardy neboucháme, manžela spíš štvou, protože tráví půlnoc a další hodinu v kotelně, kde uklidňuje psisko. je to strašpytel ![]()
@janca84 píše:Včera jsem se marně soukala do riflí, co jsem nosila, než jsem otěhotněla a hodila jsem je zpátky do šatny. Nasadila větší a stejně jsem si ten vanilkovej rohlíček a další dala
![]()
No nic, fakt musím po Novým roku něco dělat
ještě kojíš ![]()
A jsi chvilku po porodu…já si pamatuju, jak jsem coby těhotná vyrazila do nákupního centra, a brečela jsem skoro v každým krámu, že mi nic není.
Sem si totiž pořád myslela, že jsem tlustá, ne těhotná ![]()
@janca84 píše:Včera jsem se marně soukala do riflí, co jsem nosila, než jsem otěhotněla a hodila jsem je zpátky do šatny. Nasadila větší a stejně jsem si ten vanilkovej rohlíček a další dala
![]()
No nic, fakt musím po Novým roku něco dělat
no jo ty aspoň kojíš a můžeš to na něco svést, ale já…
kluk má rok a půl a nekojím a žeru a tloustnu, no musím si přiznat, že si za to můžu sama, ale to bolí si to tak přiznat ![]()
@momi33 píše:
Chudáku![]()
Hlavně, jestli jste vpořádkumuž je doma?
Malá byla ještě pak 14dní v nemocnici, z toho týden na kyslíku v inkubátoru. Ale je zdravá, snad…A já už jsem taky docela OK. Muž je teď doma, ale za pár dní tu zůstaneme zase na dlouho sami ![]()
@momi33 píše:
http://www.bohemiasekt.cz/component.php?…
taky jsem netušila, že něco takového je ![]()
@janca84 píše:
Malá byla ještě pak 14dní v nemocnici, z toho týden na kyslíku v inkubátoru. Ale je zdravá, snad…A já už jsem taky docela OK. Muž je teď doma, ale za pár dní tu zůstaneme zase na dlouho sami
chudáku, chudák malá
![]()
Zvládneš to, jako minule, a chlapa buď pyšná
já vím, je to těžký, malý mimčo, a k tomu prcek…ale hlavně, když nejsou jiné velké starosti
![]()
@CokeLady Tohle nechápu. My to neprožíváme, když jsou lidi a je nálada, tak fajn, když ne, tak jdeme domů nebo to klidně zaspíme.
Letos půjdeme navečer ke kamarádce a pak s malou domů, uložíme ji a já zůstanu doma a manžel půjde na akci s kamarádama, je tu od nás kousek (loni byl zas on doma a já s kamarádkama). Žádný echt mejdany ani v jednom případě, a ani jednomu nám nevadí to prospat. Neumím si představit, že bych muže nutila, aby „juchal“ se mnou, když by ho to nebralo. (A o těch penězích za rachejtle ani nemluvím.)
@janca84 píše:
Malá byla ještě pak 14dní v nemocnici, z toho týden na kyslíku v inkubátoru. Ale je zdravá, snad…A já už jsem taky docela OK. Muž je teď doma, ale za pár dní tu zůstaneme zase na dlouho sami
jé tak to sis teda musela užít nervy, to máš nárok na to je obalovat a na hubnutí máš čas když máš malinký mimi
@momi33 píše:
ještě kojíš
A jsi chvilku po porodu…já si pamatuju, jak jsem coby těhotná vyrazila do nákupního centra, a brečela jsem skoro v každým krámu, že mi nic není.
Sem si totiž pořád myslela, že jsem tlustá, ne těhotná
To fakt?
Jinak odstříkávám pracně a dávám z flašky…V nemocnici se naučila na flašku, pak neměla na to, aby sála a pak už se ani přisát neuměla.
Ahoj nečetla jsem celou diskusi, ale Silvestra moc nemusím, přijde mi to jako nucená zábava. Hlavně, mám hned pár minut po půlnoci narozeniny, a jako malá jsem tím trpěla…holt jsem si vybrala špatné datum..:-)
@janca84 píše:
To fakt?Jinak odstříkávám pracně a dávám z flašky…V nemocnici se naučila na flašku, pak neměla na to, aby sála a pak už se ani přisát neuměla.
jj.
Já pitomec byla nešťastná, jak jsem tlustá, přitom jsem byla průměr-15kg navrh, v 8m když jsem si vzala košili, tak mi švagrovka nevěřila, že jsem těhotná…
Za břicho jsem se styděla, tak nemám jediné foto ![]()
@Janča005 píše:
no jo ty aspoň kojíš a můžeš to na něco svést, ale já…kluk má rok a půl a nekojím a žeru a tloustnu, no musím si přiznat, že si za to můžu sama, ale to bolí si to tak přiznat
Já si včera říkala, jaký jsem prase, u těch riflí skoro brečela a stejně pak žeru. No přiznání je těžký, to je jasný ![]()
Zdravim, ja jsem Silvestra slavila v plne parade naposled pred 7 lety…mesic na to jsem potkala muze a otehotnela a slaveni byl konec. Ale nemrzi me to, ja si to vynyhradim jinak a vubec to nemusi byt onen Silvestr…Takze letos budme take doma, s sampanem a jednohubkama…na rachejtle prdime, na cizi lidi jakbysmet. Me spise uchvacuje, jak ten cas leti a budeme psat 2014…neuveritelne…no ne:-)?