Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
28.12.13 14:01
@Divine píše:
@momi33 to doufa kazdy, jsem si vsimla…A to vis, ze bude, ja tomu verim!!!

já doufám :roll:
letos to stálo za prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.13 14:03
@momi33 píše:
já doufám :roll:
letos to stálo za prd..

Taky vždycky věřím, že ten nový rok bude lepší, než předešlí..Co taky zbývá jiného :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
516
@Silwinka87 píše: řekla bych, že ten retro je nejlepší, co tam budou dávat :mrgreen:

jo jo, ty silvestry z Václaváku a obýváku to je mazec 8o, ale naštěstí jde telka přepnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235

@Silwinka87 No já právě radši film co má hlavu a patu a je bez reklam :mrgreen: Letos to vidím na Prcičky 4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.13 14:07
@Renaku píše:
@Silwinka87 No já právě radši film co má hlavu a patu a je bez reklam :mrgreen: Letos to vidím na Prcičky 4 :mrgreen:

To je taky pěkná koksovina.. :mrgreen:
Já vůbec nevím..Děcka si asi budou hrát a chlapi? Jak je znám..Budou čučet na nějaký skvělí dokument.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.12.13 14:07
@Janča005 píše:
jo jo, ty silvestry z Václaváku a obýváku to je mazec 8o, ale naštěstí jde telka přepnout

:roll: trapárna.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25324
28.12.13 14:09
@kamillka2 píše:
@momi33 : nene, po půlnoci. jsem Novoroční dítě…:-)… od komunistů jsem dostala, jako první narozené miminko v okrese, vkladní knížku se stokorunou :mrgreen: :mrgreen: vybavili mě, žiju z toho doteď :mrgreen:

ty vogo, letos prej dostanou 15t:
http://vary.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
děti narozené v Británii v den, kdy se narodil princ George dostaly pamětní stříbrnou penci pro štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.13 14:11

Tak já půjdu s malou na dětský Silvestr od pěti, pak domu, budu muset něčím uklidnit psa, pak přijdou naší, budem se točit kolem malé. pripijeme si a pak spinkat…jen doufám, že se mi nevzbudi malá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.13 14:13

@momi33 : dnes už je jiná inflace:-D:-D teda já mám tu knížku schovanou i stou stokorunou:-D:-D, jsem setriva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
28.12.13 14:13

@Silwinka87 :-) Jo no, ale tak co, sranda musí být :) A dokument, pokud není válečný mi nevadí. @kamillka2 Taky budu uklidňovat psa :roll: On po každém vystřelení nějaké petardy nebo rachejtle půl hodiny nezadržitelně štěká, asi mu dám nějakou uspávačku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.13 14:16
@Renaku píše:
@Silwinka87 :-) Jo no, ale tak co, sranda musí být :) A dokument, pokud není válečný mi nevadí. @kamillka2 Taky budu uklidňovat psa :roll: On po každém vystřelení nějaké petardy nebo rachejtle půl hodiny nezadržitelně štěká, asi mu dám nějakou uspávačku :mrgreen: :mrgreen:

Prosím tě, jenže u nás hraje pořád Discovery, já už z toho mám pupínky :mrgreen: Asi nachystám nějaké komedie a bude..
Budu řídit zábavu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17058
28.12.13 14:18
@momi33 píše:
chudáku, chudák malá :hug: :hug:
Zvládneš to, jako minule, a chlapa buď pyšná :hug: já vím, je to těžký, malý mimčo, a k tomu prcek…ale hlavně, když nejsou jiné velké starosti :hug: :hug:
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
28.12.13 14:18

@Silwinka87 Budeš moderátorka akce :-D Nachystej jim tam nějaké pořádné šlágry a bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
28.12.13 14:19
@jane-e píše:
me :mrgreen:a ty neznas nealko Bohemku jo? se divim :think:

Neznám, my testujeme dětské šampusy, ale já stejně vždycky zapomenu, který jak chutnal, takže degustace probíhá permanentně už druhým rokem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.13 14:19

@Renaku : minulém rok Malina (belgický ovčák) dostala od veterináře nějaký gel do tlamy z prirodnich veci, prý že to zabere do hodiny. Maline jsem to dala do minuty se nemohla zvednout. ale vše bylo v pořádku a vše krasne zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí