Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Divine píše:
@momi33 to doufa kazdy, jsem si vsimla…A to vis, ze bude, ja tomu verim!!!
já doufám ![]()
letos to stálo za prd..
@momi33 píše:
já doufám
letos to stálo za prd..
Taky vždycky věřím, že ten nový rok bude lepší, než předešlí..Co taky zbývá jiného ![]()
@Silwinka87 píše: řekla bych, že ten retro je nejlepší, co tam budou dávat
jo jo, ty silvestry z Václaváku a obýváku to je mazec
, ale naštěstí jde telka přepnout
@Silwinka87 No já právě radši film co má hlavu a patu a je bez reklam
Letos to vidím na Prcičky 4 ![]()
@Renaku píše:
@Silwinka87 No já právě radši film co má hlavu a patu a je bez reklamLetos to vidím na Prcičky 4
To je taky pěkná koksovina.. ![]()
Já vůbec nevím..Děcka si asi budou hrát a chlapi? Jak je znám..Budou čučet na nějaký skvělí dokument.. ![]()
@Janča005 píše:
jo jo, ty silvestry z Václaváku a obýváku to je mazec, ale naštěstí jde telka přepnout
trapárna.. ![]()
@kamillka2 píše:
@momi33 : nene, po půlnoci. jsem Novoroční dítě…:-)… od komunistů jsem dostala, jako první narozené miminko v okrese, vkladní knížku se stokorunou![]()
vybavili mě, žiju z toho doteď
ty vogo, letos prej dostanou 15t:
http://vary.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
děti narozené v Británii v den, kdy se narodil princ George dostaly pamětní stříbrnou penci pro štěstí.
Tak já půjdu s malou na dětský Silvestr od pěti, pak domu, budu muset něčím uklidnit psa, pak přijdou naší, budem se točit kolem malé. pripijeme si a pak spinkat…jen doufám, že se mi nevzbudi malá..
@momi33 : dnes už je jiná inflace:-D:-D teda já mám tu knížku schovanou i stou stokorunou:-D:-D, jsem setriva ![]()
@Silwinka87
Jo no, ale tak co, sranda musí být
A dokument, pokud není válečný mi nevadí. @kamillka2 Taky budu uklidňovat psa
On po každém vystřelení nějaké petardy nebo rachejtle půl hodiny nezadržitelně štěká, asi mu dám nějakou uspávačku
![]()
@Renaku píše:
@Silwinka87Jo no, ale tak co, sranda musí být
A dokument, pokud není válečný mi nevadí. @kamillka2 Taky budu uklidňovat psa
On po každém vystřelení nějaké petardy nebo rachejtle půl hodiny nezadržitelně štěká, asi mu dám nějakou uspávačku
![]()
Prosím tě, jenže u nás hraje pořád Discovery, já už z toho mám pupínky
Asi nachystám nějaké komedie a bude..
Budu řídit zábavu ![]()
@momi33 píše:
chudáku, chudák malá![]()
Zvládneš to, jako minule, a chlapa buď pyšnájá vím, je to těžký, malý mimčo, a k tomu prcek…ale hlavně, když nejsou jiné velké starosti
![]()
@Silwinka87 Budeš moderátorka akce
Nachystej jim tam nějaké pořádné šlágry a bude ![]()
@jane-e píše:
mea ty neznas nealko Bohemku jo? se divim
Neznám, my testujeme dětské šampusy, ale já stejně vždycky zapomenu, který jak chutnal, takže degustace probíhá permanentně už druhým rokem ![]()
@Renaku : minulém rok Malina (belgický ovčák) dostala od veterináře nějaký gel do tlamy z prirodnich veci, prý že to zabere do hodiny. Maline jsem to dala do minuty se nemohla zvednout. ale vše bylo v pořádku a vše krasne zvládla.