Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
272
31.12.14 15:38

Ahoj my taky nijak neslavime od doby co mame syna, bydlime na samote a nema nam kdo hlidat ani neni duvod ho nekam posilat, mame v lednici sampus tak si pritukneme ja jsem stejne tehu takze jen symbolicky :-D udelam chlebicky a az se setmi pujdeme se synem ven doprskat prskavky co nam zbyli od vanoc :-D a je to. Krasneho silvestra vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.14 15:38
@Menora píše:
Já koupila to dětské :lol: :lol:

my jsme jednu dobu pili i nealko šampíčko, měli jsme ho když jsem kojila, a zachutnalo nám. To byl teda odvaz 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.14 15:41

Bratra mám v Kambodži, má tam 30st…bek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
31.12.14 15:42
@momi33 píše:
my jsme jednu dobu pili i nealko šampíčko, měli jsme ho když jsem kojila, a zachutnalo nám. To byl teda odvaz 8o :lol:

Mně to chutná. :). Letos jsem koupila broskvové, jelikož moje oblíbené bílé hrozny neměli :lol: a jahodové není k pití :lol:.

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
31.12.14 15:44

:think: chlap dělá chlebíčky, jednohubky a slaný závin, v lednici mám frisco a lambrusco, ale stejně budu sedět u PC na emiminu.. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29577
31.12.14 15:45

Vzhledem k tomu, že jsem před chvílí přišla z práce a ráno ve 4 do ní zase vstávám, tak neslavím.
Letos ani nepřituknu, potřebuji se vyspat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
31.12.14 15:49

Letos na to peču- viz metřík 8) Večer si akorát uděláme svařák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
31.12.14 15:52
@berry4 píše:
Vzhledem k tomu, že jsem před chvílí přišla z práce a ráno ve 4 do ní zase vstávám, tak neslavím.
Letos ani nepřituknu, potřebuji se vyspat :?

Soucítím s Tebou. Odchod do práce na Nový rok stál vždy za to, musela jsem se dívat pod nohy, jestli náhodou nestoupnu do nějakého skla nebo něčeho horšího :roll: :)

• Citovat
  • Upravit
29577
31.12.14 15:52

@Menora jedu autem, ono mi navíc ráno nic nejede, tak maximálně někoho přejedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
31.12.14 15:54

@berry4
Pozor na pozdně se vracející opilce :)

• Citovat
  • Upravit
25324
31.12.14 15:56
@berry4 píše:
Letos ani nepřituknu, potřebuji se vyspat :?

to je taky radost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
31.12.14 16:10

Ahojky, já taky neslavím a je mi to srdečně jedno, co si o mně kdo myslí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.12.14 16:11
@Menora píše:
@berry4
Pozor na pozdně se vracející opilce :)
:lol: znám znám :zed: Spící ožralce na silnici, vedle silnice, nebo pomatené mávače, co jsou schopni vlítnout rovnou pod auto. Asi přede dvěma měsící jsem jednoho málem sejmula. Idioti :cert:
Ale nekažme si tu pěknou atmoškumco dnes odevšad cítím, všem Vám holky tady přeji, at´je ten další rok hezčí, než tento, at´jsme na sebe hodní a a vůbec :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
31.12.14 16:11

Já neslavím, dokonce ani nemám nakoupeno, takže k večeři budou topinky a k snídani chleba ve vajíčku, nic jiného tu není :mrgreen:
A k novoročnímu obědu udělám zelňačku.

I když…teď jsem si vzpomněla, že mám v lednici nealko pivo, tak se asi rozšoupnu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
31.12.14 16:16

My tak nějak zatím letos nevíme. Za ty roky jsme spolu zažili krásné silvestry sami doma, u známých, v hospodě, na dovolené… každý byl něčím pěkný.
A letos - od rána se s mužem domlouváme, jestli se zúčastnit dnešního mejdanu, nebo ne. Manžílek to vyřešil tak, že před chvílí usnul. Takže teď mě čekají dvě možnosti: buď vystartuje za 3 hodiny odpočatý z postele se slovy, jestli už jsem nachystaná, nebo se vyplazí polomrtvý s tím, že se mu nikam nechce. A jelikož mě svým způsobem vyhovují obě možnosti, nechám se překvapit. Jdu si nalít Jacka a hrát Kris-kros. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí