Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj my taky nijak neslavime od doby co mame syna, bydlime na samote a nema nam kdo hlidat ani neni duvod ho nekam posilat, mame v lednici sampus tak si pritukneme ja jsem stejne tehu takze jen symbolicky
udelam chlebicky a az se setmi pujdeme se synem ven doprskat prskavky co nam zbyli od vanoc
a je to. Krasneho silvestra vsem
@Menora píše:
Já koupila to dětské![]()
my jsme jednu dobu pili i nealko šampíčko, měli jsme ho když jsem kojila, a zachutnalo nám. To byl teda odvaz
![]()
@momi33 píše:
my jsme jednu dobu pili i nealko šampíčko, měli jsme ho když jsem kojila, a zachutnalo nám. To byl teda odvaz![]()
Mně to chutná.
. Letos jsem koupila broskvové, jelikož moje oblíbené bílé hrozny neměli
a jahodové není k pití
.
chlap dělá chlebíčky, jednohubky a slaný závin, v lednici mám frisco a lambrusco, ale stejně budu sedět u PC na emiminu..
![]()
Vzhledem k tomu, že jsem před chvílí přišla z práce a ráno ve 4 do ní zase vstávám, tak neslavím.
Letos ani nepřituknu, potřebuji se vyspat ![]()
Letos na to peču- viz metřík
Večer si akorát uděláme svařák..
@berry4 píše:
Vzhledem k tomu, že jsem před chvílí přišla z práce a ráno ve 4 do ní zase vstávám, tak neslavím.
Letos ani nepřituknu, potřebuji se vyspat
Soucítím s Tebou. Odchod do práce na Nový rok stál vždy za to, musela jsem se dívat pod nohy, jestli náhodou nestoupnu do nějakého skla nebo něčeho horšího
![]()
@Menora jedu autem, ono mi navíc ráno nic nejede, tak maximálně někoho přejedu ![]()
@berry4 píše:
Letos ani nepřituknu, potřebuji se vyspat
to je taky radost ![]()
Ahojky, já taky neslavím a je mi to srdečně jedno, co si o mně kdo myslí. ![]()
@Menora píše:
@berry4
Pozor na pozdně se vracející opilce
Já neslavím, dokonce ani nemám nakoupeno, takže k večeři budou topinky a k snídani chleba ve vajíčku, nic jiného tu není ![]()
A k novoročnímu obědu udělám zelňačku.
I když…teď jsem si vzpomněla, že mám v lednici nealko pivo, tak se asi rozšoupnu ![]()
My tak nějak zatím letos nevíme. Za ty roky jsme spolu zažili krásné silvestry sami doma, u známých, v hospodě, na dovolené… každý byl něčím pěkný.
A letos - od rána se s mužem domlouváme, jestli se zúčastnit dnešního mejdanu, nebo ne. Manžílek to vyřešil tak, že před chvílí usnul. Takže teď mě čekají dvě možnosti: buď vystartuje za 3 hodiny odpočatý z postele se slovy, jestli už jsem nachystaná, nebo se vyplazí polomrtvý s tím, že se mu nikam nechce. A jelikož mě svým způsobem vyhovují obě možnosti, nechám se překvapit. Jdu si nalít Jacka a hrát Kris-kros. ![]()