Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@berry4 píše:znám znám
Spící ožralce na silnici, vedle silnice, nebo pomatené mávače, co jsou schopni vlítnout rovnou pod auto. Asi přede dvěma měsící jsem jednoho málem sejmula. Idioti
Ale nekažme si tu pěknou atmoškumco dnes odevšad cítím, všem Vám holky tady přeji, at´je ten další rok hezčí, než tento, at´jsme na sebe hodní a a vůbec
jj…atmošku Silvestra mám ráda…a taky bych všem přála, aby měli dobrý rok…
@Lynette
Já taky ne… ba naopak jsem se zařekla, že půjdu konečně jednou brzy spát ![]()
Jakože chlebíčky jsem dělala, chlap vezme pár do hospody a já si dám na chuť, ale zbytek mě nebere ![]()
Tak otázka je co je to slavit…každej si pod tim představuje něco jinýho
my už hodně dlouho na Silvestra chodíme ke známým (resp. mé dlouholeté kamarádce s jejím mužem) domů nebo oni k nám - dnes vyjmečně je kámoška v práci, tak nic…tak sme si říkali, že letos jen sami doma s dětma…mno a náš mladej předchvílí hlásil, že sousedi resp. rodiče jeho nejlepší kamarádky dorazej po 8 hod. k nám, takže máme najednou tak trochu plánovanou, neplánovanou společnost
tak jdu aspoň něco málo na večer připravit, ale nic extra se slavit nebude…jen o půlnoci přípitek a pudem se mrknout na ohňostroj…
tak všem přeju krásný a úspěšný nový rok
![]()
Příspěvek upraven 31.12.14 v 16:23
My taky neslavíme, sice se přinutím udělat pár chlebíčků, ale to je asi tak všechno, možná si zajdem na kafíčko než se všichni opijí ![]()
Tak ted jsem na rozpacich. Myslela jsem, ze Silvestr slavime. Obcas u znamych, nekdy znami zde a letos sami. Udelam chlebicky, nalijeme neco dobreho k piti, zapalime krb, o pulnoci si pripijeme… Ale dle vasich prispevku to spis vypada, ze ho take vlastne neslavime
Muzete mne poradit, co jeste delat, abychom si mohli i dle vasich meritek rict, ze ho slavime?
My se byli podivat na ohnostroj (jine casove pasmo, uz mame po pulnoci
a to je vsechno…tak taky nevim, jestli slavime nebo neslavime
K veceri byla muesli tycinka, pac na obed jsme se prezrali
a nepili jsme nic…ja nemuzu a muzi se samotnemu nechtelo, navic zitra (tedy dnes
) jde do prace ![]()
@Cuddy píše:
Tak ted jsem na rozpacich. Myslela jsem, ze Silvestr slavime. Obcas u znamych, nekdy znami zde a letos sami. Udelam chlebicky, nalijeme neco dobreho k piti, zapalime krb, o pulnoci si pripijeme… Ale dle vasich prispevku to spis vypada, ze ho take vlastne neslavimeMuzete mne poradit, co jeste delat, abychom si mohli i dle vasich meritek rict, ze ho slavime?
Příspěvek upraven 31.12.14 v 16:59
My taky neslavíme. Za chvíli půjdeme do divadla (bydlíme na vesnici a místní ochotníci si na Silvestra vždy připraví divadelní představení). Po divadle půjdeme za kamarádkou a kamarádem, zahrajeme si nějakou společenskou hru, o půlnoci si přiťukneme, popřejeme si a půjdeme domů… ![]()
Manžel je ještě v práci, snad přijde kolem osmé
. Udělám pár jednohubek a dáme si večeři. Pak si pustíme film a dáme svařák. Pak půjdeme spát. O půlnoci mě probudí rámus, tak z okna kouknu na ohňostroj.
Neslaví ten, kdo si neudělá ani ty chlebicky, nepocka na půlnoc a nepripije si. Vy ostatni slavite.
![]()
Neslavím. Nepiju, nemám ráda větší společnost ani rádoby humorné pořady v TV a celé mě to nějak neoslovuje. Tak využívám nařízené dovolené a dělávám si mezi svátky prostě pohodové dny. Dnes jsem si udělala parádní výšlap, dala si horkou sprchu, teď si dám nějaký dlabanec (normálně, jako obvykle, nic mimořádného) a odklidím se s knížkou pod deku na gauč. Když budu unavená, půjdu spát před půlnocí.