Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
31.12.14 16:21

@berry4 ahoj, tvoje holčička má dnes narozeniny? :srdce: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.14 16:22
@berry4 píše: :lol: znám znám :zed: Spící ožralce na silnici, vedle silnice, nebo pomatené mávače, co jsou schopni vlítnout rovnou pod auto. Asi přede dvěma měsící jsem jednoho málem sejmula. Idioti :cert:
Ale nekažme si tu pěknou atmoškumco dnes odevšad cítím, všem Vám holky tady přeji, at´je ten další rok hezčí, než tento, at´jsme na sebe hodní a a vůbec :kytka:

jj…atmošku Silvestra mám ráda…a taky bych všem přála, aby měli dobrý rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
31.12.14 16:23

@Lynette :mavam: Já taky ne… ba naopak jsem se zařekla, že půjdu konečně jednou brzy spát :D
Jakože chlebíčky jsem dělala, chlap vezme pár do hospody a já si dám na chuť, ale zbytek mě nebere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123

Tak otázka je co je to slavit…každej si pod tim představuje něco jinýho :mrgreen: my už hodně dlouho na Silvestra chodíme ke známým (resp. mé dlouholeté kamarádce s jejím mužem) domů nebo oni k nám - dnes vyjmečně je kámoška v práci, tak nic…tak sme si říkali, že letos jen sami doma s dětma…mno a náš mladej předchvílí hlásil, že sousedi resp. rodiče jeho nejlepší kamarádky dorazej po 8 hod. k nám, takže máme najednou tak trochu plánovanou, neplánovanou společnost :mrgreen: tak jdu aspoň něco málo na večer připravit, ale nic extra se slavit nebude…jen o půlnoci přípitek a pudem se mrknout na ohňostroj…

tak všem přeju krásný a úspěšný nový rok :kytka: :pankac:

Příspěvek upraven 31.12.14 v 16:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324

Něco pro vás, ženy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
31.12.14 16:24

My taky neslavíme, sice se přinutím udělat pár chlebíčků, ale to je asi tak všechno, možná si zajdem na kafíčko než se všichni opijí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
31.12.14 16:32

Tak ted jsem na rozpacich. Myslela jsem, ze Silvestr slavime. Obcas u znamych, nekdy znami zde a letos sami. Udelam chlebicky, nalijeme neco dobreho k piti, zapalime krb, o pulnoci si pripijeme… Ale dle vasich prispevku to spis vypada, ze ho take vlastne neslavime :nevim: Muzete mne poradit, co jeste delat, abychom si mohli i dle vasich meritek rict, ze ho slavime?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
31.12.14 16:50

My se byli podivat na ohnostroj (jine casove pasmo, uz mame po pulnoci ;)) a to je vsechno…tak taky nevim, jestli slavime nebo neslavime :D K veceri byla muesli tycinka, pac na obed jsme se prezrali :D a nepili jsme nic…ja nemuzu a muzi se samotnemu nechtelo, navic zitra (tedy dnes :D) jde do prace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
31.12.14 16:51

@Cuddy : taky vaham…asi ozrat se a delat bordel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
31.12.14 16:57
@Cuddy píše:
Tak ted jsem na rozpacich. Myslela jsem, ze Silvestr slavime. Obcas u znamych, nekdy znami zde a letos sami. Udelam chlebicky, nalijeme neco dobreho k piti, zapalime krb, o pulnoci si pripijeme… Ale dle vasich prispevku to spis vypada, ze ho take vlastne neslavime :nevim: Muzete mne poradit, co jeste delat, abychom si mohli i dle vasich meritek rict, ze ho slavime?
:nevim: Každý oslavu přece vidí jinak.
Já pokud jsem s mužem sama doma, tak to, že si něco nalijeme, nakrájím ovoce, zeleninu, udělám jednohubky a zapálíme krb, nepovažuji za oslavu, takové večery si děláme poměrně často. :nevim: Pokud však poletuju o půlnoci někde s bublinkmi v ruce a s každým si přeji šťastný nový rok - to už nejspíš oslava silvestra bude. Jen je mi prostě jedno, jakým konkrétním způsobem silvestr strávím. :nevim: Nepotřebuji ho ani nějak za každou cenu vyloženě slavit, ale ani ho ignorovat. :nevim:

Příspěvek upraven 31.12.14 v 16:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
31.12.14 16:57

My taky neslavíme. Za chvíli půjdeme do divadla (bydlíme na vesnici a místní ochotníci si na Silvestra vždy připraví divadelní představení). Po divadle půjdeme za kamarádkou a kamarádem, zahrajeme si nějakou společenskou hru, o půlnoci si přiťukneme, popřejeme si a půjdeme domů… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
31.12.14 17:01

Manžel je ještě v práci, snad přijde kolem osmé :think:. Udělám pár jednohubek a dáme si večeři. Pak si pustíme film a dáme svařák. Pak půjdeme spát. O půlnoci mě probudí rámus, tak z okna kouknu na ohňostroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
31.12.14 17:05

Neslaví ten, kdo si neudělá ani ty chlebicky, nepocka na půlnoc a nepripije si. Vy ostatni slavite. :jazyk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
31.12.14 17:08

Neslavím. Nepiju, nemám ráda větší společnost ani rádoby humorné pořady v TV a celé mě to nějak neoslovuje. Tak využívám nařízené dovolené a dělávám si mezi svátky prostě pohodové dny. Dnes jsem si udělala parádní výšlap, dala si horkou sprchu, teď si dám nějaký dlabanec (normálně, jako obvykle, nic mimořádného) a odklidím se s knížkou pod deku na gauč. Když budu unavená, půjdu spát před půlnocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
31.12.14 17:11

@Petra274 Vidim to stejne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie