Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My také letos budeme slavit jen napůl, protože píšu DP a nestíhám, takže musím psát i na Silvestra :-/. Snad to aspoň k něčemu jednou bude… pitomá škola ![]()
Silvestr je pro mě bilance toho, co bylo a lehké mrazení z toho, co přijde.
@Damael píše:
Přeji si z celého srdce, ať se s novým rokem všichni lidé přestaneme montovat do ostatních a začneme se zabývat pouze sami sebou - tím, jak si uspořádat životy, abychom v nich byli spokojení
svata pravda svata pravda. a kdyz se budou montovat do nas, tak uz nepoustet a neposlouchat ![]()
Já neslavím nikdy, nepiju, tak to pro mě tak nějak nemá smysl. ![]()
Holky, jak se slaví Silvestr s dítětem, které má díkybohu pravidelný režim a spí od 6 do 6?
U nás to vidím na klasický večer s tím, že mě manžel vzbudí na přípitek.. Tenhle rok byl pro mě hodně důležitý - stala se spousta „zázraků“ - manžel se ukázal jako nejlepší otec na světě, dceři říkali v únoru že bude slepá- v prosinci už vidí skvěle a spousta dalších úžasných věcí..
Jak zpívá v jedné písničce Nohavica: „Aby hůř nebylo, to by nám stačilo..“ ![]()
Silvestra jsem nikdy moc neprožívala, ale loni se mi stala ta nejúžasnější věc!
Těsně před půlnocí jsem přivedla na svět svou dceru
Od té chvíle vím, že Silvestra nikdy slavit nepřestanu!!!
@rachel55 - neříkám, že se tento rok nestalo nic špatného, ale je lépe myslet na to dobré ![]()
@CokeLady a co mu v podvečer něco šlehnout - nějakej neurol, letrox… zkrátka rohypnol uspávák ![]()
@CokeLady to tě chápu, taky bych nenechala vyplašený mímo doma svýmu osudu…
Je jasný, že manžel prostě už o Silvestru představu má a nenechá si jí vzít. Takže tobě zbejvají jen dva scénáře: buď v deset ohlásit Dobrou noc a jít si lehnout, ignorovat oslav, ať se staví na hlavu jak chce… nebo zkusit v sobě najít nějakej kompromis a snažit se si na tom najít něco pozitivního pro sebe (o což většinou usiluju já), zkrátka nestavět se k tomu hned otráveně a ukřivděně, neb takový emoce ti akorát překyselí organismus
Takže s chutí do toho a půl je hotovo - co třeba na půlnoc připravit na manžela nějakej kanadskej žertík???
Ženský, pomožte nám tu něco vymyslet na něj… nějakou blbost, na kterou se aspoň budeš těšit a co tě poveselí - nějakej telefonát nebo něco někde narafičenýho… tyjo jsem dutá na takový nápady.
My byli z večera u sousedů, kolem osmý šel prcek spát. Musela jsem číst tři pohádky, protože tady dělali bordel ohňostrojema a petardama a on se bál. ![]()
Pak jsem uvařila čočku, dala si dvojitej čaj na spaní a ve 22 hodin jsem šla do duchen. manžel už ve 20:30.
Probudila jsem se bohužel za tři minuty půlnoc, naštěstí prcek ne. Probudil ho až choť jdoucí na WC, ale to už se nestřílelo. Zato te´d je tu od rána božský klid, nikde ani živáčka. Jen ten bordel na ulicích si neuklidili.
Příspěvek upraven 31.12.14 v 15:03