Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
520
28.12.13 18:42

My také letos budeme slavit jen napůl, protože píšu DP a nestíhám, takže musím psát i na Silvestra :-/. Snad to aspoň k něčemu jednou bude… pitomá škola :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.12.13 18:45

Silvestr je pro mě bilance toho, co bylo a lehké mrazení z toho, co přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
29.12.13 05:27
@Burj Chalifa píše:
Silvestr je pro mě bilance toho, co bylo a lehké mrazení z toho, co přijde.
;) :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
29.12.13 05:29
@Damael píše:
Přeji si z celého srdce, ať se s novým rokem všichni lidé přestaneme montovat do ostatních a začneme se zabývat pouze sami sebou - tím, jak si uspořádat životy, abychom v nich byli spokojení :andel:

svata pravda svata pravda. a kdyz se budou montovat do nas, tak uz nepoustet a neposlouchat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
29.12.13 07:23

Já neslavím nikdy, nepiju, tak to pro mě tak nějak nemá smysl. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16989
29.12.13 07:41

Holky, jak se slaví Silvestr s dítětem, které má díkybohu pravidelný režim a spí od 6 do 6? :lol: U nás to vidím na klasický večer s tím, že mě manžel vzbudí na přípitek.. Tenhle rok byl pro mě hodně důležitý - stala se spousta „zázraků“ - manžel se ukázal jako nejlepší otec na světě, dceři říkali v únoru že bude slepá- v prosinci už vidí skvěle a spousta dalších úžasných věcí..

Jak zpívá v jedné písničce Nohavica: „Aby hůř nebylo, to by nám stačilo..“ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
29.12.13 08:11

@Králičice :kytka: to je dobre :hug:

• Citovat
  • Upravit
4658
29.12.13 08:17

Silvestra jsem nikdy moc neprožívala, ale loni se mi stala ta nejúžasnější věc!
Těsně před půlnocí jsem přivedla na svět svou dceru :srdce: :srdce: Od té chvíle vím, že Silvestra nikdy slavit nepřestanu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16989
29.12.13 08:18

@rachel55 - neříkám, že se tento rok nestalo nic špatného, ale je lépe myslet na to dobré :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16989
29.12.13 08:18

@dendule4 - dopředu vše nej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
29.12.13 08:20

@dendule4 to je krasny

• Citovat
  • Upravit
4658
29.12.13 08:48
@Králičice píše:
@dendule4 - dopředu vše nej :hug:

děkujeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
29.12.13 18:14

@CokeLady a co mu v podvečer něco šlehnout - nějakej neurol, letrox… zkrátka rohypnol uspávák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
29.12.13 20:08

@CokeLady to tě chápu, taky bych nenechala vyplašený mímo doma svýmu osudu…
Je jasný, že manžel prostě už o Silvestru představu má a nenechá si jí vzít. Takže tobě zbejvají jen dva scénáře: buď v deset ohlásit Dobrou noc a jít si lehnout, ignorovat oslav, ať se staví na hlavu jak chce… nebo zkusit v sobě najít nějakej kompromis a snažit se si na tom najít něco pozitivního pro sebe (o což většinou usiluju já), zkrátka nestavět se k tomu hned otráveně a ukřivděně, neb takový emoce ti akorát překyselí organismus ;) Takže s chutí do toho a půl je hotovo - co třeba na půlnoc připravit na manžela nějakej kanadskej žertík???

Ženský, pomožte nám tu něco vymyslet na něj… nějakou blbost, na kterou se aspoň budeš těšit a co tě poveselí - nějakej telefonát nebo něco někde narafičenýho… tyjo jsem dutá na takový nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
1.1.14 11:18

My byli z večera u sousedů, kolem osmý šel prcek spát. Musela jsem číst tři pohádky, protože tady dělali bordel ohňostrojema a petardama a on se bál. :zed:
Pak jsem uvařila čočku, dala si dvojitej čaj na spaní a ve 22 hodin jsem šla do duchen. manžel už ve 20:30.
Probudila jsem se bohužel za tři minuty půlnoc, naštěstí prcek ne. Probudil ho až choť jdoucí na WC, ale to už se nestřílelo. Zato te´d je tu od rána božský klid, nikde ani živáčka. Jen ten bordel na ulicích si neuklidili.

Příspěvek upraven 31.12.14 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky