Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak já neslavím. Jsem sama doma s dítětem, manžel v práci, mrně půjde spát normálně a já možná taky, pokud se mi bude chtít. Nebo si budu v posteli číst…
Taky neslavíme. Syn chodí lehce po 17. hodině spát a my s mužem si dáme dětský šampaňský, pár jednohubek, pustíme film a ve 22 hodin oba zalehneme
Navíc se za 2 dny stěhujeme, takže poletuju a balim…
Ahoj
my vlastne uz par let travime Silvestr doma s manzelem
nevim jestli to zaradite jako ze slavime nebo neslavime
ale atmosfera je to moc pekna
vlastne se na to moc tesim. Zadne chlebicky, mozna si srknu trochu vina ale jeste nevim
koukame z okna na ohnostroj, rekneme si jaky je to krasny zacatek novyho roku a jdeme spat ![]()
Letos jsem se ale vyjimecne odhodlala k vyrobe PF pro rodinu a kamarady ![]()
Tak krasny vecer i vam vsem ![]()
@veria píše:
Neslaví ten, kdo si neudělá ani ty chlebicky, nepocka na půlnoc a nepripije si. Vy ostatni slavite.![]()
Taky mám dojem, že někteří nepochopili ![]()
@kozisek píše:
ahojkytaké neslavíme, už pár let. Jsme si užili v „mládí“
Nejsme pro řízenou zábavu. Jinak dítě spí, chlap spí a já čekám na zobnutí atb., jinak bych už min. ležela
Kde sleduješ top star
![]()
cituji svůj příspěvek z roku 2011
je to pořád stejné, akorát nás je víc - díte a dvě čubiny
![]()
Taky neslavíme. máme jen pár chlebíčků, pár jednohubek a šampíčko na přiťuknutí, ale sme doma a hlídáme psy. v podstatě Silvestr je pro mě nejhorší den z roku kvůli petardám a ohňostrojům, které z duše nesnáším, nechápu co se na tom někomu líbí, že petarda udělá bum
před dvěma lety jsem kvůli týhle stupidní zábavě přišla od psa a od té doby se můj odpor k Silvestru ještě zvýšil. takže žádných veřejných radovánek se nehodlám účastnit a radši sem doma ![]()
My mame chlebicky, jednohubky, mlsani…a chlap spi po nocni
obavam se, ze bude nevzbuditelny
asi si pujdu dat hooodne dlouhou vanu ![]()
@veria píše:
Neslaví ten, kdo si neudělá ani ty chlebicky, nepocka na půlnoc a nepripije si. Vy ostatni slavite.![]()
Vidím to taky tak. My neslavíme ![]()
My teda jo, my slavime.
Chlebicky, vino, pulnocni přípitek. Letos jen ve dvou, jindy mame návštěvu nebo jdeme nekam my.
@veria píše:
Chlebíčky nemáme, pekla jsem jen paštiku
víno jsme si už spolu dali, můj jde do víru velkoměsta ale já chci být s dětma doma. Takže o půlnoci vylezeme na zahradu (bydlíme na kopci), pustíme nějaké rachejtle a pak hajdy spát ![]()
@veria píše:
@olííva jo, taky to nesnasim, pes jechudak uplne vedle, navic epileptik, cekam, kdy ho slehne ![]()
Jinak souhla s @veria, neslavit znamena nemit ani ty chlebicky
Ja mam zelnacku a sipkovy caj.
Mozna si dam sklenicku baylies, ale fakt jen mozna. Nebyt cokla, tak bych sla spat jako bezne, ale v tom rachotu ho tu budu muset drzet za pacicku nejmin do 1 ![]()
@Cuddy píše:
Tak ted jsem na rozpacich. Myslela jsem, ze Silvestr slavime. Obcas u znamych, nekdy znami zde a letos sami. Udelam chlebicky, nalijeme neco dobreho k piti, zapalime krb, o pulnoci si pripijeme… Ale dle vasich prispevku to spis vypada, ze ho take vlastne neslavimeMuzete mne poradit, co jeste delat, abychom si mohli i dle vasich meritek rict, ze ho slavime?
Asi vážně záleží, jak si představuje kdo oslavu. Pro mě není slavení, když si někdo dá pár chlebíčku, kouká na TV, počká do půlnoci a jde spát, to je něco co dělám běžně. Já si pod pojmem slavit představuji úplně něco jiného.