Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4336
31.12.15 23:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
31.12.15 23:15

Tak u nás manžel před chvíli dokončil práci na dome, děti u babičky a já se snažím v porodnici rozkojit. Takže u nás taky večírek na plny pecky. :-D

Všem prani, at je ten nadcházející rok pro vas plny spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
31.12.15 23:16

Já bych i slavila ale pohadali jsme se s manželem šel spát a máme tu 2 měsiční miminko tak ani nikam nemohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
31.12.15 23:19

@Kattynka000 Víc než komukoliv jinému Vám ze srdce přeji do Nového roku jen to nejlepší. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.12.15 23:21

Jednohubky jsme měli, ale už jsou sežraný, byly spíš k večeři. Malá má neštovice, usnula až skoro v deset a já s ní. Teď jsem vstávala. Asi dojím ještě čabajku, bo od zítřka tradičně nežeru :mrgreen: No a jsme v Praze, je jasný, že jí to vzbudí. Podíváme se a půjde zase do postele. Jinak koukáme na koncert Abby :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
31.12.15 23:22

@Run Kde je koncert Abby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.15 23:23

@bamba já stejně nerozumím proč to lidi musí dělat? :nevim: je to drahé, nebezpečné a navíc už převažujou lidi co to používají na špatné věci…už to není o tom co to bývalo dřív :( kdysi dávno ohnostroje nepotřebovali a taky přežily do dalšího roku :mrgreen: já mám doma ročního kocourka a princeznu v bříšku a oba to zatím snášejí statečně :-) ale pejsek u mojí babi je určitě chudák už zalezlej pod postelí a asi se modlí aby už to bylo za námi :) :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
31.12.15 23:26
@carambol píše:
Neslavíme…muž polehává…děti se střídavě budí kvuli petardám…
já sedím u PC a dnes (stejně jako před týdnem) velmi intenzivně myslím na nejlepší kamarádku, která už mezi náma není. Jsou to tři měsíce, co odešla a nechala tady manžela a ani ne půlroční holčičku.

Ach jo, to by se nemělo stávat.

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
31.12.15 23:27
@hanča74 píše:
@Kattynka000 Víc než komukoliv jinému Vám ze srdce přeji do Nového roku jen to nejlepší. :hug: :srdce:

Děkuji mnohokrát, tenhle rok byl pro mě nejkrásnějším i nejhorším, jaký jsem mohla zažít, svatba, stěhování, šťastné těhotenství, nová práce.. Ale smutný konec.. Snad následující rok vážně bude lepší.. Vám také přeji vše nejlepší do nového roku :hug:

• Citovat
  • Upravit
2964
31.12.15 23:28
@pampalin píše:
@Run Kde je koncert Abby?

Sice nejsem Run, ale i tak poradím. Na ČT Art.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
31.12.15 23:30

@Jsemduveriva Nechtěla jsem to tu psát, abych zas nebyla za semetriku, ale taky nechápu, co z toho mají. Jak píšeš, je to drahý, za chvilku se to vystřílí a jediné, co z toho je jsou vyděšení pejsci.Ten náš je zalezlý ve chlívě a třepe se strachy.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
31.12.15 23:31

@pampalin na Artu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
31.12.15 23:36
@Jsemduveriva píše:
@bamba já stejně nerozumím proč to lidi musí dělat? :nevim: je to drahé, nebezpečné a navíc už převažujou lidi co to používají na špatné věci…už to není o tom co to bývalo dřív :( kdysi dávno ohnostroje nepotřebovali a taky přežily do dalšího roku :mrgreen: já mám doma ročního kocourka a princeznu v bříšku a oba to zatím snášejí statečně :-) ale pejsek u mojí babi je určitě chudák už zalezlej pod postelí a asi se modlí aby už to bylo za námi :) :pocitac:

chudaci zviratka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
31.12.15 23:37

Také jsme to přepli na Abbu. Sice jsme metal domácnost, ale na Abbe jsem vyrostla a je to asi to nejlepší co teď v TV je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
31.12.15 23:47
@Jsemduveriva píše:
@bamba já stejně nerozumím proč to lidi musí dělat? :nevim: je to drahé, nebezpečné a navíc už převažujou lidi co to používají na špatné věci…už to není o tom co to bývalo dřív :( kdysi dávno ohnostroje nepotřebovali a taky přežily do dalšího roku :mrgreen: já mám doma ročního kocourka a princeznu v bříšku a oba to zatím snášejí statečně :-) ale pejsek u mojí babi je určitě chudák už zalezlej pod postelí a asi se modlí aby už to bylo za námi :) :pocitac:

Penize vyhozene do luftu :nevim:

Jinak taky neslavime, jestli budu o pulnoci vzhuru, bude to kvuli kojeni :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky