Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3118
1.1.14 18:05

Tak u nas stal Silvestr za to :D Chlap je pekne nastydlej, takze tady sedel jak hromadka nestesti :D Udelala jsem jen par chlebicku a jednohubek, vypila dve sklenicky vina a v deset vytuhla u televize :D V jedenact jsem se presunula di loznice a spala dal. Petardy me nevzbudily, malou taky ne, pritel nechapal, ze jsem tak tvrde spala, pry to u nas bouchalo silene a dlouho, takze se dival z balkonu a ja nic nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.1.14 18:06
@CokeLady píše:
Tak jak dopadl Silvestr u vás?

U nás to docela šlo, poprvé po letech to nebylo takové to umělé, žádné naklizeno a stoly pod nánosem žrádla zprohýbané. Udělala jsem 3 druhy jednohubek a to bylo až až, chlebíčky jsem ani nemazala, akorát by nám bylo blbě.

Akorát teda manžel furt mručel, že vůbec nepiju, ještě teď ráno po mně vylejval jedno ovocný pivo, že jsem to ani nedopila :roll: on by asi rád, kdybych se někdy pěkně zkárovala, ale pro mě je ten alkohol hnus…

Dělobuchy pustil venku a honem sprintoval za mnou na balkon, prostě chtěl být se mnou, venku by ho to samotného nebavilo, ale ohňostroj byl fakt moc hezký a hodně veliký, půl města mělo pokochání. :oops: Jeden menší odpálil pro malého než šel spát, ale bál se těch rán a zatleskal na konec jako že to skončilo :D

Manžel dělal na compu nějakou hudbu, já taky byla na netu, v telce puštěný RETRO na čt24 a pak QI na primě a docela to uteklo. Šla jsem spát asi o půl jedný, to už jsme musela být trochu nepříjemná, protože to byly zase řeči a zase dlouhé objímání na Nový rok a po stopadesáté přání Nového roku a lásky a štěstí a nějaká rekapitulace roku a to je něco na moje nervy. Manžel ještě dopíjel sám sekt s jahodama a šel spát ve 3.

Maličkej batolátko moje spal asi od 20 večera do skoro 9 ráno, nějaký rány z dělobuchů mu byly u plínky :D :hug:

Na Retro jsem chvilku taky koukala, pak jsem si šla s malým lehnout.
Probudil nás manžel za 5 min. 12,koukali jsme všichni na ohňostroj, že jsme i zapomněli na to stoleté šampíčko 8o :lol:
Pak jsme šli spát, a ráno v 9h vstávali na bruslení-venku nikde nikdo jen nepořádek po oslavách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
1.1.14 19:58

Naházeli jsme na stůl všechno chutný z lednice a žrali to rovnou z papíru… a k tomu jsme se uchcíkávali smíchy ze Silvestrstadl na ORF2 - jestli někdo tuší, co to je za brutální úlet pro silný povahy a klub náročného diváka, tak pochopí, že jsme se tlemili ještě dlouho po půlnoci-skončení pořadu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.14 14:56

Ahoj :mavam:
Oživuji svoji už skoro retro-2011 ;) diskusi.
Tak kdo neslavíte dnes Silvestr? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
31.12.14 15:07

Já neslavím - jsem nemocná a sama se synem. Předpokládám, že nás o půlnoci vzbudí ohňostroj, přiťukneme si limonádou s bublinkama, chvíli budeme koukat z okna a pak půjdeme zase spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
31.12.14 15:08

Od narození dětí neslavíme. Aby měla žena volno na vánoce tak má směnu na silvestra. Než nastoupila do práce tak by jí zase strašně vadilo že nad nama spí děti a mohli by jsme je rušit…
Letos jsme všichni 4 hnusně nemocní, takže zase nic. A stejně nemáme s kým slavit, na dědině nikoho neznáme a žena usíná v deset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
31.12.14 15:09

My slavíme i neslavíme. Žádnej stres a je nám fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.14 15:12

Neslavíme. Nějak mi uniká důvod. Přijde mi tento den stejný, jako každý jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
31.12.14 15:18

Taky neslavím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
31.12.14 15:18

My počkáme do půlnoci na ohňostroje, ale to je vše. Nijak neslavíme. Neslavili jsme ani, když jsme ještě neměli děti, manžel nemá Silvestra moc v lásce a já už vůbec ne. Každý Silvestr si říkám, ať už je po něm a začne další rok. Např. vloni jsem šla spát už někdy před desátou. Pro mě jen další nesmyslný důvod, proč se opít, hulákat po ulicích, dělat nepořádek ve městě (tímto se všem tichým, klidným slavitelům konce roku omlouvám :) )

• Citovat
  • Upravit
25324
31.12.14 15:20

Letos máme mini šampus v lednici, chlap povídal že velkýho šampíčka je pro mě škoda 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
31.12.14 15:20

My máme akorát chlebíčky a jsou teda výborný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
31.12.14 15:21
@momi33 píše:
Letos máme mini šampus v lednici, chlap povídal že velkýho šampíčka je pro mě škoda 8o :D

Já koupila to dětské :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
16201
31.12.14 15:22

My s manželem taky neslavíme, veškerá oslava spočívá už několik let v tom, že udělám oblíbené pomazánky na chlebíčky, a vydržíme vzhůru do půlnoci, protože v tom rámusu se stejně nedá spát. Pak si dáme pusu a řekneme si, jak jsme rádi, že jsme se našli :lol: V TV stojí za to maximálně cimrmani, takže si asi budeme číst nebo něco hrát.
Ale přesně si pamatuju, když jsem před mnoha lety byla single a rozhodla se nikam na hory nejet a doma si číst, tolik soucitných pohledů, mí vrstevníci to vůbec nechápali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
31.12.14 15:31

Tak my neslavíme silvestr vůbec a asi jsem ho ani nikdy neslavila :nevim: nějak na tom nevidím nic ke slavení, stejně to je jen záminka pro ožírání se a já nepiju :mrgreen: jediné co, tak dělám chlebíčky, ale to dělám i občas během roku, takže nic nezvyklého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí