Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1490
28.12.13 13:27

@CokeLady A co pozvat přátele k vám domů? Manžel bude spokojený, bude mít s kým slavit a přitom ho budeš mít " na očích" a nebudeš se muset tolik snažit a přemáhat, nebude to všechno tak na tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
28.12.13 13:31
@Damael píše:
Mimochodem, koho dalšího z vás napadlo, proč Zeman nebude mít novoroční projev? :mrgreen:

me :mrgreen:

a ty neznas nealko Bohemku jo? se divim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.12.13 13:33
@kamillka2 píše:
Ahoj nečetla jsem celou diskusi, ale Silvestra moc nemusím, přijde mi to jako nucená zábava. Hlavně, mám hned pár minut po půlnoci narozeniny, a jako malá jsem tím trpěla…holt jsem si vybrala špatné datum..:-)

jééé, pár minut před půlnocí? To je hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
28.12.13 13:34

Jinak Silvestr neprozivame, do pulnoci si vetsinou pockame ( ja bych ten kraval venku stejne nezaspala), ale nejaky oslavy, to fakt ne, nikam za rizenou zabavou a nerizenym pitim nechodime, nechce se nam ani jednomu, nejaky rachejtle zaplat buh taky nevedeme.. letos zustaneme asi u nasich, bude vic klid, tentokrat se chlap asi zprasi, pac mel tezky rok a je rad, ze konci, ale to je tak asi vse…
vlastne od dob, kdy mi bylo -nact, jsem Silvestr neslavila, asi jsem tomu odrostla ci co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.12.13 13:34
@Divine píše:
Zdravim, ja jsem Silvestra slavila v plne parade naposled pred 7 lety…mesic na to jsem potkala muze a otehotnela a slaveni byl konec. Ale nemrzi me to, ja si to vynyhradim jinak a vubec to nemusi byt onen Silvestr…Takze letos budme take doma, s sampanem a jednohubkama…na rachejtle prdime, na cizi lidi jakbysmet. Me spise uchvacuje, jak ten cas leti a budeme psat 2014…neuveritelne…no ne:-)?

hlavně, aby ten příští rok byl lepší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
28.12.13 13:36

Já občas chodím normálně spát, a letos s pupikem to neplanuju jinak.si to oslavim narozením prcka, to pro mě bude zbrusu novej rok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.12.13 13:39

@momi33 to doufa kazdy, jsem si vsimla…A to vis, ze bude, ja tomu verim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
28.12.13 13:40
@momi33 píše:
Ahoj,je tu někdo,kdo neslaví,nepije,nepojídá,nekouká na tv?
A sedí na Emimi? :lol: :lol:

ja doufam ze na silvouse si dam vecer chleba s maslem, zapiju to cajem a pujdu spat v devet.jsem z tech vanoc naka vystavena :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.13 13:45

@momi33 : nene, po půlnoci. jsem Novoroční dítě…:-)… od komunistů jsem dostala, jako první narozené miminko v okrese, vkladní knížku se stokorunou :mrgreen: :mrgreen: vybavili mě, žiju z toho doteď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4050
28.12.13 13:46

Ja :roll:, vubec me to nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.13 13:46
@kamillka2 píše:
@momi33 : nene, po půlnoci. jsem Novoroční dítě…:-)… od komunistů jsem dostala, jako první narozené miminko v okrese, vkladní knížku se stokorunou :mrgreen: :mrgreen: vybavili mě, žiju z toho doteď :mrgreen:
:mrgreen: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
28.12.13 13:50

@Silwinka87 : dcera to podědí… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.13 13:54
@kamillka2 píše:
@Silwinka87 : dcera to podědí… :mrgreen: :mrgreen:

Ideální.. :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2235
28.12.13 13:57

Silvestr je blbost :-) A dívat se na retro silvestr v TV??? 8o My si zase stáhneme tak tři filmy, pak si připijeme a půjdeme spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.12.13 13:58
@Renaku píše:
Silvestr je blbost :-) A dívat se na retro silvestr v TV??? 8o My si zase stáhneme tak tři filmy, pak si připijeme a půjdeme spát :lol:

řekla bych, že ten retro je nejlepší, co tam budou dávat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí