Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
1.1.13 07:49

Nemám Silvestra ráda, manžel naštěstí taky. Program v TV byl děs, vytuhli jsem už někdy v 10 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
1.1.13 09:18

@Tereza1986 Jsi můj člověk, tenhle den nesnáším snad už někdy od 10 let :palec:.

• Citovat
  • Upravit
213
1.1.13 12:36

Tak malá (skoro 4 týdny) včera spala v klidu i přes rachejtle, bouchačky… a to jsem se mnohdy vyděsila i já :D Měla jsem štěstí, že byla zrovna v limbu a ne ve stádiu usínání.

Probudila se kolem 1:30 na jídlo a hned usnula. Jen já jsem nemohla spát, protože sousedi (mladá holčina) měla u sebe párty. Fůrt hrály hity typu Mumuland nebo od skupiny Holki. Párty trvala do 4 hodin ráno a bylo jednoznačné, že ti kluci tam jsou úplně namol.

Takže předešlou noc byla na tom nejlépe malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
2.1.13 17:43

Když už jste u těch dětí a jejich vážení: mám dva extrémy: mladší 14m 11kg, starší 5 let 18kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
28.12.13 12:22

@CokeLady
Mám to podobný. Jsem sice sama, ale chlapa bych „vypustila“ mezi podobný typy, když se chce bavit a sama byla doma a neprožívala to.
Taky nechápu, co je na tom ke slavení že končí rok a začíná jinej. Může bejt lepší, ale stejně tak horší jako ten předešlej :nevim:
Nechápu, že v tenhle čas má každej potřebu všechny kolem sebe objímat ať to jsou známí nebo neznámí :roll:
Takže já jsem prostě doma a buď koukám na tv a jsem vzhůru nebo to neřešim a jdu spát..no stress :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.12.13 12:22

@CokeLady tak to by me svihlo. Ja silvestra neprozivam vubec, manzel o trochu vic. Jako ze si chce pripit a koujat na rachejtle. Přeji pevný nervy a silný hlasivky na to provolavani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
28.12.13 12:23
@paola white píše:
Přeji pevný nervy a silný hlasivky na to provolavani
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.12.13 12:24

Ahoj, chystala jsem se svojí diskusi už po druhé znovu obnovit, ale až na Silvestra :mrgreen:
Jinak, asi zas slavit nebudem, na Silvestra dopoledne si zajedeme do zoo na nový pavilon tučňáků za snížený vstupný, do lednice jsme dali cca 12 let starý šampus-od mé svatby-muskej pravil, že na to moje cucnutí to stačí…a vyhazovat 4500 za rachejtle 8o nedala bych ani stovku 8o
Na Nový rok se chystáme bruslit, tak aspoň, že budem střízlivý :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.12.13 12:26

…jinak, já už X let sním o Silvestru někde v teple, ale to asi ještě dlouho potrvá :? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
28.12.13 12:32

Tak to mě je tě teda líto, když to tak musíš přetrpět, já silvestra taky nemusím, když jsem byla svobodná, tak to bývalo super s partou kamarádu byla bezva nálada atd. Ale teď jak jsem vdaná, mám dvě děti a na silvestra sedíme v obyváku u telky, navíc se s manželem nikdy neshodnem na co se budeme dívat, každý máme jiný vkus, tak jdu nakonec vždycky na pc. A ty chlebíčky, jednohubky, brambůrky a různý křupky proč se tím cpát zrovna v poslední den roku :nevim: pak je z toho stejně všem špatně, plácá se jedno přes druhý. Určo si na tebe vzpomenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
28.12.13 12:36

Taky Silvestra neprožívám a nečekáme ani na půlnoc. Normálně si jdeme lehnout, když se nám chce a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
28.12.13 12:40

Já, nepřipadá mi to jako nějakej významnej den, uděláme chlebíčky, jednohubky..a hold budem se modlit aby rok 2014 nepřinesl něco hnusného v naších životech…nikdy jsem to neprožívala a ted co mám dítě vubec ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.12.13 12:43

@CokeLady Silvestr ráda nemám, nechápu tohle organizované veselí jen proto, že je konec roku. Jak ráda jsem ho trávila v práci celých 13 let. V televizi nic nedávají, aspoň takový mám pocit. Rachejtle a ohňostroje nesnáším celoročně, připadám si jak ve válce, jen se kouknu na zprávy 1.1. o popálenejch ručičkách. Prcek se navíc probudí a bude se bát.
SOucítím.
EDIT a do rachejtlí bych neinvestovala ani korunu!!!

Příspěvek upraven 28.12.13 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@CokeLady píše:
Obnovila jsem už teď, omlouvám se :oops: Já bych za rachejtle nedala ani pětník, radši se z tepla domova mrknu minutku na dělobuchy ostatních (když bych byla vzhůru) než v mrazu někde řešit zapalovač, případně ustřelený prsty :zed:Nevim, jak mu dát najevo, že nechci, nezajímá mě to, obtěžuje mě to. On mě i budí když usnu třeba o půl dvanáctý, „honem honem, musíme ven, nebuď protivná, pojď, máme dělobuchy a šampus, musíme si připít“ :pocitac:

Ty kokos 8o Jako nezbývá nic jiného, než se ten jeden den v roce přemoct.. :nevim: Co jiného poradit..Můj to naštěstí nějak neprožívá, ale na půlnoc čekáme vždy..Jsem zvědavá, jak to bude letos..

• Citovat
  • Upravit
4109

Tak já to mám obráceně :mrgreen: :mrgreen: manžel už 10let chce být doma a koukat na tv, pak si připít a jít spát :roll: Já mám tak nějak pocit, že o,,něco,, přijdu a nesnesu ten pocit, že ostatní se baví a já dřepím doma :oops: :oops: takže se každý rok dohadujem a nakonec většinou někam jdeme, nebo se koná oslava u nás :mrgreen: Nakonec i on je spokojený baví se a o půlnoci vyřvává a horlivě slaví, ale opět se blíží Silvestr a já poslouchám jak chce být zas doma :roll: :roll: Zatím nic v plánu nemáme, tak vám pak napíšu, jestli tentokrát vyhrál on :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí