Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
31.12.12 21:48

Jo a sportku jsem si jako každý rok vsadila 24.12. a nic :cert: dneska jsme si taky dali, ale ani tu 100 nevyhrajeme :pankac: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@Blanka S píše:
Já taky neslavím jsem v 38tt jako koule před výbuchem.

jé, to už to máš za pár ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324

Sousedovic holčička je taky pěkně čilá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 21:49
@IvkaH píše:
Děkuji :hug: nočník jí jde krásně, daří se chytat vše do nočníku, tak snad to půjde.

určitě to půjde!!!U nás si plenky odnesl Ježíšek…(od Vánoc nebyl prakticky doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) takže to prostě risknu…a kakání pochopí…jako že ví že kam se chodí, ale nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.12 21:49
@momi33 píše:
Sousedovic holčička je taky pěkně čilá :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
31.12.12 21:50

Kočky já se loučím - takže vám všem co jste tu do nového roku přeju všechno nej nej nej, kupu štěstí, moře lásky, hromadu zdraví a splnění všech skromných i neskromných přání :kytka: :kytka: Prostě samá pozitiva a sociální jistoty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:51
@IvkaH píše: :lol:

jj, to jsou sousedi na patře, sedím zrovna čelem ke zdi, co s nima sousedíme.
Maj to štěstí, že nemaj nad sebou a pod sebou takový nervy co my :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895

Tak sportku už jsem vzdala, už jsem totiž vyhrála a to 4×…nejdřív manžela a pak 3 kluky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže my už nevyhrajeme, my si to vybrali jinak :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@ivulinaM píše:
Kočky já se loučím - takže vám všem co jste tu do nového roku přeju všechno nej nej nej, kupu štěstí, moře lásky, hromadu zdraví a splnění všech skromných i neskromných přání :kytka: :kytka: Prostě samá pozitiva a sociální jistoty ;)

tobě taky. Hlavně ať je zdraví láska a spokojenost…víc snad ani nepotřebujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 21:52
@ivulinaM píše:
Kočky já se loučím - takže vám všem co jste tu do nového roku přeju všechno nej nej nej, kupu štěstí, moře lásky, hromadu zdraví a splnění všech skromných i neskromných přání :kytka: :kytka: Prostě samá pozitiva a sociální jistoty ;)

tak se měj a přeji krásnou a klidnou dobrou noc :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.12 21:53
@kacabus píše:
Tak sportku už jsem vzdala, už jsem totiž vyhrála a to 4×…nejdřív manžela a pak 3 kluky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže my už nevyhrajeme, my si to vybrali jinak :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

to je hezké :hug: :potlesk:
My to furt jak blbci zkoušíme :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.12 21:54
@ivulinaM píše:

Taky přeji krásný a úspěšný nový rok, hlavně zdraví :kytka: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
31.12.12 22:00

Já koukám na emimino..televize mě nebaví. dala jsem si chlebíčky, kafe a panáčka.
nějak mě to nebaví. manžel kouká na televizi a syn ted usnul. šla bych si taky nejradeji lehnout. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.12.12 22:01

Já si taky udělala zrovna kafe, abych tady neseděla tak na suchu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 22:01

@Simonečka37 taky mám pocit že v TV nic není…jsem na Emiminu, kde taky jinde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí