Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@momi33 píše:
jj, hasič, voják, záchranář, možná i policajt.
To musí bejt správný chlapi, jinak by to nemohli dělat.
no určitě - zvlášť po zásahu pana Kalouska ![]()
My teda slavíme už několik let doma u tv, si uděláme nějaké jednohubky a mlsáme,
teď jsme se starší dcerou dohráli soubor her Hello Kitty
manžel asi švindloval
.
Mladší spí, starší od 2 let na Silvestra čekává za oknem na ohňostroj, takže i teď čeká, ťukneme si z holkou colou, podíváme se z okna na ohňostroj, že ten máme rádi a půjdeme spát
.
Toď celá naše oslava každý rok, někam chodit by nás ani nenapadlo všude dobře doma nejlíp
necháme to mladším ![]()
@ivulinaM píše:
no určitě - zvlášť po zásahu pana Kalouska
jj, je to peklo asi všude ![]()
@ivulinaM píše:
no určitě - zvlášť po zásahu pana Kalouska
ono, jak tak člověk kouká na tu DPH, bude to kabaret ![]()
@IvkaH píše:
My teda slavíme už několik let doma u tv, si uděláme nějaké jednohubky a mlsáme,
teď jsme se starší dcerou dohráli soubor her Hello Kittymanžel asi švindloval
![]()
![]()
![]()
.
Mladší spí, starší od 2 let na Silvestra čekává za oknem na ohňostroj, takže i teď čeká, ťukneme si z holkou colou, podíváme se z okna na ohňostroj, že ten máme rádi a půjdeme spát.
Toď celá naše oslava každý rok, někam chodit by nás ani nenapadlo všude dobře doma nejlípnecháme to mladším
jj, jak člověk stárne, tak hůře odbourává alkohol ![]()
a co jsem odnosila a odkojila mimino, tak se mi motá hlava i po 2 deci ![]()
Ahoj, já tak napůl. Koukám na listopadovou romanci a asi zkusím počkat na manžela. ŠEl do hospody a že v 11 přijde, aby jsme si připily na nový rok. Ale jestli se mi bude chtít hodně spát, tak půjdu. Sice bych mohla mít hlídání, ale nějak mi to za to nestojí.
@DianaAndílek píše:
@momi33 zlatý retrívr…laboušovi to je jedno
jééééééééé, to je krásné zviřátko ![]()
znala jsem jednoho, ten ho měl, a jednou jsem jela od něj na kole, a asi po 5 km jsem zjistila, že pes-zlatej retrívr je mi v patách. Tenkrát konstatoval, že to zvíře mě má nebezpečně rádo
![]()
Jo a teda psů a koček je mi dneska strašně líto
.
Náš pes je taky nevrlý a to je doma schovaný.
@momi33 jo stejně jako labrador umí milovat i zl. retrívr…mám je oba, jsou to fenky a umřela bych pro ně, i ony pro mě…labradorka se s mými dětmi míjí ve velkém okruhu, ale zlatice je zbožňuje…jsou to zlatíčka, ale povahy mají rozdílné
@IvkaH jj těch venku je mi taky líto, obětovala jsem novou vanu, aby moje holčička neumřela
@DianaAndílek píše:
@momi33 jo stejně jako labrador umí milovat i zl. retrívr…mám je oba, jsou to fenky a umřela bych pro ně, i ony pro mě…labradorka se s mými dětmi míjí ve velkém okruhu, ale zlatice je zbožňuje…jsou to zlatíčka, ale povahy mají rozdílné
jo, kdybych měla barák, tak jedině labouše, nebo retrívra.
Jistě jsi viděla Marleye, že? ![]()
Marlyho miluju…doufám, že se mi nikdy nestane, že nebudu u svých holčiček až do konce… ![]()