Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kacabus píše:
taky mám manžela v práci, ale ten pro změnu jezdí autobusem…má dnes noční…tak doufám, že bude klid…nesnáším jeho noční![]()
![]()
![]()
![]()
No tak to nevím co je lepší
. Ale trochu dofám, že nebudou mít takový šrumec. Zase tak velký město nejsme ![]()
@momi33 píše:
Oživuji svou loňskou diskusi, kdo neslavíte?
Já myslím, že už mám odslaveno za ta léta bez dětí, takže ne, neslavím. Sedím u PC, zatímco manžel čte staršímu pohádku na dobrou noc. Mimčo chrní od půl sedmé. Večer jako každý jiný a tím rozdílem, že jsem přecpaná jednohubek a nalitá bowlí (obojí dělal manžel) a nejspíš za chvíli odpadnu… Jako odpadám každý večer… ![]()
@bessi79 jééé to jsme na tom stejně
Taky mám doma hasiče - a dneska je taky v práci a já jsem taky nachcípaná - až na to, že na antibiotikách je akorát malá ![]()
@ivulinaM píše:
@bessi79 jééé to jsme na tom stejněTaky mám doma hasiče - a dneska je taky v práci a já jsem taky nachcípaná - až na to, že na antibiotikách je akorát malá
chudák hasič, horší to budou mít snad už jen na rychlý…
![]()
@KPKristy píše:
Já myslím, že už mám odslaveno za ta léta bez dětí, takže ne, neslavím. Sedím u PC, zatímco manžel čte staršímu pohádku na dobrou noc. Mimčo chrní od půl sedmé. Večer jako každý jiný a tím rozdílem, že jsem přecpaná jednohubek a nalitá bowlí (obojí dělal manžel) a nejspíš za chvíli odpadnu… Jako odpadám každý večer…
bowlí?
Muskej dělá zas punč.
Už 7. silvestr jsem sama doma, starší hraje xbox, maličký spokojeně spí v postýlce idkyž to tu tříská hlava nehlava. o půlnoci bouchneme krabici rachejtlí, se sousedy šáňo a pak hurá do postele…hezký nový rok…dělám si jednohubky a obl. talíř a mám celý večer šampíčko, ale to i v běžný den ![]()
To musite mit permanentne strach o manzele-hasice, co?
. Teda ale jsou to borci, v mych ocich proste spravny chlapi!!
Ja snad nevidela nesympatickyho hasice (teda znam je jen z tv reportazi
)
@ivulinaM píše:
@bessi79 jééé to jsme na tom stejněTaky mám doma hasiče - a dneska je taky v práci a já jsem taky nachcípaná - až na to, že na antibiotikách je akorát malá
No tak u nás je malej zdravej, ale já ne. Zítra mu to tatínek vynahradí, půjdou si pustit ohňostroj a pak se půjdou ke známým vykoupat do bazénu a výřivky. To milujou oba a hlavně si tam malý vezme „vánoční dárek“ - robo rybu - tu má momentálně ze všech dárků nejraději ![]()
@nakukovatelka píše:
To musite mit permanentne strach o manzele-hasice, co?. Teda ale jsou to borci, v mych ocich proste spravny chlapi!!
Ja snad nevidela nesympatickyho hasice (teda znam je jen z tv reportazi
)
jj, hasič, voják, záchranář, možná i policajt.
To musí bejt správný chlapi, jinak by to nemohli dělat.
@ivulinaM píše:
holky tak to je mi jich taky líto…přeji aby dneska měli klid…teda aby ten klid měli pořád…my bydlíme naproti hasičům, tak doufám, že nebudu slyšet žádný výjezd
![]()
@DianaAndílek píše:
Mmch…můj hysterický zlaťák chrápe ve vaně
labouš?