Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6895
31.12.12 22:32
@gabriela82 píše:
Mě vypadla plomba z předního zubu - takže raději nemluvím a neusmívám se.. Beru vitamíny, i když jinak k těmhle doplňkům nemám důvěru, ale 14 měsíců kojení se na mě začíná podepisovat - jsem vychrtlá, bez zubů a nedokážu odbourat ani skleničku alkoholu :roll: :mrgreen:

to je mi moc líto…a co přestat kojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 22:32
@kacabus píše:
Ted mi psala kamarádka…asi je těhotná!!!to jsou krásné zprávy na konci roku

jj, to jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 22:33

..já mám kolegyni, je jí přes 40, a čeká druhé mimi…po 20 letech.je asi 20tt.
To skoro prožívám s ní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 22:34

…jinak nám bouchla petarda přímo u baráku, a „mimino“ se vzbudilo, a volalo mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.12.12 22:35

Bože ještě hodinu a půl a můžeme jít spát :zed: chlap to tady vedle mě na sedačce zalomil, prý ho mám probudit, dítě je nalepené na okně pořád a vyhlíží ohňostroj.
To je rodina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 22:36
@momi33 píše: …jinak nám bouchla petarda přímo u baráku, a „mimino“ se vzbudilo, a volalo mě…

paka :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 22:37
@IvkaH píše:
Bože ještě hodinu a půl a můžeme jít spát :zed: chlap to tady vedle mě na sedačce zalomil, prý ho mám probudit, dítě je nalepené na okně pořád a vyhlíží ohňostroj.
To je rodina :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
to ten můj aspoň šrotuje brambůrky :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 22:37
@kacabus píše:
paka :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

jj, a sousedi od naproti bouchli dveřma, zrovna, když jsem odcházela od malýho, co usnul.
To mají asi 4r starou holčičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 22:38
@momi33 píše: ..já mám kolegyni, je jí přes 40, a čeká druhé mimi…po 20 letech.je asi 20tt.
To skoro prožívám s ní :lol: :lol:

taky mám kamarádku se kterou to prožívám, jako bych byla s ní…dlouho se snažili a pak jsem otěhotněla já a ona jako by se „opičila“ (ale krásně :srdce: :srdce: :srdce: ) a každým dnem čeká miminko :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 22:40
@kacabus píše:
taky mám kamarádku se kterou to prožívám, jako bych byla s ní…dlouho se snažili a pak jsem otěhotněla já a ona jako by se „opičila“ (ale krásně :srdce: :srdce: :srdce: ) a každým dnem čeká miminko :srdce: :srdce: :srdce:

jo, já to prožívám s ní, ona si to pamatuje před 20-ti lety, to ještě nebyly ani jednorázovky.
Ani nevěděla, v čem vézt dítě z porodnice… jo, ale nezávidím jí hlavně tu mateřskou-to, co bude brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.12.12 22:44

@kacabus tak teď si nejsem úplně jistá, jak to myslíš? :think: Já to myslela s nadsázkou, i když je to všechno pravda.. Malá je totální závislačka no a já vlastně taky.. Jiný dítě už asi mít nebudu, odstavení určitě obrečím.. No zatím jsme ve fázi, že docela jí příkrmy, ale vzít jí prso, tak nevím nevím.. No možná si to jenom namlouvám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
31.12.12 22:45
@IvkaH píše:
To je rodina :mrgreen:
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 22:54

@gabriela82 sakra, promin, já to tak nemyslela jak jsem to napsala…jen jsem myslela, že pokud hubneš a do toho i ty zuby :think: :think: :think: :think: ale samo pokud to vyhovuje oběma, tak není co řešit :hug: :hug: :hug: :hug: ještě jednou promin :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: nemyslela jsem to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35771
31.12.12 22:58

My nikam nesli, oba bez alkoholu parime hry :mrgreen: ja stejne pit nemuzu a jemu se nikam nechce, tak zevlujem doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
31.12.12 22:59

@kacabus to se neomlouvej, já jen chtěla být vtipná :mrgreen: Zuby jsem měla blbý vždycky a to hubnutí no to je taky spíš plus.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí