Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@gabriela82 píše:
Mě vypadla plomba z předního zubu - takže raději nemluvím a neusmívám se.. Beru vitamíny, i když jinak k těmhle doplňkům nemám důvěru, ale 14 měsíců kojení se na mě začíná podepisovat - jsem vychrtlá, bez zubů a nedokážu odbourat ani skleničku alkoholu![]()
to je mi moc líto…a co přestat kojit?
@kacabus píše:
Ted mi psala kamarádka…asi je těhotná!!!to jsou krásné zprávy na konci roku
jj, to jo ![]()
..já mám kolegyni, je jí přes 40, a čeká druhé mimi…po 20 letech.je asi 20tt.
To skoro prožívám s ní
![]()
…jinak nám bouchla petarda přímo u baráku, a „mimino“ se vzbudilo, a volalo mě…
Bože ještě hodinu a půl a můžeme jít spát
chlap to tady vedle mě na sedačce zalomil, prý ho mám probudit, dítě je nalepené na okně pořád a vyhlíží ohňostroj.
To je rodina ![]()
@momi33 píše: …jinak nám bouchla petarda přímo u baráku, a „mimino“ se vzbudilo, a volalo mě…
paka
![]()
@IvkaH píše:
Bože ještě hodinu a půl a můžeme jít spátchlap to tady vedle mě na sedačce zalomil, prý ho mám probudit, dítě je nalepené na okně pořád a vyhlíží ohňostroj.
To je rodina
@kacabus píše:
paka![]()
![]()
![]()
![]()
jj, a sousedi od naproti bouchli dveřma, zrovna, když jsem odcházela od malýho, co usnul.
To mají asi 4r starou holčičku…
@momi33 píše: ..já mám kolegyni, je jí přes 40, a čeká druhé mimi…po 20 letech.je asi 20tt.
To skoro prožívám s ní![]()
taky mám kamarádku se kterou to prožívám, jako bych byla s ní…dlouho se snažili a pak jsem otěhotněla já a ona jako by se „opičila“ (ale krásně
) a každým dnem čeká miminko
![]()
@kacabus píše:
taky mám kamarádku se kterou to prožívám, jako bych byla s ní…dlouho se snažili a pak jsem otěhotněla já a ona jako by se „opičila“ (ale krásně![]()
![]()
) a každým dnem čeká miminko
![]()
![]()
jo, já to prožívám s ní, ona si to pamatuje před 20-ti lety, to ještě nebyly ani jednorázovky.
Ani nevěděla, v čem vézt dítě z porodnice… jo, ale nezávidím jí hlavně tu mateřskou-to, co bude brát…
@kacabus tak teď si nejsem úplně jistá, jak to myslíš?
Já to myslela s nadsázkou, i když je to všechno pravda.. Malá je totální závislačka no a já vlastně taky.. Jiný dítě už asi mít nebudu, odstavení určitě obrečím.. No zatím jsme ve fázi, že docela jí příkrmy, ale vzít jí prso, tak nevím nevím.. No možná si to jenom namlouvám ![]()
@IvkaH píše:
Bože ještě hodinu a půl a můžeme jít spátchlap to tady vedle mě na sedačce zalomil, prý ho mám probudit, dítě je nalepené na okně pořád a vyhlíží ohňostroj.
To je rodina
@gabriela82 sakra, promin, já to tak nemyslela jak jsem to napsala…jen jsem myslela, že pokud hubneš a do toho i ty zuby
ale samo pokud to vyhovuje oběma, tak není co řešit
ještě jednou promin
nemyslela jsem to tak
My nikam nesli, oba bez alkoholu parime hry
ja stejne pit nemuzu a jemu se nikam nechce, tak zevlujem doma ![]()
@kacabus to se neomlouvej, já jen chtěla být vtipná
Zuby jsem měla blbý vždycky a to hubnutí no to je taky spíš plus.. ![]()