Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@momi33 píše:
ha, je to ruský šampíčko, na svatbu mi ho dovezla kolegyně přímo z Ruskasnad neoslepnu
![]()
Myslíš, že ho dělali z vodky?
![]()
@Damael píše:
Ehm..Po zkušenostech bych si do ledničky jako zálohu strčila ještě třeba Cinzano Asti, nebo něco jiného, co mám prověřené a ráda piju..
Ale já mám typický vidlácký jazyk a jak se dotknu pravých bublinek za tisíce, tak většinou s díky vracím sklenici
jj, já taky, muskej mi koupil asi předloni tu novou Bohemku, stála asi 159 kč
a nakonec jsem prohlásila, že nejvíc mi chutnala ta nealokobohemka, kterou jsem pila, když jsem kojila…
@CokeLady píše:
Dobré poledne,
chci se zeptat, máte to někdo doma tak, že vám silvestr nic moc neříká ale Váš partner to prožívá?
U nás to tak je a každej rok mě to sere čím dál tím víc. „Slavíme“ ho doma jen ve 2. Prcek spinká, chce spousty jídla, jednohubek, chlebíčků, šampus, malý soudek piva co si čepuje na balkoně, chce se dívat na retro silvestry v tv
no a o půlnoci mě to vždycky dorazí, protože chce odpalovat rachejtle - nestačí mu se koukat na ty okolo, letos koupil velkej dělobuch co bude pálit asi 5 minut za 4500 Kč.
No a musíme vyběhnout před dům se šampusem i sklenkama a odpalovat dělobuchy a strašně se objímat a řvát nový rok a ještě přát sousedům v okolí, co ani neznáme a chce aby se taky koukali na ten jeho ohňostroj, pak se vrátíme domů a ještě se chce dívat a když dám jakkoliv najevo svoji nelibost, tak není naštvanej, ale smutnej, že to kazím.
Kolikrát jsme mu nabízela, ať jde někam do klubu nebo s kamarádama, ale nechce, prý chce být na takový důležitý den doma. Mně tím teda štve.
Já na tom nevidím nic ke slavení, třeba Štědrý den je krásný, ale jen kvůli tomu, že končí kalendářní rok takhle bláznit? Ani nejsme v nějaké společnosti známých, ale jen sami doma, tak k čemu tohle? Já sekt ani nepiju, takže přípitek je za trest, pak má kecy, že jsme se vůbec nenapilaNo něco na moje nervy.
My Silvestra neslavíme. Jsme doma a chováme se jako každý jiný den. Máme oba volno, takže budeme chrnět a až vstaneme, dáme si pozdní oběd - tatarský biftek.
Už teď mi tečou sliny. Pokud bude hezky, uděláme si nějaký výlet se psem. Večer se vykoupeme a půjdeme normálně spát. Televizi nemáme, takže se max podíváme na nějaký film. Ani připíjet si nebudeme. Jsme asi trapný, no. ![]()
@momi33 píše:
@janca84![]()
OT:koukám, že druhé mimi už je na světě
Jinak k tématu-Zeman bude mít virozu
Jo, jo, o měsíc dřív šla. Měla jsem na mále já i malá, tak to šlo rychlostí blesku ![]()
Zeman bude mít virozu, únavový syndrom a nevím co ještě
![]()
@momi33 píše:
jj, já taky, muskej mi koupil asi předloni tu novou Bohemku, stála asi 159 kča nakonec jsem prohlásila, že nejvíc mi chutnala ta nealokobohemka, kterou jsem pila, když jsem kojila…
Jaká je nealko Bohemka? Já si ji kupuju letos.. ![]()
@Damael píše:
Myslíš, že ho dělali z vodky?![]()
u Rusáků nikdy nevíš, moje sestřenka má dlouholetého přítele Rusa, žije celá rodina v Praze, na Vánoce mám poslali celou pikslu ruských jídel, já coby zvědavec jsem se do toho puslila a
slaný jak bejk, a samej kopr.
A to jsem jako dítě byla 3 týdny v CCCP na táboře ![]()
@momi33 píše:
ha, je to ruský šampíčko, na svatbu mi ho dovezla kolegyně přímo z Ruskasnad neoslepnu
![]()
ty vado přímo z Ruska jo? Raději bych tam šoupla taky něco do zálohy, ať pak nehledíte ![]()
@janca84 píše:
Jo, jo, o měsíc dřív šla. Měla jsem na mále já i malá, tak to šlo rychlostí bleskuZeman bude mít virozu, únavový syndrom a nevím co ještě
![]()
Chudáku
![]()
Hlavně, jestli jste vpořádku
muž je doma?
@momi33 píše:
jj, já taky, muskej mi koupil asi předloni tu novou Bohemku, stála asi 159 kča nakonec jsem prohlásila, že nejvíc mi chutnala ta nealokobohemka, kterou jsem pila, když jsem kojila…
Tu neznám
Mrknu do obchodu.. Díky za tip ![]()
@Janča005 píše:
ty vado přímo z Ruska jo? Raději bych tam šoupla taky něco do zálohy, ať pak nehledíte
nojo ![]()
@momi33 píše:
jé, i ti závidím
Taky bych měla zas máknout
Já vím, šla by jsi na rodičák znovu, viď
Viktorka je docela náročné miminko, tak jsem z toho zatím taková nenadšená
![]()
@momi33 píše:
u Rusáků nikdy nevíš, moje sestřenka má dlouholetého přítele Rusa, žije celá rodina v Praze, na Vánoce mám poslali celou pikslu ruských jídel, já coby zvědavec jsem se do toho puslila aslaný jak bejk, a samej kopr.
A to jsem jako dítě byla 3 týdny v CCCP na táboře
no nekecej, to musel být teda zážitek
@janca84 píše:
Já vím, šla by jsi na rodičák znovu, viďViktorka je docela náročné miminko, tak jsem z toho zatím taková nenadšená
![]()
jj, šla bych do toho hned…kojit, a přebalovat, jezdit s kočárem…koupila bych si šátek, a nosila ho u sebe…ale ráda bych zas kluka…ale okolnosti nedovolují
no, do 40 mi zbývá ještě 3,5 roku, pak šlus.
@Janča005 píše:
no nekecej, to musel být teda zážitek
jj, to ještě byl v rusku tvrdej socík, a u nás těsně před rozdělením republiky.
Byli jsme až za Uralem.
Dnes už bych za to dala roční plat…