Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, a co nejake prani do Noveho roku? Ne predsevzeti, ale PRANI at hmotne ci nehmotne…
@momi33 píše:
hlavně, aby ten příští rok byl lepší
Jo, v to doufá hodně lidí. Tentokrát ta 13ka byla opravdu nějaká osudová či co ![]()
@kamillka2 píše:
@momi33 : nene, po půlnoci. jsem Novoroční dítě…:-)… od komunistů jsem dostala, jako první narozené miminko v okrese, vkladní knížku se stokorunou![]()
vybavili mě, žiju z toho doteď
A to se vyplatí
![]()
@Divine píše:
Holky, a co nejake prani do Noveho roku? Ne predsevzeti, ale PRANI at hmotne ci nehmotne…
Přeji si z celého srdce, ať se s novým rokem všichni lidé přestaneme montovat do ostatních a začneme se zabývat pouze sami sebou - tím, jak si uspořádat životy, abychom v nich byli spokojení ![]()
@Renaku píše:
@Silwinka87 Budeš moderátorka akceNachystej jim tam nějaké pořádné šlágry a bude
Takovej Vašek a Eva
![]()
@Divine : ona je přivezená z Francie, má strašně dlouhé francouzské jméno, samozřejmě nám vůbec nerozuměla, a protože je belgický ovčák Malinois, vzala jsem jí do ruky a řekla jsem jí „ty jsi naše Malinka“ pohnula hlavou jako kdyby mi rozuměla…a tak jí to zůstalo, hned na to jméno poslouchala..
@janca84 :
byla jsem nejbohatší miminko
![]()
@kamillka2 tak tenkrát když byla výplata 900kč, tak 100kč byla pěknej balík
![]()
@Divine : známý si to dlouho nemohli zapamatovat, tak ji oslovovali boruvko, jahodo…atd. kdybych na ní volala jejím pravým jménem, tak budu za snoba:-D:-D
@Damael píše:
Přeji si z celého srdce, ať se s novým rokem všichni lidé přestaneme montovat do ostatních a začneme se zabývat pouze sami sebou - tím, jak si uspořádat životy, abychom v nich byli spokojení
nevim, jestli realne? Obtezovaci budou stále…Nastesti my si zijeme sami pro sebe a nikdo se do nas nemontuje
Ale spokojenejsi bych byt chtěla, ale nevim, kterym smerem…Nebo prani-moc se nerouhat..co ![]()
Přání jsou od toho, aby se plnila, tak třeba nakonec budu nějak vyslyšena
![]()
Tak ja normalne Silvestr rada nemam, je to pro me takove povinne slaveni. Ale letos to citim uplne jinak, protoze tenhle rok byl u nas po dlouhe dobe naprosto super a ja ho proste nemuzu nechat jen tak bez rozlouceni odejit
a pokud rok 2014 bude alespon stejny, tak to bude uplne stacit