Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@CokeLady píše:
Vystřelíme jednou speciálně pro Tebe
ještěže mě to nebere
jinak přeji šťastnej novej rok ![]()
@Cuddy píše:
Tak ted jsem na rozpacich. Myslela jsem, ze Silvestr slavime. Obcas u znamych, nekdy znami zde a letos sami. Udelam chlebicky, nalijeme neco dobreho k piti, zapalime krb, o pulnoci si pripijeme… Ale dle vasich prispevku to spis vypada, ze ho take vlastne neslavimeMuzete mne poradit, co jeste delat, abychom si mohli i dle vasich meritek rict, ze ho slavime?
mno to je přesně to, co jsem tu před pár příspěvky psla. každej si pod oslavou představuje něco jinýho, my takhle jak píšeš slavíme už spousty let s tím, že o půlnoci i s dětma vylezeme na kopec a čučíme na ohňostroje ![]()
p. s. jen teda nemáme krb ![]()
Ahoj, tak již znovu oživuji diskusi ![]()
Takže, kdo neslavíte Silvestr? ![]()
chlap má hnisavou angínu, já nemám po 10 ti dnech práce v kuse dobitý baterky, děcko tu lítá jak spalšený, pes je připos*anej. Jak se v tomhle dá „slavit“ Silvestr?
Nějak mi to nedochází ![]()
Ahoj my neslavíme. Zaprvé máme roční princeznu, takže stejně kravál dělat nemůžeme a za druhé ani se nám nechce
já jsem abstinent takže mám po velkém přemáhání v lednici frisco a manžel lahváče
za chvilku jdem koukat na diktátora a pak o půlnoci budeme nadávat, že nám budí petardy malou
![]()
@momi33 Neslavím a ještě pár let slavit nebudu, s malýma dětma si to nějak neumím představit
Akorát letos možná kouknu na ohňostroj nad městem, malá to zalomila k večeru, pospala si a teď tady lítá jak ďas. Já už bych nejradši šla spát ![]()
Slavime, ale zpusobem chlebicky,.jednohubky, sampano a tv. Jestli toto neni slaveni, tak tedy neslavime ![]()
Provádět skupinovou intoxikaci fermentovaným odpadem spojenou s iniciováním rychlých oxidačních reakcí za účelem produkce maximální hlukové zátěže na základě náhodně vybraného výročí, bez jakéhokoli astronomického či vědeckého významu?
Ne to mě nebaví.
A docela by mě zajímalo, proč mě to dřív bavilo ![]()
Příspěvek upraven 31.12.15 v 22:02
Jako upřímně nechápu smysl pouštění nějakých petard. Zrovna mi tady pod oknem nějací chlapi-všichni kapuci přes hlavu bouchli ránu jak z děla. Pochopila bych, kdyby někdo chtěl mít ohňostroj nebo nějaký efekt, oni to jen házejí ke zdi cizích (!) domů. Idioti. Nemám pro tohle pochopení, je to idiocie.
Pro mě naprosto běžný den, jen doufám, že nám ty petardy a randál nevzbudí malou, šáňo nemáme, já pít vzhledem k těhotenství nemůžu a ani na to nemáme myšlenky, umírá nám blízký člověk, takže upřímně nic moc nálada
@mamca22 Máme to úplně stejně
Akorát my s chlapem jsme mohli vklidu jít na jednu akcičku, babička by malého pohlídala, ale usoudili jsme, že se nám nikam nechce ![]()
Kolem devatenacte hodiny? To jsi zprijemnila hazejicim den, ne
?