Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Eve
31.12.14 20:24
@Foxisssss píše:
Naprosto souhlasim, uspavala jsem malou a zacal tu nekdo strilet, vylitla jsem z okna jak permonik a servala ho. Vim, ze v tenhle den je snad i vyjimka, co se nocniho klidu tyce, ale me to sere.

Kolem devatenacte hodiny? To jsi zprijemnila hazejicim den, ne 8o?

• Citovat
  • Upravit
419
1.1.15 09:47
@CokeLady píše:
Vystřelíme jednou speciálně pro Tebe :pankac:

ještěže mě to nebere :lol: jinak přeji šťastnej novej rok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
1.1.15 18:10
@Cuddy píše:
Tak ted jsem na rozpacich. Myslela jsem, ze Silvestr slavime. Obcas u znamych, nekdy znami zde a letos sami. Udelam chlebicky, nalijeme neco dobreho k piti, zapalime krb, o pulnoci si pripijeme… Ale dle vasich prispevku to spis vypada, ze ho take vlastne neslavime :nevim: Muzete mne poradit, co jeste delat, abychom si mohli i dle vasich meritek rict, ze ho slavime?

mno to je přesně to, co jsem tu před pár příspěvky psla. každej si pod oslavou představuje něco jinýho, my takhle jak píšeš slavíme už spousty let s tím, že o půlnoci i s dětma vylezeme na kopec a čučíme na ohňostroje :pankac:

p. s. jen teda nemáme krb :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.15 21:46

Ahoj, tak již znovu oživuji diskusi :-)
Takže, kdo neslavíte Silvestr? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.12.15 21:55

:think: chlap má hnisavou angínu, já nemám po 10 ti dnech práce v kuse dobitý baterky, děcko tu lítá jak spalšený, pes je připos*anej. Jak se v tomhle dá „slavit“ Silvestr?
Nějak mi to nedochází :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
31.12.15 21:56

@momi33 třeba já, tvrdnu práci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
31.12.15 21:57

Ahoj my neslavíme. Zaprvé máme roční princeznu, takže stejně kravál dělat nemůžeme a za druhé ani se nám nechce :mrgreen: :mrgreen: já jsem abstinent takže mám po velkém přemáhání v lednici frisco a manžel lahváče :mrgreen: za chvilku jdem koukat na diktátora a pak o půlnoci budeme nadávat, že nám budí petardy malou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
31.12.15 21:57

@momi33 co vlastne znamena neslavit silvestr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
31.12.15 21:59

@momi33 Neslavím a ještě pár let slavit nebudu, s malýma dětma si to nějak neumím představit :nevim: Akorát letos možná kouknu na ohňostroj nad městem, malá to zalomila k večeru, pospala si a teď tady lítá jak ďas. Já už bych nejradši šla spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
31.12.15 22:00

Slavime, ale zpusobem chlebicky,.jednohubky, sampano a tv. Jestli toto neni slaveni, tak tedy neslavime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
31.12.15 22:01

Provádět skupinovou intoxikaci fermentovaným odpadem spojenou s iniciováním rychlých oxidačních reakcí za účelem produkce maximální hlukové zátěže na základě náhodně vybraného výročí, bez jakéhokoli astronomického či vědeckého významu?

Ne to mě nebaví.

A docela by mě zajímalo, proč mě to dřív bavilo :jazyk:

Příspěvek upraven 31.12.15 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
31.12.15 22:02

Jako upřímně nechápu smysl pouštění nějakých petard. Zrovna mi tady pod oknem nějací chlapi-všichni kapuci přes hlavu bouchli ránu jak z děla. Pochopila bych, kdyby někdo chtěl mít ohňostroj nebo nějaký efekt, oni to jen házejí ke zdi cizích (!) domů. Idioti. Nemám pro tohle pochopení, je to idiocie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
31.12.15 22:03

Jsme doma. Petiletak tvrdí, ze ceka na ohňostroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
31.12.15 22:05

Pro mě naprosto běžný den, jen doufám, že nám ty petardy a randál nevzbudí malou, šáňo nemáme, já pít vzhledem k těhotenství nemůžu a ani na to nemáme myšlenky, umírá nám blízký člověk, takže upřímně nic moc nálada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
31.12.15 22:06

@mamca22 Máme to úplně stejně :) Akorát my s chlapem jsme mohli vklidu jít na jednu akcičku, babička by malého pohlídala, ale usoudili jsme, že se nám nikam nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí