Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1258
31.12.14 18:10

Nesnáším silvestr. No by mi možná ani tak nevadil, kdyby se všichni nezlili jak dobytci a ty rachejtle si strcili někam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
31.12.14 18:22

Hmmm my dnes asi slavit nebudem. chlap se vrátil po třech dnech v Jeseníkách domů - čekala jsem ho během dne (malé rostou asi zuby a celý den jsem s ní byla zavřená doma, bylo to na budku…Nakonec se vrátil chlap tak pozdě, že v obchodech je všude zavřeno. Doma nic, ani pečivo (zítra samozřejmě zavřeno taky) :zed: z toho plyne pro mě poučení - spoléhat se jen a jen na sebe. Dnes si můžu jednohubky tak akorát namalovat :roll:

• Citovat
  • Upravit
3620
31.12.14 18:23

Nedá se říct, že bychom nějak slavili. Jelikož máme osmi měsíčního prcka + 10 letého mazáka, jsme doma. Manžel rozložil sedačku, že prý se všichni společně budeme válet :mrgreen:, udělala jsem pár jednohubek, sýrovou roládu, dáme si šampus, větší dítě rychlé špunty, omrkneme z okna ohňostroje, a tím to hasne. Prostě si uděláme jen příjemný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
31.12.14 19:04
@mersii píše:
Nesnáším silvestr. No by mi možná ani tak nevadil, kdyby se všichni nezlili jak dobytci a ty rachejtle si strcili někam..

Naprosto souhlasim, uspavala jsem malou a zacal tu nekdo strilet, vylitla jsem z okna jak permonik a servala ho. Vim, ze v tenhle den je snad i vyjimka, co se nocniho klidu tyce, ale me to sere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.12.14 19:16
@Foxisssss píše:
Naprosto souhlasim, uspavala jsem malou a zacal tu nekdo strilet, vylitla jsem z okna jak permonik a servala ho. Vim, ze v tenhle den je snad i vyjimka, co se nocniho klidu tyce, ale me to sere.

Chápu, že Tě to sere, ale vyřvávat z okna na Silvestra, aby nestříleli, to mi přijde fakt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
31.12.14 19:23
@Foxisssss píše:
Naprosto souhlasim, uspavala jsem malou a zacal tu nekdo strilet, **vylitla jsem z okna jak permonik **a servala ho. Vim, ze v tenhle den je snad i vyjimka, co se nocniho klidu tyce, ale me to sere.

Se tlemim… :lol: a prestal? Jestli ti nevynadal do zviratek a telnich otvoru tak to musel bejt fakt slusnak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
31.12.14 19:27

Děvčata za 30 minut jdu s dětmi spát :lol: :lol: dělobuchy nesnáším.. nejen, že to otravuje lidi, které to nezajímá, ale co teprve zvířata :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
31.12.14 19:27
@Foxisssss píše:
Naprosto souhlasim, uspavala jsem malou a zacal tu nekdo strilet, vylitla jsem z okna jak permonik a servala ho. Vim, ze v tenhle den je snad i vyjimka, co se nocniho klidu tyce, ale me to sere.
:mrgreen: a určitě je klid že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
31.12.14 19:31

Kupodivu prestal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
31.12.14 19:36

Jakej noční klid v 19:30 :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
31.12.14 19:39

@CokeLady mě to taky přijde jako hysterie. Děti to nebudí, pes je v klidu, já když usnu tak spím. A to mi to lítá za oknama, bydlím v centru města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
31.12.14 19:40
@veria píše:
Jakej noční klid v 19:30 :jazyk: :mrgreen:

uspávací večerní noční klid, to neznáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
31.12.14 19:43

Ne, moje dite chodi spat mnohem pozdeji :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
31.12.14 19:49

My letos koupili obzvlášt velkou krabici, to bude mohutné rušení nočního klidu asi tak kolem 21 hod :)

Loni mi sousedi taky o půlnoci vzbudili děcko, no tak jeden den v roce to holt preziju. Dite si dalo flašku mlika a spalo dal. No stress. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
31.12.14 20:06

Nejenže psi se bojí, ale před hodinou tady taková řacha, že se začal bát i malej (rok a půl) a od tý doby ukazuje furt ven a říká bumbum, bumbum a drží se nás jak klíště :? tak že jo teda, ať žije psychovečer :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí