Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nesnáším silvestr. No by mi možná ani tak nevadil, kdyby se všichni nezlili jak dobytci a ty rachejtle si strcili někam..
Hmmm my dnes asi slavit nebudem. chlap se vrátil po třech dnech v Jeseníkách domů - čekala jsem ho během dne (malé rostou asi zuby a celý den jsem s ní byla zavřená doma, bylo to na budku…Nakonec se vrátil chlap tak pozdě, že v obchodech je všude zavřeno. Doma nic, ani pečivo (zítra samozřejmě zavřeno taky)
z toho plyne pro mě poučení - spoléhat se jen a jen na sebe. Dnes si můžu jednohubky tak akorát namalovat ![]()
Nedá se říct, že bychom nějak slavili. Jelikož máme osmi měsíčního prcka + 10 letého mazáka, jsme doma. Manžel rozložil sedačku, že prý se všichni společně budeme válet
, udělala jsem pár jednohubek, sýrovou roládu, dáme si šampus, větší dítě rychlé špunty, omrkneme z okna ohňostroje, a tím to hasne. Prostě si uděláme jen příjemný večer.
@mersii píše:
Nesnáším silvestr. No by mi možná ani tak nevadil, kdyby se všichni nezlili jak dobytci a ty rachejtle si strcili někam..
Naprosto souhlasim, uspavala jsem malou a zacal tu nekdo strilet, vylitla jsem z okna jak permonik a servala ho. Vim, ze v tenhle den je snad i vyjimka, co se nocniho klidu tyce, ale me to sere.
@Foxisssss píše:
Naprosto souhlasim, uspavala jsem malou a zacal tu nekdo strilet, vylitla jsem z okna jak permonik a servala ho. Vim, ze v tenhle den je snad i vyjimka, co se nocniho klidu tyce, ale me to sere.
Chápu, že Tě to sere, ale vyřvávat z okna na Silvestra, aby nestříleli, to mi přijde fakt ![]()
@Foxisssss píše:
Naprosto souhlasim, uspavala jsem malou a zacal tu nekdo strilet, **vylitla jsem z okna jak permonik **a servala ho. Vim, ze v tenhle den je snad i vyjimka, co se nocniho klidu tyce, ale me to sere.
Se tlemim…
a prestal? Jestli ti nevynadal do zviratek a telnich otvoru tak to musel bejt fakt slusnak ![]()
Děvčata za 30 minut jdu s dětmi spát
dělobuchy nesnáším.. nejen, že to otravuje lidi, které to nezajímá, ale co teprve zvířata ![]()
@Foxisssss píše:
@CokeLady mě to taky přijde jako hysterie. Děti to nebudí, pes je v klidu, já když usnu tak spím. A to mi to lítá za oknama, bydlím v centru města.
@veria píše:
Jakej noční klid v 19:30![]()
uspávací večerní noční klid, to neznáš?
My letos koupili obzvlášt velkou krabici, to bude mohutné rušení nočního klidu asi tak kolem 21 hod ![]()
Loni mi sousedi taky o půlnoci vzbudili děcko, no tak jeden den v roce to holt preziju. Dite si dalo flašku mlika a spalo dal. No stress. ![]()
Nejenže psi se bojí, ale před hodinou tady taková řacha, že se začal bát i malej (rok a půl) a od tý doby ukazuje furt ven a říká bumbum, bumbum a drží se nás jak klíště
tak že jo teda, ať žije psychovečer ![]()