Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5696
31.12.15 22:07
@momi33 píše:
Ahoj, tak již znovu oživuji diskusi :-)
Takže, kdo neslavíte Silvestr? ;)

My neslavíme. Chlap nemocnej, holka nemocná, na mě něco leze a zbytek dětí - jeden po nemoci, 2 zatím v pohodě. Nemám nějak náladu, tak sedím s noťasem v klíně a láduju se chlabíčkama. Sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.15 22:11

U nás taky podobně… kluci si Silvestr užijí až budou starší, i tak šli spát později než obvykle a už spí… (což se v tom kraválu i divím), manžel vstává ráno ve 3 do práce a já jdu pro změnu odpoledne.. takže pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.15 22:12

Jsme po celodením výletu z Prahy a hlavně z Ikei tak hotový že jdeme slavit do postele pekne ve snu :-D poprve travim Silvestra na vesnici a nemuzu si vynachválit :-) takový báááječný klid tady :-) oproti městu :-D prijde mi to jako kazdy jiny den, nemám ráda kdyz musím neco oslavovat :-) no příští rok to bude zase :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
31.12.15 22:18

My byly s Tarjou odpoledne v herně na dětském Mimonovskem Silvestru, malá nadšená a já spokojená. Teď jsme doma, máme puštěný koncert Lucie a u toho vybarvujeme omalovanky. Pohoda, klid Silvestr mě fakt nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.15 22:18
@AlphaOmega píše:
Provádět skupinovou intoxikaci fermentovaným odpadem spojenou s iniciováním rychlých oxidačních reakcí za účelem produkce maximální hlukové zátěže na základě náhodně vybraného výročí, bez jakéhokoli astronomického či vědeckého významu?

Ne to mě nebaví.

A docela by mě zajímalo, proč mě to dřív bavilo :jazyk:

Příspěvek upraven 31.12.15 v 22:02

protože jsi byl ještě mladej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
31.12.15 22:21

@Jsemduveriva U nás na vsi je randál už od 8.Neslavíme, já nepiju a manžel si dal pivo, pár chlebíčků a dívá se v posteli na telku(možná se zavřenýma očima).Co dělám já raději psát nebudu.

• Citovat
  • Upravit
3069
31.12.15 22:21

Děti to nezajímá, já ani pít nemužu a manžel je tak ztahanej v práce kolem baráku že vytuhne semnou kolem 11 a zítra nanovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
31.12.15 22:23

Já neslavim.Pred pul rokem rozchod s partnerem, drive jsme byli spolu a s detma. Letos mám spiše truchlící náladu, vzpomínám a ackoliv me kamaradka chtela vytáhnout na jednu akci(i s detma), tak jsem odmitla, protože bych akorát vsem kazila náladu, zvlást pokud by mi nekdo nalil sklenicku vina…To by se emoce teprve projevily…Takže si tu brečím sama doma(plus s detma, které už ale spi)…a nic neslavim, i televizi jsem vypla, aby mi ty pořady nepripominaly Silvestry minulé…Každopádne chci se poradne vybrečet DO pulnoci, protože pak se říká Jak na Nový rok, tak po celý rok…a já další celý rok fakt brečet nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.15 22:26

@bamba jejej tak to nezávidím :( :) taky se divím že je tu až moc velký klid :-D ale možná mi to jen přijde, protože jsem byla z města zvyklá že už od rána to bouchalo vsude mozne :roll: já by jsem ty rachejtle povolila jen o půlnoci :-) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
31.12.15 22:30

U nás spíš čekáme na přípitek, ohňostroje a spát.. Žádné extra slavení.. Máme chlebíčky, jednohubky, manžel si hraje s klukem nějakou hru, já se dívám na Kameňák a od toho přepíhám sem a za chvilku půjdu do vany..
Spíš takový klasický večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
31.12.15 22:32

My jsme doma. Nikdy mě to moc nebavilo, díváme se na TV a pijeme gin s tonikem. Jsem abstinent, takže je to poprvé. Je mi 52. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
31.12.15 22:36
@Jsemduveriva píše:
@bamba jejej tak to nezávidím :( :) taky se divím že je tu až moc velký klid :-D ale možná mi to jen přijde, protože jsem byla z města zvyklá že už od rána to bouchalo vsude mozne :roll: já by jsem ty rachejtle povolila jen o půlnoci :-) :zed:

Je to blbý hlavně pro pejsky, ale těm mladým je to jedno. Naštěstí je to jen párkrát do roka. Kousek od domu je hasičárna, tam se slaví i narozky mladých.

• Citovat
  • Upravit
1039
31.12.15 22:39

@mamca22 jeee tak přesně takhle to máme taky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67419
31.12.15 22:39

Ja jsem stastna, ze dite uslo a cekam jen kdy ho ten bordel venku zase vzbudi :zed:
Malej se boji tech ran, je to tu jak ve valecne zone :cert:.
No at uz je klid :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
31.12.15 22:41
@AlphaOmega píše:
Provádět skupinovou intoxikaci fermentovaným odpadem spojenou s iniciováním rychlých oxidačních reakcí za účelem produkce maximální hlukové zátěže na základě náhodně vybraného výročí, bez jakéhokoli astronomického či vědeckého významu?

Ne to mě nebaví.

A docela by mě zajímalo, proč mě to dřív bavilo :jazyk:

Příspěvek upraven 31.12.15 v 22:02
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení