Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
momi jejej, takovy smuly najednou? ale ber to pozitivne, zas by se malej vyradil, ty taky…malej by se urcite pobavil…
co vsechno bys jako spravna mama neudelala pro jeho radostna a rozzarena ocka? ![]()
v mothercare dobře nakoupíš, tam to mají rozdělené na barvy i velikosti, vždycky jsem tam všechno sehnala.
Angu,já zas byla před měsícem v Tescu,jak měli 30% slevy na dětské oblečení,chtěla jsem aspoň 3 pěkný trička s dlouhým rukávem,no,musela jsem to tam prošmějdit,než jsem něco našla ![]()
A holčičího plný stojany ![]()
Holky, já se loučím, přeju vám všem všechno nej nej do nového roku ![]()
Mothercare tu asi nikde ani nemáme…
Ani nevím, kde je…
Momi, typicky ![]()
janiii;-) píše:
momi jejej, takovy smuly najednou? ale ber to pozitivne, zas by se malej vyradil, ty taky…malej by se urcite pobavil…co vsechno bys jako spravna mama neudelala pro jeho radostna a rozzarena ocka?
nojo,smůly bylo dost,ještě chlap nedostal slíbené prémie,a bylo trochu jinýho trápení.
Nemůžu ho přece nechat,aby s něj byl sígr,ne? ![]()
už tady vylejzaj nedočkavci pitomý. jedna petarda za druhou. ještě že máme na tohle flegnouše psa. ten narozdíl ode mě spí jak zabitej.
Žižule píše:
Holky, já se loučím, přeju vám všem všechno nej nej do nového roku
tobě taky,hlavně zdraví…
a díky za prima pokec
![]()
Honzuovka píše:
už tady vylejzaj nedočkavci pitomý. jedna petarda za druhou. ještě že máme na tohle flegnouše psa. ten narozdíl ode mě spí jak zabitej.
jj,hlásí hladomor na příští rok,a oni nejenže vyhoděj prachy do luftu,ale i to oslavujou
![]()
nas pesan zatim zvlada celkem v pohode, s malou je to horsi
v jednom kuse litam k postylce, ted uz jsem to vzdala a vzala jsem si ji do obyvaku a tady je ocividne ve svym zivlu ![]()
nechápu, kde na to berou prachy, já letos nemám ani na prskavky. Hlavně, že si furt stěžujou.
muj chlap ted vyletel jak strela ze tyyyyjo to je hodin, musim zacit posilat smsky! ![]()