šinění - menstruační cyklus- těhotenství

130
13.7.05 09:43

šinění - menstruační cyklus- těhotenství

Ahojte,

jsem ve 14tt, před měsícem jsem v době kdy by mi normálně přišla MS měla nahnědlý hlen. Dr. mi na:,–(il Utrogestan, který jsem měla přesně na měsíc. Dneska je zase den kdy by mi normálně přišla MS a opět jsem oběvila na toal. papíře lehce narůžovělé skvrnky v hlenu (je fakt, že to bylo tak slaboučké,že kdybych se pořádně nepodívala asi bych si toho ani nevšimla).
Někde jsem četla, že některé ženy v době těhotenství lehce špiní ve dnech kdy by měli mít Ms (dokonce jsou prý i ženy, které v této době lehce krvácí).
Jen jsem se chtěla zeptat, jestli to taky tak některá máte? Jestli se to fakt každý měsíc opakuje?
K Dr. mám jít až za 3 týdny, protože jsem tam byla včera a tak nechci zbytečně plašit. Nejspíš asi počkám do zítřka jestli se to špinění nezvětší.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
13.7.05 10:25

Ahoj, tehotna sem byla 3× ale deti mam 2. Poprve kdyz sem v 1mes. trochu krvacela tak bylo po mimi. Krvaceni se u tehu muze objevit dokonce muze byt i menzes ale jen do 3mes. Ty si 14tt a to uz by nemelo byt. Ani kapka krve, ani hnede spineni (to je hlen s krvi). Byt tebou radsi zajdu k Dr. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.7.05 10:32

Re: šinění - menstruační cyklus- těhotenství

Lenka55 píše:
Ahojte,

jsem ve 14tt, před měsícem jsem v době kdy by mi normálně přišla MS měla nahnědlý hlen. Dr. mi na:,–(il Utrogestan, který jsem měla přesně na měsíc. Dneska je zase den kdy by mi normálně přišla MS a opět jsem oběvila na toal. papíře lehce narůžovělé skvrnky v hlenu (je fakt, že to bylo tak slaboučké,že kdybych se pořádně nepodívala asi bych si toho ani nevšimla).
Někde jsem četla, že některé ženy v době těhotenství lehce špiní ve dnech kdy by měli mít Ms (dokonce jsou prý i ženy, které v této době lehce krvácí).
Jen jsem se chtěla zeptat, jestli to taky tak některá máte? Jestli se to fakt každý měsíc opakuje?
K Dr. mám jít až za 3 týdny, protože jsem tam byla včera a tak nechci zbytečně plašit. Nejspíš asi počkám do zítřka jestli se to špinění nezvětší.

Milá Lenko,

sice těhulka zatím nejsem. Patřím mezi snažilky. O tom, že těhotné ženy mohou mít MS, vím. Jedna známá měla normálně MS a pak šla na běžnou prohlídku na gyndu a dr. ji zjistila, že už je v 12 tt. Neměla vůbec žádné příznaky těhu.
Dokonce u sebe jsem měla taky takové podezření.. Moje MS cyklus se mi ted od posledního měsíce prodloužil z 32 dní na 36 a tento měsíci se dokonce dostavila až 39 dc. Měla jsem podezření na těhu, tak jsem si udělala těh. test a nic :( (Clearblue test), takže tento měsíc hodlám na:,–(it Duphaston, aby se mi upravil cyklus :) a snad se co nejdříve dočkám mimíska v bříšku.

Měj se moc fajn a přeji hezký den …

Mischina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.7.05 10:34

Re: šinění - menstruační cyklus- těhotenství

Jéjda, zapomněla jsem vymazat tvůj příspěvek a odeslala jsem odpoveď i s tvým příspěvkem.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
13.7.05 12:31

Ahoj Lenka,
fakt to nemusi nic znamenat, ale radsej si na tu gyndu zajdi. Ja som zacala spinit v 8.tt - tiez presne v case MS. Po na:,–(eni Duphastonu to prestalo, ale len na par dni, potom som zacala dokonca krvacat - hned mi zvysili davku na 3× denne + 3× denne Ascorutin a napriek tomu spinenie trvalo az do 13.tt a lieky som musela brat az do 18.tt. Mozno ti ich vy:,–(ili priskoro..
Drzim palce, nech ste aj s miminkom v poriadku!
Rysulka 24.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.7.05 15:43

Určitě to není brzkým vysazením léků. Naposled jsem si čípek vzala včera večer, a špinění se dotavilo přes den, kdybych ještě nějaké měla vzala bych si ho zas až večer, takže tím to asi nebude. Nevím jestli mám počkat jestli se to neupraví-jestli to fakt není jen taková jednorázovka vždycky přesně v den MS nebo letět k Dr a nechat si zas na:,–(it nějaké léky. Taky bych stejně za měsíc mohla zjistit, že je tot tu zas i přes ty léky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.7.05 22:37

ahoj holky, se špiněním zkušenosti nemám, ale slyšela jsem, že krvácet můžeš až do konce. Každé těhotenství je jiné, já jsem třeba v 5tt. a stále mě bolý podbříšek. První těhu jsem to nezažila, zajdi si k doktorovi a ten ti řekne víc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.7.05 10:52

Ahojky.

Takže mi to nedalo a k tomu Dr. jsem zašla a ubezpečil mě, že pokud se to lehce nahnědlé špinění objeví jen jednou za měsíc, v termín MS a je to v podstatě jednorázový problém, pokud mě přitom nebolí břicho a nebo mi netvrdne, tak si s tím nemám dělat těžkou hlavu. Prý to tak může být do konce těhu. Problém by byl kdyby to přešlo v krvácení, nebo se to objevovalo nepravidelně po celý měsíc, pořípadně by byly i bolesti břicha.

Takže přeju všem pohodové těhu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí