Single vrstevnice po třicítce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
23.8.12 12:23

Co to je single? Počítaj se do toho i baby, co maj každý týden jinýho chlapa? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pár takových znám, tedy celkem 2. Jsou fajn, je s nima sranda, akorát maj ze mě a ostatních dětných kámošek pocit, že už by se jako měly usadit a mít ty děti, ale moc se jim ještě nechce. :nevim:

Příspěvek upraven 23.08.12 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
23.8.12 12:27

@lasička1 neztrácet naději :) buďto to spláchne chemie a prostě si sednou a nebude řešit třeba maturitu, nebo - si pořídí dítě a vychová ho sama. A navíc, i zázraky se ději… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
@lasička1 píše:
Mám kamarádku, té bude nyní 34 let a stále se v její přítomnosti neobjevil ten pravý-stále doufá…a já jí moc přeji, aby se našel. Tak toto není moc povzbudivé. Ale vnitřně cítím, že bohužel tak to je.
Ona je na vedoucí pozici, pěkná, bohužel dosti nesmělá s nízkým seběvědomím. Nechce hledat přes internet, i když jí k tomu nabádám.
Bohužel asi jak tu někdo psal-nároky stoupají. Nechce vyučeného, ale alespoň středoškoláka. Nechce vesnického balíka, jak říká. Nechce ženatého-i když kamarádka jí radí, že si musí někoho ženatého vyhlédnout a toho rozvést, podle vlastní zkušenosti. :( Chce aby jí měl rád, projevoval city.Aby s ní cestoval, to ona ráda-ale chlapů moc cestovatelských není. A občas si posteskne, že si nějak neumí představit, že by se jí „cizí“ chlap rozvalil doma do jejího křesla, používal její vybavení, prostě vše, na co si pracně našetřila.
Její představa je, že si najde někoho svobodnýho, inteligentního, hezkýho, solidně vydělávajícího a spolu si pořídí rodinný domek a budou mít alespoň jedno dítě, dvě by chtěla spíš.
Můj manžel tvrdí, že ona nikdy nikoho nenajde, bude bez dětí. Já stále věřím, že náhoda v životě je a ona bude spokojená.
Jak to vidíte vy?

Ta co radí- najít si ženatého a toho rozvést, ta je dobře vypatlaná. Bohužel některé, kterým ujíždí vlak, toto dělají.

• Citovat
  • Upravit
9754

Tak ja mam kolem sebe taky par svobodnych tricatnic. Bohuzel i kdyz jsou velice hezke a prijemne, tak proste maji na chlapi smulu. Jedne krachl dlouholety vztah kvuli sestre toho pritele, druhou jeji pritel zacal mlatit tak radsi rychle utekla, a treti ma socialni fobii, takze se celkove tezko seznamuje. Vsechny tri si moc dobre uvedomuji kolik jim je let, ze jsou sami, buh vi kdy si nekoho najdou a na deti uz potom bude asi pozde. Jsou z toho smutne a jedna uz musela zacit brat i antidepresiva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
23.8.12 12:32

Nás bylo s kamarádkama víc takových, já jsem teda potkala manžela ve 30ti, ale mám dvě další kámošky, které taky byly single, úspěšné, ale nemohly najít pořád toho pravýho, ale minulý rok se vdávala jedna a už má 4měsíčního prcka a ta druhá se vdala do USA a je moc šťastná, takže pro ně platilo, kdo si počká, ten se dočká, a já dodávám, na každej hrnec se najde poklička :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788
23.8.12 12:33

@lekno :potlesk: ano ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
23.8.12 12:34

@vlastovka385 :pankac: taky jsem se s manželem dala dohromady, když mi bylo skoro jedenatřicet ( kamarádili jsme se déle ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
23.8.12 12:38

Mám 3 singles spolužačky z VŠ, které žijí samy (1 má pronajatý byt, další 2 mají své byty na hypo), mají super práci, cestují, baví se, podnikají vše možné… 2 si to fakt užívají, nemají pocit, že když ještě nemají dítě+manžela, tak že jsou nějaké méněcenné. Náročné ale na partnery jsou, chlapi se jich doslova bojí (co se týče potenciálního dlouhodobého vztahu). 3. by rodinu už ráda, hledá někoho „normálního“.

Příspěvek upraven 23.08.12 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
23.8.12 12:39

Znam takovou jen jednu a to je rozmazlena narocna „princezna“ takze neni divu.Ty co za neco stoji jsou zadany…

• Citovat
  • Upravit
2693
23.8.12 12:57

Taky mám kaamrádky, co je jim kolem 30 a jsou samy. Jedna má teď čerstvě přítele a to je super pozorovat. Jak už je zvyklá žít sama, zvyklá řídit si svůj život sama, tak občas je z toho trochu vyjukaná, že teď jsou najednou dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
23.8.12 13:00
@LouLou píše:
Znam takovou jen jednu a to je rozmazlena narocna „princezna“ takze neni divu.Ty co za neco stoji jsou zadany…

Ale tak to si nemyslím. Moje kamarádka je bezdětná a rozvedená v 35 jen proto, že ji po 14 letech odkopl ten její

• Citovat
  • Upravit
8814
23.8.12 13:01
@Dice píše:
Já jich kolem sebe mám teda hrozně moc… :? většina z nich by být single ani bezdětná chtít nebyla a většina z nich řekla že ty tituly co mají a postavení by vyměnili za manžela a děti.. :|

Na pet minut :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
23.8.12 13:03

Ja mam spis kamaradky co jsou single, ale maji deti. Neberou to tragicky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
23.8.12 13:05

@Lonette :mrgreen: ona ta synchronizace trvá, obzvlášť když byli zvyklí žít oba sami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
23.8.12 13:13

Já mám dvě takové kamarádky, oběma teď v září bude 31.
Obě by partnera chtěly, ale nějak nemůžou najít toho pravého, i když ta jedna to má právě proto, že je hrozně náročná, poněvadž se kolem ní muži točí a ne a ne si nějakého vybrat.. Obě už ale po rodině touží, tak doufám, že brzy nějakého „prince“ najdou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová