Single vrstevnice po třicítce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5342
16.6.13 10:14
@Berenikee píše:
kultivovany, inteligentni, spolecensky, vtipny, spolehlivy, uprimny, gentleman, atraktivni… kolik takovych znas? :? :lol:

Jeee, to je muj manzel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
16.6.13 10:23

Je to problém dnešní doby, nikdo nemá čas. Jak to lidé dělali tenkrát bez netu, mobilů? Chodili víc ven, na různé akce, disko. Vyměňovali si adresy, telefonní čísla na pevnou linku. Mamky to měly vždycky těžší, ale šlo to. Tenkrát se lidi k sobě celkově chovali jinak než teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
16.6.13 11:06

Mám okolo seba pár nezadaných a bezdetných kamarátok/sme už po 40-tke/a kým som sa ja snažila dostať zo vzťahu, tak oni sa snažili dostať do vztahu.
Každý chce to čo nemá. Ja som teraz sama a je mi dobre, doslova si to užívam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
16.6.13 11:25

@Jura007 Smysl diskuze jsem mozna nepochopila. Ale cist umim. :)

• Citovat
  • Upravit
adam755
16.6.13 22:12

Já si myslím, že single třicátnice musí být děsně nešťastné. Ono mít dobře placenou práci, přátele podobného ražení, jezdit si každý rok na dovolenou do Asie nebo do Karibiku, v zimě na lyže nebo do lázní, mít doma klid a uklizeno, o víkendu moct spát do 11, po večerech chodit na koncerty nebo na přednášky a za poslední peníze si koupit třeba osmou drahou kabelku a nemuset poslouchat blbý kecy - to musí být příšerný život.

Všechny by to jistě vyměnily za neustálý strach o dítě, rodičák max. 11500,– nebo bezesné noci a brajgl v bytě. Vdané paní s dětmi jsou pravou esencí štěstí, čehož důkazem je tenhle server a jeho diskuse „Jak vařit z 3000,– měsíčně pro 4člennou rodinu“, „Manžel mě podvádí“, „Přítel na nás nemá čas“, „Jak vyřídit příspěvek na bydlení“, „Čtyřleté dítě je agresivní“ atd. atd.

Lidi, opusťte svoje stereotypy a přiznejte si, že jsou různé cesty, jak dojít ke štěstí… možná jsem taky nepochopila smysl diskuse, pokud byla založena za účelem pomlouvání určité skupiny lidí.

• Citovat
  • Upravit
5342
17.6.13 07:36

Clovek je tvor spolecensky a podle meho nikdo neni sam dobrovolne (pokud zrovna neprodelal treba komplikovany rozchod a nechce si takzvane odfrknout).
Pokud si jedna strana tabora predstavi singl tricatnici jako samostatnou, Karibik navstevujici krasavici s dokonalou kabelkou na rameni (a kolik takovych je, ze :mrgreen: A druha strana si zadanou zenskou predstavi jako strhanou zenusku s usoplenou zasterou a s dvemi detmi visicimi na kazdem rameni (eventuelne manzou, co se u telky skrabe v rozkroku) pak se tato diskuze stava bezpredmetnou.
Jake je stesti jezdit sice klidne do Karibiku, ale prochazet se tam sama po romanticke plazi…a rozhodne nepovazuju za stesti ani zivot s primitivnim buranem.
Za hezky zivot povazuju zivot s mym (inteligentim a pozornym) manzelem, se kterym se klidne budu prochazet na plazi u Machace, protoze s malymi detmi bych do Karibiku nejela.
Takze klidne tu muze jedna strana osocovat druhou, ale ta pravda je nekde uprostred :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
17.6.13 11:49

podle meho nikdo neni sam dobrovolne
a žít v jednom bytě s někým znamená, že člověk není sám? rozhodně single lidi mají více společenských kontaktů :-)
Lidi, opusťte svoje stereotypy a přiznejte si, že jsou různé cesty, jak dojít ke štěstí… možná jsem taky nepochopila smysl diskuse, pokud byla založena za účelem pomlouvání určité skupiny lidí.
krásně napsané

• Citovat
  • Upravit
6638
17.6.13 12:00

Tahle diskuze mě hrozně baví, tolik stereotypů pohromadě jsem dlouho nikde neviděla :mrgreen:

A abych přidal svůj pohled: moje kamarádka je singl třicátnice, balí chlapi, užívá si koncerty, večírky, každý den si zajde na squash, bazén, posilky, furt nadává, že nemá prachy a že by chtěla taky rodinu…
já jsem vdaná, mám kluka a druhé na cestě, vařím, peru, stavím komíny z kostek, uklízím posrané plínky, furt nadávám, že nemám prachy a že bych taky chtěla někdy zapařit…
Myslím, že obě jsme nadmíru spokojené a občas si prostě potřebujem postěžovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
17.6.13 12:22
@suricata píše:
Tahle diskuze mě hrozně baví, tolik stereotypů pohromadě jsem dlouho nikde neviděla :mrgreen:A abych přidal svůj pohled: moje kamarádka je singl třicátnice, balí chlapi, užívá si koncerty, večírky, každý den si zajde na squash, bazén, posilky, furt nadává, že nemá prachy a že by chtěla taky rodinu…
já jsem vdaná, mám kluka a druhé na cestě, vařím, peru, stavím komíny z kostek, uklízím posrané plínky, furt nadávám, že nemám prachy a že bych taky chtěla někdy zapařit…
Myslím, že obě jsme nadmíru spokojené a občas si prostě potřebujem postěžovat :mrgreen:
:palec: a tak to je…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
17.6.13 12:34

Take jsem byla single tricatnice a ne, ze bych chtela, ale kdyz se vam rozpadne pred tricitkou 10 lety vztah a pak jsem nejak mela smulu na chlapy a nejak jsem pak natrefila na lhare, sobce, devkare, psychopata v jednom, ze jsem rekla dost, radeji nikoho nez toto :nevim:
A pak proste jsem mela asi stesti a potkala nekoho. Neni to jednoduche najit po 30 muzskeho, ktery bud neni zenaty nebo nejaky magor, protoze clovek uz pak mel nejen strach, ale ani jsem nevedela kde potkat :nevim:
A obcas jsem zazivala taky dost poznamek od tech vdanych a stastnych, takze to neni jen z jedne strany. :nevim:
Ale byt bez muzskeho melo taky sve kouzlo a neni spatne byt obcas sam a tak trochu se hyckat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam755
17.6.13 13:00

@Lemuska nevím, v jaké společenské vrstvě se pohybuješ, ale já znám jenom samé takové ty cestovatelky. A určitě na ty dovolené nejezdí samy, ale třeba v partě 4-6 lidí. A single holka může jet i na ten Mácháč, zkrátka na rozdíl od Tebe, která máš malé děti, má ohledně cestování na výběr mnohem více možností… A mít třeba cestování jako jedinou náplň volného času vůbec není špatně prožitý život, pokud to někoho baví.
Není to tak, že je člověk buď ve vztahu nebo sám. Single život asi není ideální, ale to není ani žádný vztah (ano, do diskuse na Internetu může kdokoli napsat, že právě jeho partner a vztah je „to ono“, ale obvykle to není tak úplně pravda).
Kromě toho jsem si nevšimla, že by tu někdo někoho osočoval. Každý píše svůj pohled na věc.

• Citovat
  • Upravit
5342
17.6.13 14:04
@adam755 píše:
@Lemuska nevím, v jaké společenské vrstvě se pohybuješ, ale já znám jenom samé takové ty cestovatelky. A určitě na ty dovolené nejezdí samy, ale třeba v partě 4-6 lidí. A single holka může jet i na ten Mácháč, zkrátka na rozdíl od Tebe, která máš malé děti, má ohledně cestování na výběr mnohem více možností… A mít třeba cestování jako jedinou náplň volného času vůbec není špatně prožitý život, pokud to někoho baví.
Není to tak, že je člověk buď ve vztahu nebo sám. Single život asi není ideální, ale to není ani žádný vztah (ano, do diskuse na Internetu může kdokoli napsat, že právě jeho partner a vztah je „to ono“, ale obvykle to není tak úplně pravda).
Kromě toho jsem si nevšimla, že by tu někdo někoho osočoval. Každý píše svůj pohled na věc.

Ja tez napsala svuj pohled na vec tak nechapu ten tvuj nabrouseny ton. A zrovna jsem svym pohledem na vec chtela vyvratit, ze na kazda singl musi mit uzasne placenou praci, ktera ji umozni cestovat klidne do Tramtarie se znackovou kabelkou na rameni a ze ne kazda matka musi byt nutne otravena a strhana zena. Stejne tak nechapu co vyvraceni toho stereotypu, ktery jsi napsala vyse ma spolecneho se spolecenskou vrstvou ve ktere se pohybuji. Nebo mi tady chces opet nabizet stereotyp: matka na MD = nespokojena, frustrovana totalne bez penez co na internetu pise jak je spokojena aby aspon anonymne pohladila sve zkrousene a v manzelstvi nestastne ego? Tak to je opravdu smesne.
Stejne tak mi prosim nevkladejte do ust, ze singl=socialni izolace. Nicmene osobne radeji budu sdilet silne zazitky s partnerem nez s kamaradkou (ano, pisu silny zazitek cimz myslim treba tu dovolenou).
Asi ta socialni vrstva :mrgreen: singl holek co znam jsou normalni zenske, ktere ziji a uzivaji zivot zcela normalne (vetsinou to jsou lekarky) a touzi po normalnim zivote s inteligentnim muzem jen proste maji tu smulu, ze proste nenachazeji. Jsou to normalni zdravi jedinci s city a ne citove oplostele trubky, ktere koukaji na vrstevnice s detmi a manzeli jako na cosi menecenneho (nejlepe z nizsi socialni vrstvy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
18.6.13 03:06
@Lemuska píše:
Jeee, to je muj manzel ;)

neverim, dokaz to! pujc mi ho :mrgreen:

jo a s tim cestovanim…na to je cas taky az deti odrostou…kolem 30tky maji singl holky hodne soulozit, jsou prece na sexualnim vrcholu a nemusi se nikomu zodpovidat :mrgreen:

jo a ja znam par singl 30tnic presne tech, co vydelavaji pres sto tisic mesicne, cestuji, maji vlastni byty, nakupuji v new yorku, jsou atraktivni, vzdelane…a stejne chtej chlapa. Pac 40tka klepe na dvere a asi taky nekdy budou chtit mit zdrave dite a vychovavat je samy je pro ne neakceptovatelne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
18.6.13 03:42

Lemuska - Clovek je tvor spolecensky a podle meho nikdo neni sam dobrovolne (pokud zrovna neprodelal treba komplikovany rozchod a nechce si takzvane odfrknout).

To je nesmysl dle mého..tisíc lidí - tisíc chutí… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
18.6.13 04:17

Já naopak lituju lidi, co neumí být sami…a že jich je většina…to musí být strašnej život…neumět žít sama (sám) se sebou a mít potřebu „někoho“ mít nebo radši „někoho“ akceptovat vedle sebe a přehlížet jeho nedostatky jen aby člověk nebyl sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová