Single vrstevnice po třicítce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
92
3.12.12 22:46

Ja jsem sama a je mi 32 ale spis je to kvuli tomu ze jsem porad v praci a pak jsem tak unavena ze jdu rovnou dobu a na nejaky seznamovani nemam naladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.1.13 09:28

Já byla taky single „post třicátnice“ a našla jsem bezvadného vysokoškoláka, vdovce, aktivního, služně zabezpečeného. Asi jsem měla kliku.

Ale taky znám dost vdaných holek s hypotékou, zavřených na mateřské dovolené, s partnerem, který dělá dluhy a svých sigle kamarádek, které makají na kariéře, cestují atd., se ptají „ty chudinko, že bys chtěla být tak šťastná jako já“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
18.1.13 09:34

@Bábrdl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No jistě, protože v jednotě a v „páru“ je síla :jazyk:. To sice ano, ale bohužel ne vždy znamená - manžel a na oko happy family - dokonalé štěstí. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
18.1.13 09:38

@Bábrdl občas se perla i po té třicítce najde, taky mám jednu doma ( dali jsme se dohromady, když mě bylo skoro jedenatřicet a manželovi dvaatřicet )… ale žena á být především šťastná. Mám kamarádku, která děti nechce, je jí pětatřicet jako mě, partnera našla bezvadného, on dítě má velké a další už taky nechce, a těm dvěma lze harmonii skoro závidět. Prostě se našli. A taky jí holky říkají „ta bezdětná chudinka“… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
18.1.13 09:55

Ve svém nejbližším okolí mám rovnou 3 single třicátnice (kamárádka a sestřenice), jsou samy, pt nemůžou natrefit na pořádného chlapa, buď mají štěstí na zoufalce nebo kurevníky, jsou z toho nešťastné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.1.13 19:07

Nedá mně to, abych se nezeptal: jak se pozná pořádný chlap? Asi budu hloupý, ale pořádného od nepořádného poznám, až něco provede… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
18.1.13 21:24
@Jura007 píše:
Nedá mně to, abych se nezeptal: jak se pozná pořádný chlap? Asi budu hloupý, ale pořádného od nepořádného poznám, až něco provede… :think:

kultivovany, inteligentni, spolecensky, vtipny, spolehlivy, uprimny, gentleman, atraktivni… kolik takovych znas? :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
18.1.13 21:34

Ahojky nečetla jsem celou diskuzi jen přidám svůj postřeh..já se po třicítce bezdětná rozvedla a docela dlouho byla singl jak se tomu ted říká. A možná bych byla dál kdybych neotěhotněla s klukem po dvouměsíční známosti..je o 7 let mladší mě je 35.Jen k těm singl ženám určitě si myslím že nejsou kdoví jak štastné ale asi znají svoji cenu na tolik že raději budou samy než s nějakým blbcem. A já teda opravdu měla štěstí na šílený muže..bud jim přišlo normální mít dvě až tři ženy, nebo mít dítě pro něj byla sebevražda 8o a to je jen výtažek. Opravdu není lehké najít muže třicátníka pro život a já jsem vyjímka co potvrzuje pravidlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
18.1.13 23:13

Tak většina mých kamarádů je single a jsou kolem 30ky a jsou úplne v pohode. :nevim:
A holky maji pravdu, nez byt s blbem radši budu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
21.1.13 16:03

Tak důležitý je se zamilovat a potkat fajn chlapa, který něčím zaujem a se kterým je mi fajn. Nemyslím si, že třeba konkrétně já bych byla nějak vybíravá nebo náročná vzhledem k věku nebo tak něco. Ale prostě jsem na malém městě, lidi se znají, chlapi, kteří se líbí jsou zadaní, ženatí, takže není moc z čeho vybírat. No a moc mi to nevyhovuje, nemyslím si, že bych byla bůhvíjak šťastná, že jsem sama, ale je pravda, že když vidím problémy v ostatních vztazích, tak si říkám… není o co stát. Na druhou stranu není pak „nuda“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
16.6.13 09:07

Musim rict, ze je mi z tehle diskuze blivno.

Vetsina se z vas se predvedla stylem „ja jsem matka, kdo je vic“ a ty chudinky jsou hrozne nestastne a sobecke a vubec nic nezvladaji a ja mam hodneho muze, hlavne, ze mam nejakeho :lol: :lol: :lol:

Premyslely jste nad tim, ze kazda pipka netouzi byt od dvaceti zahrabana na vesnici, kde davaji slipky dobrou noc, mit za manzela truhlare, ktery vydela 23 000 a kazdy vecer si da tri piva „na spraveni“?

Verim tomu, ze jsou mezi nami zeny, ktere hledaji intenzivne pana dokonaleho a netouzi po nicem jinem nez po rodine, ale prave pojem „SINGLE“ oznacuje jedince, ktery si svobodu uziva. Proto mi tahle diskuze je dost proti srsti.

• Citovat
  • Upravit
18305
16.6.13 09:33
@chatwenna No nevím, jestli jsi pochopila smysl diskuse. Asi ne.
@Berenikee píše:
kultivovany, inteligentni, spolecensky, vtipny, spolehlivy, uprimny, gentleman, atraktivni… kolik takovych znas? :? :lol:

No napadá mě jedině E. T. Mimozemšťan nebo robot Číslo 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
16.6.13 09:52

@chatwenna absolutni souhlas! I ja byla dlouho „singl“! A byly to super casy! Ja jsem toho nazoru, ze je lepsi byt bez chlapa-sama, ale stastna, nez mit chlapa, ale citit se osamocena…a ze jich tu takovych je, ze?! Vdala jsem se podruhe az 10 let po rozvodu, ale chudinka ze me teda nikdy nebyla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
16.6.13 10:08

Já znám ve svém okolí několik single, ale všichni jsou single nedobrovolně. Touží najít tu druhou polovičku, lásku, jenže se jim nedaří. Bohužel to přičítají tomu, že nejsou dost atraktivní pro druhé pohlaví 8o :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
16.6.13 10:12

@Mooonki Na to bych jim asi řekl: prostě jste nebyli ve správný čas na správném místě. Chyba není na vašem přijímači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová