Sirup na spaní - co zabírá?

2217
12.4.13 08:00

Sirup na spani - co zabira?

Ahoj,
muj trilety sym ma posledni mesic nejake bojacne obdobi. Vseho se boji a to se promitlo do spanku. Vzdycky byl hodne spavej (po obede 3-4 hodiny a v noci minimalne 13 hodin) a ted se boji usnout, porad place, kouse se do rukou jen aby neusnul atd. Kdyz uz konecne usne, spi 3 hodiny a probudi se a proces se opakuje nebo uz neusne vubec, az kolem ctvrte, pate rani a v osm je zas vzhuru. Pres den max hodku spi, spis 20 minut. Je na nem videt, ze mu spanek chybi, uz je vycerpanej, pres den se plouzi, je protivnej a fnuka a ma pytle pod ocima. Dr na doporucila, ze si mame v lekarne koupit nejaky sirup na spani.
Mate s nejakym zkusenosti? Jaky sirup a jestli zabral nebo ne?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
12.4.13 08:04

Mě u obou dětí pomohl Pediakid pro snadné usínání. Předtím jsem měla Sedalii a ta tedy nezabrala vůbec. Kámošce jsem doporučila Pediakid a nic. Tak jsem jí dala zbytek Sedalie a do týdne jí holka spala o 90 procent líp. Tak si vyber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
12.4.13 08:06

My zkoušeli Sedalii a vůbec nezabrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
12.4.13 08:08

My jsme Sedalii zkoušeli předevčírem, a narozdíl od běžného stavu (3× hore) byl hore asi 20× :zed: takže včera už jsem mu ji nedala a zas byl hore jen 3×. Na další pokus zatím nemám nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
12.4.13 08:10

Nam tedy Sedalia zabrala, ale trvalo to asi 3 dny. Ale od te doby, co ji zacal brat (bereme treba tyden, pak zase ne, nebereme pravidelne, spis narazove podle obdobi) a kdyz ji dostane, tak uplne v pohode a spi celou noc… ;) A jde spat klidnejsi… ;) U nas naprosta spokojenost… :)

• Citovat
  • Upravit
930
12.4.13 08:12

Na nás taky Sedalia nějak nepůsobila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.4.13 08:47

U nás Sedaila zabrala. Během pár dnů spal bez buzení. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510