Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dala by se možná opatrně nějaká bylinná tinktura. Když jsem měla dráždivé miminko, tak jsem si já kapala kozlík lékařský, aby ho měla aspoň trošku v MM.
Já sama mám výbornou zkušenost s čínskou medicínou. Ale s diagnostikou a se vším okolo. Ne si „jen“ koupit, co si vygooglim a brát.
@PavelChytry píše: Více
To že dítě nebude spát v posteli rodičů neznamená, že se nebude budit. My můžeme dítě unavit sebevíc ( naopak pokud ho přetáhneme začíná peklo) a nespí.
Ono totiž rodiče nenapadne, že dítě musí mít pohyb, ještě že jsi to napsal.
@Snopy123 píše: Více
Naneštěstí někdo radí na spaní čaj s medem, zejména někteří prarodiče, pak je na místě se důrazně ohradit a kapky jim klidně nalít na hlavu. Z vlastní zkušenosti pokud žena dovolila spát dětem s ní v posteli, tak do ní kopaly protože mohly, ale když jsem já dětem přečetl pohádku a pak spal ve stejném pokoji, nic takového se nedělo. Tak prospívá všem důslednost a nastavené hranice
@Janča6 píše: VíceŘešili jsme to s pediatrem (kdysi) a poradil akorát ať zkusíme nějaké bylinky nebo sirup na spaní. Tenkrát jsme zkusili tedy nějaký sirup a bylo snad ještě horší. Takže nic. Rybí olej mě nenapadl, neužívá ho, pomůže?
@ALIPELI píše: Více
Dřív jsme spali bez světla, lampičku má cca rok, protože se prej boji tmy a potřebuje světlo. Tak máme malé tlumené světélko.
Homeopatika mě taky napadla, ale nikde jsem nečetla že by to pomohlo, tak ale zkusit bychom asi mohli…
@Anonymní píše: Více
Hele zkus cofea cruda 15ch, pokud to nepomůže, tak objednat k homeopatovi.
Je ale důležité dodržet pravidla podávání - před ani po podání 15 minut nejíst ani nepit, dát cucat 5 kuliček
@Snopy123 píše: Více
A vyřešili jste tam něco? Na neurologie jsme objednaní.
Ano, to dítě má několik diagnóz, kde zřejmě tedy spánek je jeden z problémů.
Nevím, jestli pomůže. Dceři ho doporučil neurolog, když v 7 letech měla hrozné noční můry způsobené PTSD. Jenže ona, i když moc chtěla, nebyla schopná pozřít žádnou formu rybího tuku, ani rybičky Mollers nezvládla. Nakonec jsme ty můry řešili jinak. Bylo ji mnohem lépe, když při se spánku fyzicky dotýkala někoho jiného. Takže spala buď se mnou, nebi s některou ze svých sestřiček.