Šišatá hlavička

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milie
9.8.11 20:02

Šišatá hlavička

Ahoj holky, po přečtení starých příspěvků na toto téma, mám úplně strach se zeptat, ale jdu na to: Malý má 12 měsíců, vzadu má slehlou hlavičku, že si toho každý všímá, hlavně na bazéně, když má mokré vlasy. V tomto věku už není možné ho polohovat (leze, skoro už i chodí sám…) Když jsme chodili na rehabilitaci, že nelezl, tak nám MUDr. řekla, že se to už nespraví. Mám se s tím opravdu smířit?!! Každý den nad tím přemýšlím a každý den je mi z toho smutno. Vím, že jsou horší věci, ale napište mi, prosím, někdo nějakou Vaši zkušenost. Děkuju moc.

• Citovat
  • Upravit
8086
9.8.11 20:27

no co napsat…můj syn má taky lehce placatou hlavinu :roll: ber to tak je to kluk a není to žádné postižení. má vlasy nebo ne? můj je plešounek takže to jde dost vidět ale už si s tím hlavu nelámu… jsou horší věci než šišatá a placatá hlavina :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
9.8.11 21:12

To se spravi az se zacne pretacet sama . Ale muzes ji tam dat za ni polstarek aby se nemohla pretocit. Ja jsem zkousela taky vse a pak se kluk nacil usinat na levem boku zhruba v 5 mesicich. Jeste ji ma trosicku sisatou ale uz to tolik neni vdet :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
9.8.11 22:14

ahojik, malej ma taky trochu placatu hlavu vzadu vlevo, jako uplny mimnko si tam proste porad otacel hlavicku nepomohly zabrany nic, jen vzdy kdyz usnul tak jsem mu otocila halvicku an druhou stranu…ted je mu 5 mesicu a sisu ma porad a to spi uz jen na pravym boku, na levej nechce vubec jen vyjimecne :-/ vetsinu dne se chova, hraje v houpatku, lezi na zadech i boku atd atd tak nevim..dr rikala ze uz mu to asi trochu zustane …ale ja doufam ze se mu to zakulati :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
9.8.11 22:32

To se zakulati jakmile se bude poradne otacet. Ale taky se rika co Dr. to jiny nazor. Nase Dr rikala ze jak mu roste hlavicka tak se to samo zakulati Ze ji ma porad takovou foremnou :-)) :palec: v

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
9.8.11 23:10

tak to jsem rada :_D sice uz to jde videt min ale porad je to sisounek :-D kdyz dr rikala ze to uz zustane tak sjem si rikala ze je to asi blbost neznam dospelyho kterej ma takovou placku :_D ale je fakt ze pres vlasy se to ztrati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
9.8.11 23:20

nikdy se neda zabranit tomu aby se jim na hlvicce neudelala placka. To by u nich musle byt vzhru 24 hod denne. Treba nas kluk 3/4 noci spinkal na prave strane a 1/4 noci na love strane tak se mu na pravo udelala takova placicka ale uz to moc videt neni.:-D kdyz se na to clovek k soustredi tak to trochu videt je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
10.8.11 11:15

Náš měl hlavu, jak kdyby mu jí kus někdo useknul, srovnalo se to to, ne teda na 100%, ale vidět to není, do roka si myslím, že je čas na srovnání, po roce už asi těžko :nevim: :think: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.8.11 12:25

nám Dr. řekla, že už jí to zůstane, že ji to zakryjí vlásky. má to hodně šišaté a to už přes měsíc spinká na boku a přes den pořád na bříšku a žádnou změnu nevidím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.8.11 20:48

Můj chlap má placku… na jedné straně…
Ale všimla jsem si toho až po čtyřech letech, co ho popadl amok a ostříhal se strojkem úplně nakrátko :twisted:
Takže vhodný účes a bude to OK=)
(A nebo taky ne… jsou horší věci…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
10.8.11 21:11
natalousek píše:
nám Dr. řekla, že už jí to zůstane, že ji to zakryjí vlásky. má to hodně šišaté a to už přes měsíc spinká na boku a přes den pořád na bříšku a žádnou změnu nevidím :-(

A kolik je malý? Ono do roka se to má šanci srovnat, pak už moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
10.8.11 21:51

hele holky dnes jsem byla se spsem u veterinare a on ma strojkem oholenou hlavu a koukam na nej a on ma na hlave placku jako nas malej :-DDD takze as se to ne vdzdy spravi coz me mrzi nechtela jsem aby mel malej placku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.5.13 12:13

Jo holky, náš malej má taky křivou hlavinu, má pravou polovinu hlavičky vepředějš než levou když se člověk podívá zezhora je to hodně vidět :lol: snad se mu to zpraví a vojtovka trochu pomůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
10.8.14 20:11

Oživuji diskusi…ségra řeší problém, její 3 měsíční dcerka nmá z jedné strany zplacatělou hlavičku, jak jí pořád leží na jedné straně…snaží se jí hlavičku obracet, podkládat plínkou, stejně se jí to nelepší. Navíc se ve spánku většinou stejně zase otočí zpět. Řešila jste to některá? Existuje nějaký ‚klín‘?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
10.8.14 20:13
@Libza píše:
Oživuji diskusi…ségra řeší problém, její 3 měsíční dcerka nmá z jedné strany zplacatělou hlavičku, jak jí pořád leží na jedné straně…snaží se jí hlavičku obracet, podkládat plínkou, stejně se jí to nelepší. Navíc se ve spánku většinou stejně zase otočí zpět. Řešila jste to některá? Existuje nějaký ‚klín‘?

jo, ale malej si stejnak dělal co chtěl :mrgreen: klín(válečky) existuje ale nejsem si jistá zda pro takto,,velké dítko,, jestli už by ho nepřetočila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí