Šití hlavičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
16.1.24 21:40

Šití hlavičky

Ahoj holky, prosím uklidněte mě. Malá necelých 5) spadla, rozsekla si hlavu. Tak jsme hnedka jeli na pohotovost, tam jí to zašili, zrentgenovali, řekli že v pořádku a pustili nás domů. Jenže já jsem pořád nesvá, už je to půl dne a furt jí hlídám. Spát jsem ji dala až teď. Nevykazuje žádné příznaky ničeho ale všude se dočítám že to může přijít az třeba po 12h :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.1.24 22:33

Dobrý den,

jsem expertem přes vztahy, ne přes medicínu, ale pro klid duše bych doporučoval děťátko sledovat, zda spí a neupadlo do bezvědomí. Občas ho probuďte. Jestli nezvracelo a nechovalo se zvláštně, nemuselo by to být vůbec vážné. Vězte, že úrazů hlaviček batolat je mnoho a jen občas jde o něco opravdu vážného.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
16.1.24 22:44

Nejspíš opravdu můžete byt v klidu, lékaři na pohotovosti věřím dokážou posoudit rizika v konkrétním případě.

Nicméně, když si dvouletý syn rozsekl čelo, měli jsme doporučení 48 hod po 2 hodinách budit do plného vědomi a vždy zjistit zda normálně reaguje (tedy napr. zda odpoví na jednoduchou otázku).

Zůstala bych tedy v klidu a pro kontrolu ji první noc jednou dvakrát probudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
17.1.24 21:03

Od toho je ten rentgen, kdyby tam bylo něco v nepořádku, zjistili by to. Klid. :hug: Nám jen poradili mít týden klidový režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.24 21:10
@hermi5678 píše:
Ahoj holky, prosím uklidněte mě. Malá necelých 5) spadla, rozsekla si hlavu. Tak jsme hnedka jeli na pohotovost, tam jí to zašili, zrentgenovali, řekli že v pořádku a pustili nás domů. Jenže já jsem pořád nesvá, už je to půl dne a furt jí hlídám. Spát jsem ji dala až teď. Nevykazuje žádné příznaky ničeho ale všude se dočítám že to může přijít az třeba po 12h :roll: :(

Hezký večer,

je děťátko v pořádku?

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
17.1.24 21:15

@Vztahový expert Dobrý večer, děkuji za reakce. Je živější než kdy dříve :mrgreen: My dospělí to prostě bereme nejhůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.24 21:28
@hermi5678 píše:
@Vztahový expert Dobrý večer, děkuji za reakce. Je živější než kdy dříve :mrgreen: My dospělí to prostě bereme nejhůř :mrgreen:

Rád čtu. Ono se říká, že u prvního dítěte jedete s každou blbostí do nemocnice, u druhého to necháváte být, u třetího si z toho děláte srandu.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák