Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ježišmarjá, to jsi zase ty ![]()
nebude jednodušší, když sem hodíš seznam nemocí, které NEMÁŠ?
a jinak máš pravdu, sklivcové zákalky léčit nejdou
Jak zase já? asi si mě s někým pletete. Takhle v diskuzi se ptám asi podruhé.
@Anonymní píše:
Jak zase já? asi si mě s někým pletete. Takhle v diskuzi se ptám asi podruhé.
no určitě si tě nepletu, máš 14 (emimino je od 16
) a už minimálně od Vánoc sem dáváš další a další tvé hrozné nemoci
@stinga píše:
Ježišmarjá, to jsi zase ty
nebude jednodušší, když sem hodíš seznam nemocí, které NEMÁŠ?
a jinak máš pravdu, sklivcové zákalky léčit nejdou
Asi zase troll. Ve 14 letech se nějak dobře orientuje v očních nemocech.
Účet tady jsem si založila v březnu.. a opravdu sem nedávám žádné své hrozné nemoci. Toto je poprvé nebo podruhé, co jsem se tu na něco ohledně zdraví zeptala:))
@stinga píše:
no určitě si tě nepletu, máš 14 (emimino je od 16![]()
) a už minimálně od Vánoc sem dáváš další a další tvé hrozné nemoci
Už vidím jak dítě googlí nemoci na internetu a dokáže napsat diagnózu. ![]()
Za mě chorobný troll. Je stejný jako ten menstruační troll. ![]()
Já se jen slušně zeptala a opravdu nejsem troll. Asi se nic nedozvím, mějte pěkný den:)
@Anonymní píše:
Já se jen slušně zeptala a opravdu nejsem troll. Asi se nic nedozvím, mějte pěkný den:)
ne nedozvíš, máš 14, tak tu nemáš co dělat, popros hezky maminku a šupajděte na oční, tam ti to vysvětlí hezky s ohledem na tvůj věk
![]()
Zákalky se dají částečně léčit speciálníma kapkama s obsahem jodu nebo laserovou operací. Není to nic zásadního, jen drobná kosmetická vada. Ve starším věku je má každý…
Zdravím všechny. Když se podívám na oblohu, občas vidím docela malou průhlednou tečku, a když přimhouřím oči vidím jich víc a dokonce jednu černou. Bojím se, abych neměla sklivcové zákalky. Navíc je mi 14, žádné problémy se zrakem nemám a každé 2 roky chodím na prohlídku na oční. Teď mám jít na oční v srpnu, tak nevím jestli by nebylo lepší tam jít dřív.. žádné zákalky mít nechci, nevíte co s tím popřípadě dělat? Prý se to moc léčit nedá…děkuji.