Škola bez jídelny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9293
7.9.20 22:01

Měla jsem to na SŠ úplně stejně. Teplé jídlo jsem měla až po příchodu domů.
Přežila jsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
7.9.20 22:02
@Anonymní píše:
Dekuji. takze obedvat bude kolem 15:30..
ty 4roky to zvladne :mrgreen:

a nemají tam obědovou pauzu? to je divný, že by měli vyučování jen s jednou velkou přestávkou a pak už jen desetiminutovky… myslím, že my jsme měli pauzu na oběd, pokud bylo odpolední vyučování po 4., 5. nebo 6. hodinětzn. max 13.30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.20 22:12

Dcera konci kazdy den 14:15hod.

• Citovat
  • Upravit
15575
7.9.20 22:16

Taky jsme na SS nemeli jidelnu, ale meli jsme zajistene jidlo v blizke zakladce. Kdyz byla odpoledka (3× tydne) tak jsme chodili (kdo chtel, bylo nas ze tridy dost malo radeji si jidlo brali s sebou a ohrali v mikrovlnkach co byla ve skole k dispozici), kdyz ne, tak jsme se najedli az doma. V ty dny kdy jsem do jidelny nesla jsem si vzala vetsi svacinu.
Ale nutno podotknout, ze jsme meli normalne pauzu na obed i tu velkou prestavku :nevim:
U Vas bych to resila vetsi svacinou at ma aspon neco a doma se naji tepleho jidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31187
7.9.20 22:16
@Anonymní píše:

A proc by nezvladla :think:, je nejaka povinnost/nutnost obedvat ve 12-13? Snidane, vetsi svaca, vydatny pozdni obed a lehka vecere, proc by to nemohlo byt v pohode? Ja celou SS obedvala 14:15. Neni to uplne 15:30, ale blizi se to. Nijak mi to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
7.9.20 22:17
@Anonymní píše:

Co je to za střední školu, kde mají vyučování v kuse do čtvrt na tři? (malé přestávky neberu). A každý den stejně? To jsme neměli ani na základní škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.9.20 22:19
@Anonymní píše:

Tak at si v tech pul jedenacte na tu dési pauzu da velkou svacu (klidne i testovinovy salat a podobne) a doma si neco ohreje nebo si da az veceri teplou ;) to zvladne. Skolu ma kratkou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.9.20 22:22

Cely anglosasky svet frci na studenych obedech a teplych/velkych vecerich…nebo spis pozdnich obedech, ja nekdy nevim, jak ty jejich nazvy poprekladat :lol: Tak nebude mit sebou rohlik, ale neco poradneho, ono I kdyz se ten jejich sendvic narve masem a zeleninou tak je to pomerne syte, plus jeste mensi svaciny, a naji se odpoledne doma. Je to jen o zvyku. My I kdyz jsme jidelnu meli tak jsme jedli az po vyucovani, I kdyz az 15:30 to nebylo, myslim se 14:15 jsme koncili bezne, I tu hodinu navic s velkou svacinou prezije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.9.20 22:25
@Čičorečka píše:
Co je to za střední školu, kde mají vyučování v kuse do čtvrt na tři? (malé přestávky neberu). A každý den stejně? To jsme neměli ani na základní škole.

My jsme to meli na gymplu…asi ne kazdy den teda, ale to bylo 7 vyucovacich hodin. Delsi prestavka byla jen jedna, a to mam pocit ze po prvnich dvou :think: Pak po 10 minutach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
7.9.20 22:27
@Anonymní píše:

A to je problem, protože…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.20 22:30

Taky jsme jídelnu neměli. Chudák moje mamka mi dávala peníze na obědy a já radši šla a koupila si jednou měsîčně něco hezkýho na sebe :oops: :lol: takže to bych vůbec neřešila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.9.20 22:33

My jsme měli pauzu na oběd jen v případě, že jsme měli více jak 7 vyučovacích hodin. Jinak taky jen v půl desáté. A je to na všech školách úplně normální. Málokdo z těch, co nebyli na intru, si obědy platil a většina byla dojíždějících. Takže ve finále jsme obědvali ve čtyři. Však jsou to téměř dospělí lidé, vy máte v práci pauzu přesně v poledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
7.9.20 22:39
@Adina Mandalova píše:
Taky jsme jídelnu neměli. Chudák moje mamka mi dávala peníze na obědy a já radši šla a koupila si jednou měsîčně něco hezkýho na sebe :oops: :lol: takže to bych vůbec neřešila :)

To jsem na gymplu dělala taky, ale jidelnu jdme měli i celkem slušně vařili. Ale prachy byly prachy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.9.20 22:39

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…

Tak dcera má teď v 6. třídě do 13.50. Každý den a má jen jednu velkou přestávku :nevim:

Ono je otázka jestli začínají školu v 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.20 22:45

@debra.morgan to teda! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin