Škola! Mám 2deti jsou od sebe 23mesicu.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
13.2.23 22:17

A nechceš do tý první třídy rovnou s nima? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
13.2.23 22:24
@Majda1980 píše:
Nevim, jak to udelat..ale zajimalo by mi proc?

Proč? No protože je to pro maminku nejjednodušší. Přece se nebude otravovat s prvňákama dvakrát po sobě, když to může sfouknout najednou. O děti nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
14.2.23 23:11

Dat jedno driv, kdyz je v dubnu? Ja jsem sla driv, ale jsem uplne na konci srpna. To nechapu proc. Mam dvojcata v 1.tride, jsou spolu ve tride, ale stejne se udajne spolu ve skole moc nebavi. Maji kazda svoji kamaradku uz od skolky, sedi s ni v lavici. Nechapu duvod, mozna kdyby byli jen o rok-jeden v srpnu, druhy v zari, tak to pochopim.. ale takto? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.2.23 03:44
@michada90 píše:
Dat jedno driv, kdyz je v dubnu? Ja jsem sla driv, ale jsem uplne na konci srpna. To nechapu proc. Mam dvojcata v 1.tride, jsou spolu ve tride, ale stejne se udajne spolu ve skole moc nebavi. Maji kazda svoji kamaradku uz od skolky, sedi s ni v lavici. Nechapu duvod, mozna kdyby byli jen o rok-jeden v srpnu, druhy v zari, tak to pochopim.. ale takto? :think:

Pochybuju že jsi šla o rok dříve když jsi na konci srpna.

• Citovat
  • Upravit
19388
15.2.23 04:21

A nemá tam být 13 měsíců?
Jinak známý to takhle udělal, ale deti byly rok od sebe. Teď jsou děti dospělé a všem to vyhovovalo.
Mně by nenapadlo to takhle řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32930
15.2.23 07:41
@ludmilaadamkova píše:
Pochybuju že jsi šla o rok dříve když jsi na konci srpna.

Správně měla jít za rok. Za nás to tak bylo. Já jsem narozená na konci června a byla jsem nejmladší vždycky. Kdo byl narozený o prázdninách, šel až další rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2533
15.2.23 08:03
@michada90 píše:
Dat jedno driv, kdyz je v dubnu? Ja jsem sla driv, ale jsem uplne na konci srpna. To nechapu proc. Mam dvojcata v 1.tride, jsou spolu ve tride, ale stejne se udajne spolu ve skole moc nebavi. Maji kazda svoji kamaradku uz od skolky, sedi s ni v lavici. Nechapu duvod, mozna kdyby byli jen o rok-jeden v srpnu, druhy v zari, tak to pochopim.. ale takto? :think:

Předčasně šlo moje dítě, protože je podzimní, srpen je řádný nástup.

Jinak moje dítko jako vždy nejmladší ve třídě bylo od první třídy v té vyšší polovině třídy a v současnosti je mezi nejvyššími.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24787
15.2.23 08:21
@andelka83 píše:
Správně měla jít za rok. Za nás to tak bylo. Já jsem narozená na konci června a byla jsem nejmladší vždycky. Kdo byl narozený o prázdninách, šel až další rok.

Takhle to nikdy nebylo. Museli mít odklad, ti prázdninoví. Školní rok vždy začínal 1. 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.2.23 08:34
@andelka83 píše:
Správně měla jít za rok. Za nás to tak bylo. Já jsem narozená na konci června a byla jsem nejmladší vždycky. Kdo byl narozený o prázdninách, šel až další rok.

Opravdu to tak bylo? Já měla za to že prázdninové děti patřily vždy k damému školnímu ročníku.. a jasně byly v podstatě o rok mladší než děti podzimní ze stejného školního ročníku.

• Citovat
  • Upravit
42582
15.2.23 08:41
@andelka83 píše:

Není to tak. Vždy od 1.9. do 31.8. Bratr je v červenci a žádalo se o odklad. Dcera je v srpnu a šla normálně, byla ve třídě nejmladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24237
15.2.23 08:41
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 2 děti. Narození 21.3 a 22.4 jsou o 23 měsíců. Já bych je moc chtěla dat společně do první třídy. Poradíte jak to půjde udělat, pokud vůbec půjde. Moc doufám že ano. Předem moc děkuji za všechny odpovědi. :srdce:

Mám děti 21 měsíců od sebe a nedokážu si představit, ze by starší chodilo s mladším do třídy. Úplně bych ditku tu školu otrávila. Dva roky jsou dost.

Nepremyslej nad blbinami a dej dítka do školy jak se má. Vždyť pokud starší ditko není z nějakého důvodu na odklad, tak bude ve školce nešťastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42582
15.2.23 08:42
@ludmilaadamkova píše:
Opravdu to tak bylo? Já měla za to že prázdninové děti patřily vždy k damému školnímu ročníku.. a jasně byly v podstatě o rok mladší než děti podzimní ze stejného školního ročníku.

Od té doby, co jsem chodila do školy ne. Je mi 51. Ani u bratra (46, ani u syna, 29, ani u dcery 17).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65469
15.2.23 12:52
@andelka83 píše:

To fakt ne, mozna nekdy v 19.stoleti. Vzdycky nastupuji decka narozena do posledniho srpna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77577
15.2.23 12:56
@andelka83 píše:

ne, neříkáš to správně - rozhodné datum je 1.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32930
15.2.23 13:11

Aha, díky. Tak to byla celoživotní náhoda, že jsem byla vždycky nejmladší. ( Jakože nic moc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin