Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga píše:
ne, neříkáš to správně - rozhodné datum je 1.9.
31.8. Dítě narozené 1.9. jde do školy v sedmi letech. Pokud chce jít v čerstvých šesti, tak pouze s doporučením z PPP.
@Dadda8 píše:
31.8. Dítě narozené 1.9. jde do školy v sedmi letech. Pokud chce jít v čerstvých šesti, tak pouze s doporučením z PPP.
Vždyt to tak myslela.
@smajlik345 píše:
Sice nechápu proč, ale některé matky jsou velmi divné.
Moje kamoška např. oblíká své dcery (rozdíl 3 roky) a sebe do stejného oblečení.
Ale co vám ti děti udělaliŽe se jim chcete, takhle mstít.
Hele zakladatelko, že ty to chcešAle nedělej to, nech je žít jako 2 samostatné jednotky, které budou mít každé s⁸vé vlastní spolužačky, své zájmy a svůj život
Aj moje holky maju niektore obleceni stejne. Ale pretoze to chce starsi ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 2 děti. Narození 21.3 a 22.4 jsou o 23 měsíců. Já bych je moc chtěla dat společně do první třídy. Poradíte jak to půjde udělat, pokud vůbec půjde. Moc doufám že ano. Předem moc děkuji za všechny odpovědi.
A motivy jsou jaké? Jsou opravdu o 23 měsíců nebo o 13 či 11? Pokud jsou o dva roky a a mladší není Einstein či starší extrémně opožděné, tak leda společně do jedné třídy - vesnické školy, kde jsou sloučené třídy, 5 dětí se učí první třídu, 5 dětí druhou třídu, 5 dětí třetí třídu ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.