Škola! Mám 2deti jsou od sebe 23mesicu.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3433
15.2.23 14:15
@stinga píše:
ne, neříkáš to správně - rozhodné datum je 1.9.

31.8. Dítě narozené 1.9. jde do školy v sedmi letech. Pokud chce jít v čerstvých šesti, tak pouze s doporučením z PPP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
15.2.23 14:17
@Dadda8 píše:
31.8. Dítě narozené 1.9. jde do školy v sedmi letech. Pokud chce jít v čerstvých šesti, tak pouze s doporučením z PPP.

Vždyt to tak myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4741
20.2.23 18:22
@smajlik345 píše:
Sice nechápu proč, ale některé matky jsou velmi divné.
Moje kamoška např. oblíká své dcery (rozdíl 3 roky) a sebe do stejného oblečení.
Ale co vám ti děti udělali 8o Že se jim chcete, takhle mstít.
Hele zakladatelko, že ty to chceš :roll: Ale nedělej to, nech je žít jako 2 samostatné jednotky, které budou mít každé s⁸vé vlastní spolužačky, své zájmy a svůj život

Aj moje holky maju niektore obleceni stejne. Ale pretoze to chce starsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
28.2.23 17:51
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám 2 děti. Narození 21.3 a 22.4 jsou o 23 měsíců. Já bych je moc chtěla dat společně do první třídy. Poradíte jak to půjde udělat, pokud vůbec půjde. Moc doufám že ano. Předem moc děkuji za všechny odpovědi. :srdce:

A motivy jsou jaké? Jsou opravdu o 23 měsíců nebo o 13 či 11? Pokud jsou o dva roky a a mladší není Einstein či starší extrémně opožděné, tak leda společně do jedné třídy - vesnické školy, kde jsou sloučené třídy, 5 dětí se učí první třídu, 5 dětí druhou třídu, 5 dětí třetí třídu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin