Školka a odmítnutí vakcíny MMR

10425
9.10.22 13:56

Pokud je lekarsky indikovana kontraindikace pro ockovani, tak ho skolka vezme i bez ocko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
999
9.10.22 14:05

Pokud ti da dr potvrzeni, nemusis resit. Uz i soukrome toto vyzaduji, drive stacilo dat prohlaseni ze bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
9.10.22 14:11

Bez potvrzení od dr to budeš mít hodně těžké. Školky to ho podle mě vezmou jen s papírem od dr, že očkován být nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.10.22 14:23

Bez lékařské zprávy budeš mít smůlu. Můžeš si ho nechat zatím doma a dát az jako predskolaka, to uz ti ho vezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
9.10.22 14:28

Uz ani soukrome skolky neberou deti bez ockovani, pokud nemas papir od Dr., ze dite nemuze byt naockovano a ten papir ti samozrejme doktor na 99% neda… Takze hledej po okoli nejakou particku domskolkacku, kteri maji zalozenou vlastni skupinu pro schazeni deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13976
9.10.22 14:35

Držím palce ať ti to vyjde. Mě ten boj zrovna čeká a to má syn potvrzenou epilepsii :roll:, jenže pro neuorologa to není překážka :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.10.22 14:38

Jak píší holky. Bez lékařské zprávy to bude mít syn všeobecně těžké. Nevezmou ho do školky. Nemusí ho v budoucnu vzít ani na tábor nebo nějaké volnočasové aktivity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.10.22 14:42

Nejsou vzniklé problémy spíš způsobeny obdobím vzdoru? Kdyz se teda lékaři shodují, je to není způsobeno očkováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
9.10.22 14:44

Syn kvůli diagnóze MMR zatím nemá, teď ve 4 letech šel do státní školky, a i s lékařským potvrzením to byl docela boj ho umístit. Jako předškoláka by ho už vzít museli. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.10.22 14:46

Bez očka a kontradikace ho do státní vezmou až na povinný předškolní rok. U školních akci pak záleží i jak je akce pojmenována, kolik má dní a kolik na ni jede děti. Každopádně to je teď, jak to bude za 5-7 let až to pro vás bude aktuální těžko říct. Obvolala bych soukromé školky, lesní kluby, spolky atp. Některé spadají pod MŠMT a ty očko taky chtějí. Některé pořád ne. A taky bych hledala jinyho pediatra, třeba by jiný kontra napsal. A zjisti si kdo má tu kontradikace psát, jestli pediatr Nebo neurolog Nebo pediatr na základě zprávy od neurologa. Ale jestli neurolog nic nenašel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
9.10.22 14:54
@Vesničanka1 píše:
@Kelsey já nevím no, jako období vzdoru trvající nonstop, tím myslím několikrát denně od cca roku do současnosti, tedy do 2,5 roku?

Za mě ukázkové období vzdoru.

• Citovat
  • Upravit
24992
9.10.22 15:01
@Vesničanka1 píše:
Samozřejmě si říkám, že jsem možná přehnaně hysterická, jenže je to 50 na 50, nechám ho očkovat ve 3 letech MMR a co když se něco podělá? kdo mi co dá? kde se koho dovolám? já budu mít doma pak postižené dítě, ne pediatr, ani učitelka z MŠ ani nikdo jiný, jenom já. Prostě mám v hlavě přesvědčení po té hexe, že mu nic jiného píchnout už nedám a představa, že moje intuice se nemýlila a já ji neposlechla by mě nejspíš dohnala do blázince

To je tvoje rozhodnutí, jen tomu budeš tu školku muset přizpůsobit no. Pokud neseženeš kontra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
9.10.22 15:06
@debra.morgan píše:
To je tvoje rozhodnutí, jen tomu budeš tu školku muset přizpůsobit no. Pokud neseženeš kontra.

Coz tezko sezene, pokud neurolog nic nenasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
9.10.22 15:23

Muzes zkusit i jineho neurologa. Najit nejakeho protiockovaciho a mit nazor odbornika. Tvuj nazor mi prijde dost ovlivneny strachem, ne fakty. Uz ma za sebou ockovani touto latkou. Nebylo potvrzeno, ze chovani se zmenilo vlivem ockovani. Muze mit problemy jineho druhu. Pokud se ti jeho chovani nezda, tak bych zacala resit toto dale u psychologa(u neurologa si uz byla…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2009
9.10.22 15:23

A co nějaký posudek od psychiatra, nebo já nevím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin