Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
máte někdo zkušenosti se školkama v Ostravě na Fifejdách? Budu ráda za každou zkušenost ať pozivitní nebo negativní. Díky moc
Ahoj já bydlím na Hornopolní školku tu máme na lechowiczové vidím na ní z okna ale slyšeli jsme z manželem dost negativních reakci na učitelky a hlavně na paní ředitelku tak jsem raději zvolili školku na varenské a mužu říct že jsou tam moc hodní na děti dcerka se tam vždy těší
@nemolka píše:
Ahoj já bydlím na Hornopolní školku tu máme na lechowiczové vidím na ní z okna ale slyšeli jsme z manželem dost negativních reakci na učitelky a hlavně na paní ředitelku tak jsem raději zvolili školku na varenské a mužu říct že jsou tam moc hodní na děti dcerka se tam vždy těší
aha tak přesně tohle jsem si chtěla ověřit. Bydlíme taky na Hornopolní (takže zdravím sousedku)
ale zaslechla jsem dost negativní komentáře na tuhletu školku. Staršího chlapečka bychom chtěli dát příští rok do školky, ale taky asi tím pádem tu „naši“ nezvolíme. Díky moc ![]()
No říkm dost mě štve když kolem chodím ráno a měla bych to za 5 minut že jo tak musím tahat dítko cca 20 minut pěšky na varenskou a že se jí po ránu vubec nechce že a odpoledne už je tak unavená že je to zase na prd no ale jinak pěkná procházka s kočárkem ![]()
@nemolka píše:
No říkm dost mě štve když kolem chodím ráno a měla bych to za 5 minut že jo tak musím tahat dítko cca 20 minut pěšky na varenskou a že se jí po ránu vubec nechce že a odpoledne už je tak unavená že je to zase na prd no ale jinak pěkná procházka s kočárkem
jo to si taky říkám. Ale zas aby se mu tam nelíbilo, to se radši taky projdu ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.