Školka Fifejdy

4092
9.3.13 11:15

Školka Fifejdy

Ahojky,

máte někdo zkušenosti se školkama v Ostravě na Fifejdách? Budu ráda za každou zkušenost ať pozivitní nebo negativní. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3950
9.3.13 14:14

Ahoj já bydlím na Hornopolní školku tu máme na lechowiczové vidím na ní z okna ale slyšeli jsme z manželem dost negativních reakci na učitelky a hlavně na paní ředitelku tak jsem raději zvolili školku na varenské a mužu říct že jsou tam moc hodní na děti dcerka se tam vždy těší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
9.3.13 14:50
@nemolka píše:
Ahoj já bydlím na Hornopolní školku tu máme na lechowiczové vidím na ní z okna ale slyšeli jsme z manželem dost negativních reakci na učitelky a hlavně na paní ředitelku tak jsem raději zvolili školku na varenské a mužu říct že jsou tam moc hodní na děti dcerka se tam vždy těší

aha tak přesně tohle jsem si chtěla ověřit. Bydlíme taky na Hornopolní (takže zdravím sousedku) :) ale zaslechla jsem dost negativní komentáře na tuhletu školku. Staršího chlapečka bychom chtěli dát příští rok do školky, ale taky asi tím pádem tu „naši“ nezvolíme. Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
9.3.13 20:41

No říkm dost mě štve když kolem chodím ráno a měla bych to za 5 minut že jo tak musím tahat dítko cca 20 minut pěšky na varenskou a že se jí po ránu vubec nechce že a odpoledne už je tak unavená že je to zase na prd no ale jinak pěkná procházka s kočárkem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
10.3.13 07:14
@nemolka píše:
No říkm dost mě štve když kolem chodím ráno a měla bych to za 5 minut že jo tak musím tahat dítko cca 20 minut pěšky na varenskou a že se jí po ránu vubec nechce že a odpoledne už je tak unavená že je to zase na prd no ale jinak pěkná procházka s kočárkem :mavam:

jo to si taky říkám. Ale zas aby se mu tam nelíbilo, to se radši taky projdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin