Školkové obědy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
9.5.12 18:54

@radúna to je koukám vyšší dívčí 8o 8o to vaše stravování ve školce :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.5.12 18:57

Nedostáváme žádné vyúčtování, ale paní hospodářce věřím. Nic si nikam nepíšu, nic nekotroluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.5.12 19:04

Veren, Beruš jo, je to každý pes jiná ves u nás.
Proto mě zajímá, jestli je to takhle „vycucané z palce“ jen u nás - tedy ty šeky. Nebo si někde dají tu práci a píší rodičům na papírek tolik a tolik dnů a tolik a tolik obědů k zaplacení.
Popřípadě za absenci dítěte odečtení a převod na další měsíc.
Nějak odmítám být tupá ovce, co mlčky platí a ani neví za co.
:oops: :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
9.5.12 19:12
@radúna píše:
Veren, Beruš jo, je to každý pes jiná ves u nás.
Proto mě zajímá, jestli je to takhle „vycucané z palce“ jen u nás - tedy ty šeky. Nebo si někde dají tu práci a píší rodičům na papírek tolik a tolik dnů a tolik a tolik obědů k zaplacení.
Popřípadě za absenci dítěte odečtení a převod na další měsíc.
Nějak odmítám být tupá ovce, co mlčky platí a ani neví za co. :oops: :P :P :P

jako presnej rozpis nedostavam, ale jsem u toho kdyz to pocita, vim system, kolik za co a umim se k tomu dobrat sama, prijde mi to prehledny pro vsechny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
9.5.12 20:46

Nečetla jsem diskuzi.
My to máme tak, že máme v šatně na nástěnce rozepsány ceny obědů a svačin dětí podle věku..Školka je spojena se školou, takže jsou tam rozepsány všechny věkové skupiny, i ty, které se nás zatím netýkají..
Pro školkové děti je stravování buď oběd a jedna svačina, nebo oběd a dvě svačiny. Ceny jsou rozepsány zvlášť..

Když si nejsme jistí a něco nám nesedí, máme možnost zkontrolovat počet odhlášených obědů u učitelky.
Já ale problémy nemám, vždy se správně dopočítám, nikdo nás nešidí..

Pokud chodí do školky děti dvě, každé dostane složenku zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
9.5.12 21:12

u nás se do každého 15. v měsíci zaplatí buď cash u hospodářky nebo přes účet školné 650,– a stravné 800,–, 2× do roka dělají vyúčtování stravného za odhlášené dny a vrací přeplatky na účet, zatim teda vraceli jednou a nesedělo mi to tak o 100Kč, ale neřešila jsem to, třeba teď zas vrátí víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
10.5.12 09:56

U nás dostáváme vždycky 1-2 kalendářní den v měsíci vyúčtování za předchozí měsíc na papírku (mě píšou obě děti na jeden papírek). Je tam celková částka. S tím dojdu za vedoucí jídelny, ta mi v kanceláři ukáže přehled - tabulku s „čárkama“ kdy chodili a kdy ne, znovu to vynásobí denní částkou a sečte a já zaplatím hotově (občas i za sebe - když jsou vdolečky, beru si pro sebe dvojitý oběd :mrgreen: ).
Jen jednou se mi to nezdálo, haproval mi tam jeden den, tak jsem došla za učitelkou, podle výkazu docházky tam fakt jeden den byl navíc (učitelka to špatně předala do jídelny, když ráno hlásila počet dětí na svačinky).
Asi by se mi moc nechtělo platit inkasem, zdá se mi to hůř přehledné. Nejraději bych platila převodem, ale to naše vesnická školka nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
10.5.12 17:23

tak u nás máme souhlas s inkasem a školka si strhne školkovné a jídlo. ani nevím ořádně kolik, na účet vidí manžel a já žiji ve sladké nevědomosti 8) ale školce prostě věřím a neřeším to ani nekontroluji. mám na starosti jiné věci než sledovat docházku dcery a dopočítávat si inkaso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
10.5.12 21:28
@nozu píše:
tak u nás máme souhlas s inkasem a školka si strhne školkovné a jídlo. ani nevím ořádně kolik, na účet vidí manžel a já žiji ve sladké nevědomosti 8) ale školce prostě věřím a neřeším to ani nekontroluji. mám na starosti jiné věci než sledovat docházku dcery a dopočítávat si inkaso…

Já mám taky jiné starosti než sledovat docházku dcery a dopočítávát inkaso ;).
Svůj dotaz jsem zde položila proto, abych se dozvěděla, jestli je to na jiných školkách zařízeno přehledněji než u nás, víš?
Normálně jsem si doteď platby jídla nepočítala, protože děti jen ráno svačily a to se dalo uhlídat - placeno přímo a hotově paní školnici a svačinářce v jednom.
Ale s příchodem obědů před měsícem a dlouhodobou nemocí staršího dítěte se situace kapku zkomplikovala nepřehledností.
Dnes jsem p. vedoucí volala a ono se zjistilo, že ona opravdu špatně počítala a záloha placená minulý měsíc jaksi přebývala. Takže jsem správně tušila, že platím o hodně víc než bych měla… :jazyk: .
Rozdíl po přepočítání dělal 368,– Kč, což je celkem pěkná částka. Poprosila jsem o zasílání dvou šeků na dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
11.5.12 20:18
@nozu píše:

Tak tak dobře finančně bych se chtěla mít, abych nepocítila nutnost si to aspoň občas a namátkově zkontrolovat a přepočítat :mrgreen:
Ale u nás problém není, všechno sedí, ceny máme vypsané přehledně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin