Školkový spáč, bude vstávat v 6.00

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85480
31.1.19 20:49
@Vercsi148 píše:
Já bych ještě poradila zakladatelce, aby se nenechala vystrašit tím, jak někdo píše, že to bude hrozný. trénovat dopředu se nic nedá, protože nejde jen o to vstávání… Ze začátku to bude chvilku trvat, než si to sedne, ale pak to půjde. Jak jsem psala výše, moje malá vstává v 5:15 a to vyjíždíme z baráku až v 6:30h. mám tam rezervu 15 minut na buzení, snídani mám už přichystanou. Pokud sní dobře, pokud ne, nevadí, dám jí sebou do školky nějaké ovoce, nebo si zobne něco v autě. Odpoledne se pak vyspí ve školce no a spát jde nejdřív v devět, protože dřív neusne, když právě odpoledne spala…No a ráno u nás teda nejsou žádné nervy apod.. Jsem pro to, raději vzbudit dřív a mít dostatek času, než dítě nechat co nejdéle spát, abych ho tím vstáváním nějak nezruinovala, a pak být vynervovaná…

Tak to mame naopak. Ja vstavam a budim co nejpozdeji, at se vyspime. 6:00 budik, 6:10 vstavat a 6:40-6:50 odjezd. Je to sup sup sup, ale rozhodne bych nevstavala a nebudila kvuli tomu driv, ja jsem taky spac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85480
31.1.19 20:54
@Anonymní píše:
Holky, jinak jak vám chodí spát děti,když je už venku teplo? My převážně od jara do podzimu chodíme domů jen spát a kolikrat je prostě problém zahnat ho už v devět večer. Ale to řeším i kdyby měl vstávat kolem té sedmé

Jsme doma vzdy tak, aby se stihla v klidu vecere, vana, pohadka a v 9 spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
1.2.19 20:24
@blumen píše:
Tak to mame naopak. Ja vstavam a budim co nejpozdeji, at se vyspime. 6:00 budik, 6:10 vstavat a 6:40-6:50 odjezd. Je to sup sup sup, ale rozhodne bych nevstavala a nebudila kvuli tomu driv, ja jsem taky spac.

A tak jo, každý to má raději jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.19 20:29
@blumen píše:
Tak to mame naopak. Ja vstavam a budim co nejpozdeji, at se vyspime. 6:00 budik, 6:10 vstavat a 6:40-6:50 odjezd. Je to sup sup sup, ale rozhodne bych nevstavala a nebudila kvuli tomu driv, ja jsem taky spac.

Mě nevadí vstávat i o hodinu dřív. Potřebuji na vše klid.. Dát si v klidu kávu, snídani, zkontrolovat věci… A to musím říct, že jsem sova. Sice se mi vstávat nechce, ale pak jsem za to hrozně ráda. Dítě tedy budím na poslední chvíli. Manžel je taky takovej, že vstává na poslední chvilku. Já bych nemohla. Jinak dítě jsem zahnala v půl osmé a doteď tam zas kecá s hračkou :( Na zítra mám raději nařízený budík na osmou. Je schopný mi spát klidně i do půl desátý

• Citovat
  • Upravit
85480
1.2.19 20:46
@Anonymní píše:
Mě nevadí vstávat i o hodinu dřív. Potřebuji na vše klid.. Dát si v klidu kávu, snídani, zkontrolovat věci… A to musím říct, že jsem sova. Sice se mi vstávat nechce, ale pak jsem za to hrozně ráda. Dítě tedy budím na poslední chvíli. Manžel je taky takovej, že vstává na poslední chvilku. Já bych nemohla. Jinak dítě jsem zahnala v půl osmé a doteď tam zas kecá s hračkou :( Na zítra mám raději nařízený budík na osmou. Je schopný mi spát klidně i do půl desátý

My jako bezdetni vstavali 15 minut predtim, nez jsme meli vychazet, no :) to se radeji nasnidam a dam kafe v praci mezi praci, vzdycky jsem to do toho nejka uspesne zakomponovala :) Az bude chodit do skoly, bude doma snidat, ale ted snida ve skolce 7:30. A mit moznost spat o vikendu do 10-ti, rada se vyspim :) Ale s ditetem to ted nehrozi. I kdyz doufam, ze zitra budicek az v 8:00. Ted byla cely tyden doma s nemocnym tatinkem, tak vyspavala a bude snad i zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85480
1.2.19 20:48
@Anonymní píše:
Mě nevadí vstávat i o hodinu dřív. Potřebuji na vše klid.. Dát si v klidu kávu, snídani, zkontrolovat věci… A to musím říct, že jsem sova. Sice se mi vstávat nechce, ale pak jsem za to hrozně ráda. Dítě tedy budím na poslední chvíli. Manžel je taky takovej, že vstává na poslední chvilku. Já bych nemohla. Jinak dítě jsem zahnala v půl osmé a doteď tam zas kecá s hračkou :( Na zítra mám raději nařízený budík na osmou. Je schopný mi spát klidně i do půl desátý

A ze jde spat pozdeji v patek to mi nevadi teda, protoze tim padem vstane pozdeji v sobotu. Aspon u nas to tak funguje. Pozdeji tim myslim pozdeji nez v 7, to je na me brzo :oops: vstavat v 6 u nas nevyhovuje nikomu, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.19 20:51
@blumen píše:
A ze jde spat pozdeji v patek to mi nevadi teda, protoze tim padem vstane pozdeji v sobotu. Aspon u nas to tak funguje. Pozdeji tim myslim pozdeji nez v 7, to je na me brzo :oops: vstavat v 6 u nas nevyhovuje nikomu, bohuzel.

No on takhle usne, i když chodí do školky. To je právě to, co mě trápí :(

• Citovat
  • Upravit
85480
1.2.19 21:15
@Anonymní píše:
No on takhle usne, i když chodí do školky. To je právě to, co mě trápí :(

Ja asi nechapu ted. Vsak Ty resis, ze nechce vstavat rano v 6, ne? Ja nadavam taky, protoze pred 9 neusne, ale v patek ji davam do postele az v tech 9 nebo pozdeji bez problemu, to pak lehne a usne a neni to trapeni pro obe strany :) protoze druhy den v sobotu se muze dopsat v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí