Školky v Praze 10

2
12.9.15 00:11

školky v Praze 10

Ahoj holky, jsem na mateřské dovolené s dvouletým dítětem. Nechtěla bych přijít o zajímavou pracovní nabídku při dlouhodobé mateřské, ale obávám se, že to beze mě mé děťátko nezvládne. Mohl by mi někdo doporučit dobré jesle s menším kolektivem na Praze 10?Děkuji za každou informaci…T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
12.9.15 06:54

Praha 10 je dost široký pojem.

http://www.predskolka-kuliskov.cz/kde.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.9.15 13:02

Moc vám oběma děkuji za příspěvek.. Polohou by mi vyhovovala ta školička Pohádka. Bydlíme kousek od Slávie. Jen jsem se ještě chtěla zeptat Petule jestli ve školce dělají s dětmi nějaké aktivity (cvičení, zpívání, plavání…atd)? děkuji, Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petulepe
14.9.15 23:36

Terko, vyhodou skolky Pohádka je, ze uz nemusis detem platit dalsi krouzky

• Citovat
  • Upravit
Petulepe
14.9.15 23:40

S detmi tu cvici, maji i jogu, v lete chodi plavat na Slavii. Poradaji oslavu narozenin kazdemu diteti, v zime prijde Mikulas s certem, vanocni besidka.Deti se uci basnicky, pisnicky-hraji na nastroje, maluji, modeluji..stale neco vyrabi, dcerka porad nosí neco domu. Opravdu doporucuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin