Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, jsem na mateřské dovolené s dvouletým dítětem. Nechtěla bych přijít o zajímavou pracovní nabídku při dlouhodobé mateřské, ale obávám se, že to beze mě mé děťátko nezvládne. Mohl by mi někdo doporučit dobré jesle s menším kolektivem na Praze 10?Děkuji za každou informaci…T.
Moc vám oběma děkuji za příspěvek.. Polohou by mi vyhovovala ta školička Pohádka. Bydlíme kousek od Slávie. Jen jsem se ještě chtěla zeptat Petule jestli ve školce dělají s dětmi nějaké aktivity (cvičení, zpívání, plavání…atd)? děkuji, Terka
Terko, vyhodou skolky Pohádka je, ze uz nemusis detem platit dalsi krouzky
S detmi tu cvici, maji i jogu, v lete chodi plavat na Slavii. Poradaji oslavu narozenin kazdemu diteti, v zime prijde Mikulas s certem, vanocni besidka.Deti se uci basnicky, pisnicky-hraji na nastroje, maluji, modeluji..stale neco vyrabi, dcerka porad nosí neco domu. Opravdu doporucuji
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.