Školní aktovka vs. batoh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
415
2.5.10 13:52

Illucie, ve spoustě, zadej si do vyhledávače batohy deuter. Záleží na tom, v jakém městě žiješ :wink:
Batoh Deuter chci pro syna na delší skautské výpravy, 25-30litrovej, jsou bezvadný :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
2.5.10 18:20

Diky diky, jsme od Prahy, takze asi urcite sezenu ve velkych sportech..jeste dotaz prosim - jak velkejje ten 25ti litrovej batoh? Vejde se tam format knihy A4? Kuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
2.5.10 19:04

Nééé, to je příliš veliký batoh :lol: To je na několikadenní výpravy se spacákem, ne do školy! Náš školní má objem 16l.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
2.5.10 19:39

Super, diky diky,tak ten kolem 16ti lit. bude jeste lehci :dance: moc moc diky, asi se pristi vikend porozhlednu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
3.5.10 13:16

ZAstoupení Deuter u nás má Hudy sport.
Chtěli jsme kupovat batoh Mr.B - moc de nám líbil, pro prvňáka. Máme doma této značky už batohy dva a jsme moooc spokojeni s kvalitou, koukala jsem, jestli nemají něco pro školáčka.
Bohužel ale námi vybraný typ nemá HUdy v nabídce. Nechápu proč.Než jsem je kontaktovala, stihl náš miláček náhodou shlédnout batohy jiné firmy a zalíbil se mu jiný. Myslím, že taky dost kvalitní, tak nás tentokát přemluvil, když je to poprvé :lol: .

JInak rozměry botahů jsou v popisech na deuter.com

Ještě tady něco:http://www.taschenkaufhaus.de/index.php?…
jak vypadá zevnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
3.5.10 15:19

Katty, ten je super :potlesk: :potlesk: Dneska nám právě Topgal vrátil peníze za batoh, čili reklamaci přijali, tak máme dvanáct litrů na další a tenhle je skutečně moc pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
3.5.10 15:24

Tak nevím, koukám na
Deuter futura
ten je podobnej, ale strašně drahej!
Ten Mr.B nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.5.10 15:29

Ada má z topgalu Euforii - je to batoh a maximální spokojenost.

http://www.topgal.cz/…fi_119_h.jpg

Teď si ho brala na víkend jako batůžek k babičce a vůbec nevypadal jako aktovka :) Za rok budeme kupovat školní batoh pro Pepi a vypadá to zase na topgal - favorit je zatím:

http://www.topgal.cz/…hi_173_h.jpg

ale to se ještě může změnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
3.5.10 15:33

Ještě se mi líbí tentohttp://www.boll.cz/…7_001274.gif?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
3.5.10 21:43

Mr. B jsme u nás taky nenašli. Pouze v zahraničí. Nevím proč, určitě by se chytil právě jako školní taška.
Jinak můžu říct, že náš batoh Deuter stále drží pohromadě a je užíván přes 10 let :oops: . A šetřený tedy rozhodně nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
4.5.10 07:30

Právě že, děcko s ním nevypadá miminkovsky ani na druhém stupni, je vymakaný, lehký a vydrží, to za ty prachy stojí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
6.5.10 16:48

Lesi, s tím koníkem je favoritem taky u nás. Měla jsem ji fyzicky v ruce a hezky lehounká, má 800g, a ještě taky s princeznou je lehká, ale s koníkem mi přijde odolnější, pevnější. A v reálu nevypadá tak blbě jak na fotce :oops: :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
7.5.10 00:34
makina píše:
Lesi, s tím koníkem je favoritem taky u nás. Měla jsem ji fyzicky v ruce a hezky lehounká, má 800g, a ještě taky s princeznou je lehká, ale s koníkem mi přijde odolnější, pevnější. A v reálu nevypadá tak blbě jak na fotce :oops: :-D .

Uvidíme co na to řekne sama Pepulka :) Ona má občas jiný názor než já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
7.5.10 06:51

Naše nová aktovka váží 650g :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
8.5.10 13:00

Ahoj, přidávám se s úplně stejným pocitem. Kluk má batoh Topgal a i když nenosí věcí moc, zdá se mi někdy příšerně těžký (batoh :-D ). Na víkendy a tábory má Boll Falcon a už jsem také přemýšlela, že mu ho dám i do školy. Stále jsem váhala kvůli nevyztuženým zádům (tedy ne tolik vyztuženým, jako má Topgal), ale začínám mít pocit, že to nebude vadit, zvlášť když Boll má hrudní pás, díky kterému ten batoh lépe sedí na zádech (narozdíl od Topgalu, který klukovi na zádech kolikrát tak nějak divně visí a táhne mu dozadu).
Takže jsem docela ráda, že to tak nevnímám sama a díky této diskuzi zkusím udělat změnu. Jak se osvědčí v praxi napíšu později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí