Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Illucie, ve spoustě, zadej si do vyhledávače batohy deuter. Záleží na tom, v jakém městě žiješ ![]()
Batoh Deuter chci pro syna na delší skautské výpravy, 25-30litrovej, jsou bezvadný ![]()
Diky diky, jsme od Prahy, takze asi urcite sezenu ve velkych sportech..jeste dotaz prosim - jak velkejje ten 25ti litrovej batoh? Vejde se tam format knihy A4? Kuju ![]()
Nééé, to je příliš veliký batoh
To je na několikadenní výpravy se spacákem, ne do školy! Náš školní má objem 16l.
Super, diky diky,tak ten kolem 16ti lit. bude jeste lehci
moc moc diky, asi se pristi vikend porozhlednu ![]()
ZAstoupení Deuter u nás má Hudy sport.
Chtěli jsme kupovat batoh Mr.B - moc de nám líbil, pro prvňáka. Máme doma této značky už batohy dva a jsme moooc spokojeni s kvalitou, koukala jsem, jestli nemají něco pro školáčka.
Bohužel ale námi vybraný typ nemá HUdy v nabídce. Nechápu proč.Než jsem je kontaktovala, stihl náš miláček náhodou shlédnout batohy jiné firmy a zalíbil se mu jiný. Myslím, že taky dost kvalitní, tak nás tentokát přemluvil, když je to poprvé
.
JInak rozměry botahů jsou v popisech na deuter.com
Ještě tady něco:http://www.taschenkaufhaus.de/index.php?…
jak vypadá zevnitř.
Katty, ten je super
Dneska nám právě Topgal vrátil peníze za batoh, čili reklamaci přijali, tak máme dvanáct litrů na další a tenhle je skutečně moc pěkný ![]()
Tak nevím, koukám na
Deuter futura
ten je podobnej, ale strašně drahej!
Ten Mr.B nevidím ![]()
Ada má z topgalu Euforii - je to batoh a maximální spokojenost.
http://www.topgal.cz/…fi_119_h.jpg
Teď si ho brala na víkend jako batůžek k babičce a vůbec nevypadal jako aktovka
Za rok budeme kupovat školní batoh pro Pepi a vypadá to zase na topgal - favorit je zatím:
http://www.topgal.cz/…hi_173_h.jpg
ale to se ještě může změnit ![]()
Mr. B jsme u nás taky nenašli. Pouze v zahraničí. Nevím proč, určitě by se chytil právě jako školní taška.
Jinak můžu říct, že náš batoh Deuter stále drží pohromadě a je užíván přes 10 let
. A šetřený tedy rozhodně nebyl.
Právě že, děcko s ním nevypadá miminkovsky ani na druhém stupni, je vymakaný, lehký a vydrží, to za ty prachy stojí. ![]()
Lesi, s tím koníkem je favoritem taky u nás. Měla jsem ji fyzicky v ruce a hezky lehounká, má 800g, a ještě taky s princeznou je lehká, ale s koníkem mi přijde odolnější, pevnější. A v reálu nevypadá tak blbě jak na fotce
.
makina píše:
Lesi, s tím koníkem je favoritem taky u nás. Měla jsem ji fyzicky v ruce a hezky lehounká, má 800g, a ještě taky s princeznou je lehká, ale s koníkem mi přijde odolnější, pevnější. A v reálu nevypadá tak blbě jak na fotce![]()
.
Uvidíme co na to řekne sama Pepulka
Ona má občas jiný názor než já ![]()
Ahoj, přidávám se s úplně stejným pocitem. Kluk má batoh Topgal a i když nenosí věcí moc, zdá se mi někdy příšerně těžký (batoh
). Na víkendy a tábory má Boll Falcon a už jsem také přemýšlela, že mu ho dám i do školy. Stále jsem váhala kvůli nevyztuženým zádům (tedy ne tolik vyztuženým, jako má Topgal), ale začínám mít pocit, že to nebude vadit, zvlášť když Boll má hrudní pás, díky kterému ten batoh lépe sedí na zádech (narozdíl od Topgalu, který klukovi na zádech kolikrát tak nějak divně visí a táhne mu dozadu).
Takže jsem docela ráda, že to tak nevnímám sama a díky této diskuzi zkusím udělat změnu. Jak se osvědčí v praxi napíšu později.